بله حتما
شما هم همینطور
-----
قیمت تو گوشی شاپ تو 3 روز 85 تومن کاهش پیدا کرده و شده 650 (8g)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله حتما
شما هم همینطور
-----
قیمت تو گوشی شاپ تو 3 روز 85 تومن کاهش پیدا کرده و شده 650 (8g)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by س.ا.ا; 09-09-2010 at 15:43.
با درود فراوان خوب من همین الان از علائدین برگشتم خداوکیلی این فروشنده های علائدین خیلی حرام لقمه هستند از 740 تا 660 برای 16 گیگ به من قیمت دادند اما اون که 660 میگفت با نصب نرم افزار 740 اما یک جا پیدا کردم که گفت 16 گیگ 690 بدون نصب نرم افزار و این حقه بازی ها فقط یک سوالی داشتم من 2 مدل پک دیدم یکی همین که یکی از دوستان در صفحه قبلی عکس آن را قرار دادند و دیگری یک پک ساده تر شبیه پک آیفون می خواستم از دوستان بپرسم کسی می دانید چه فرقی بین این دو پک هست؟و کدام بهتر هست؟
در مورد پك فكر نكنم تفاوتي از لحاظ كيفيت داشته باشن؛نهايتا رام متفاوتي دارن كه به جايي مربوط ميشه كه توليد شدن؛ولي ميگن رام سنگاپوري بهتره و فارسي رو ساپورت ميكنه.البته ميگن اصلا نميشه قبل باز كردن و روشن كردن فهميد چه رامي روش هست.
هر چند اگه سنگاپوري هم نباشه ميشه خودت رام دلخواه رو بندازي روش.
در مورد قيمت يه نفر تو بازارچه هندهلد16رو با ضمانت اصل ميده 660؛البته هزينه پيك يا پست با خودته؛نرم افزار اينا هم نميره تو پاچه.
به نظرم اون بهتره؛البته من قصدم تبليغ نيست و فقط براي اينكه بروبچ پول مفت ندن گفتم؛البته خودمم احتمالا از اون بگيرم.
Last edited by ebi66_boukan; 09-09-2010 at 17:28.
اگه بتونی صبر کنی تا پارس مایکروتل عرضه کنه بهتره چون قیمت ها واقعی میشه و حتی بدون گارانتی رو با قیمت مناسب تری می تونی بخری
عزيزم هيچ وقت از طبقه اول خريد نكن از طبقه 6 بخر 8 gig 640 و 16 gig 670
خیلی گوشیه تکیه
فقط کاش دوربین درست و حسابی داشت
یا حداقل فلاش داشت
لامصبا یه led ناقابلم نذاشتن
با این وضع تو محیط یکم کمنور عکس بی عکس
سلام
دوستان نمیدونم خبر دارین یا نه ولی showroom سامسونگ تو علائدین این گوشی گذاشته که باهاش کار کنین
حداقل برای من تجربه جالبی بود ولی پیدا کردن فایلها یه کمی برام سخت و نا آشنا بود
ولی عملکرد صفحه نمایش و مخصوصا swype text عالی بود
اینم یه عکس گه گرفتم شرمنده اگه کیفیتش بد شده
![]()
من که دست یه نفر دیدم سر جام میخکوب شدم.کب کردم.همچین حالتی بهت دست نداد؟؟؟حال کردی انصافا؟؟؟![]()
سلام
برای اینکه اس ام اس فارسی رو دریافت یا ارسال کنه حتما باید گوشی روت بشه تا بشه برنامشو ریخت؟
اوههههههه,چقد گوشیه بزرگه تو دست!!!
فک کنم واسه خانوما مثه ipad باشه.ولی نمیشه قیدشو زد هر چی باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)