تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 634 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز.

متاسفانه در اشتباهی و بهتره دقیق تر بررسی کنی.

دوست من پارس مایکروتل یک ماه داره گوشیهای Corby و StarTV رو در تلویزیون معرفی و تبلیغ میکنه و دیروز برای اولین بار گوشی Samsung I9000 Galaxy S رو در تلویزیون تبلیغ و معرفی کرد.

حتی تا به حال هیچ گونه تبلیغ تلویزیونی از گوشی Samsung S8500 Wave هم نکرده و دلیلش اینه که این گوشی در حال حاضر با گارانتی رسمی پارس مایکروتل موجود نیست.

دوست عزیز اول تحقیق کن بعد نتیجه بگیر و نظر خودت رو اعلام کن.

با سپاس.
    بله حتما
    شما هم همینطور

-----

قیمت تو گوشی شاپ تو 3 روز 85 تومن کاهش پیدا کرده و شده 650 (8g)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by س.ا.ا; 09-09-2010 at 15:43.

2. این کاربر از س.ا.ا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با درود فراوان خوب من همین الان از علائدین برگشتم خداوکیلی این فروشنده های علائدین خیلی حرام لقمه هستند از 740 تا 660 برای 16 گیگ به من قیمت دادند اما اون که 660 میگفت با نصب نرم افزار 740 اما یک جا پیدا کردم که گفت 16 گیگ 690 بدون نصب نرم افزار و این حقه بازی ها فقط یک سوالی داشتم من 2 مدل پک دیدم یکی همین که یکی از دوستان در صفحه قبلی عکس آن را قرار دادند و دیگری یک پک ساده تر شبیه پک آیفون می خواستم از دوستان بپرسم کسی می دانید چه فرقی بین این دو پک هست؟و کدام بهتر هست؟

4. این کاربر از hosein63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

با درود فراوان خوب من همین الان از علائدین برگشتم خداوکیلی این فروشنده های علائدین خیلی حرام لقمه هستند از 740 تا 660 برای 16 گیگ به من قیمت دادند اما اون که 660 میگفت با نصب نرم افزار 740 اما یک جا پیدا کردم که گفت 16 گیگ 690 بدون نصب نرم افزار و این حقه بازی ها فقط یک سوالی داشتم من 2 مدل پک دیدم یکی همین که یکی از دوستان در صفحه قبلی عکس آن را قرار دادند و دیگری یک پک ساده تر شبیه پک آیفون می خواستم از دوستان بپرسم کسی می دانید چه فرقی بین این دو پک هست؟و کدام بهتر هست؟
    در مورد پك فكر نكنم تفاوتي از لحاظ كيفيت داشته باشن؛نهايتا رام متفاوتي دارن كه به جايي مربوط ميشه كه توليد شدن؛ولي ميگن رام سنگاپوري بهتره و فارسي رو ساپورت ميكنه.البته ميگن اصلا نميشه قبل باز كردن و روشن كردن فهميد چه رامي روش هست.
    هر چند اگه سنگاپوري هم نباشه ميشه خودت رام دلخواه رو بندازي روش.
    در مورد قيمت يه نفر تو بازارچه هندهلد16رو با ضمانت اصل ميده 660؛البته هزينه پيك يا پست با خودته؛نرم افزار اينا هم نميره تو پاچه.
    به نظرم اون بهتره؛البته من قصدم تبليغ نيست و فقط براي اينكه بروبچ پول مفت ندن گفتم؛البته خودمم احتمالا از اون بگيرم.
    Last edited by ebi66_boukan; 09-09-2010 at 17:28.

6. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه بتونی صبر کنی تا پارس مایکروتل عرضه کنه بهتره چون قیمت ها واقعی میشه و حتی بدون گارانتی رو با قیمت مناسب تری می تونی بخری

8. این کاربر از س.ا.ا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عزيزم هيچ وقت از طبقه اول خريد نكن از طبقه 6 بخر 8 gig 640 و 16 gig 670

10. این کاربر از skuzz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیلی گوشیه تکیه
    فقط کاش دوربین درست و حسابی داشت
    یا حداقل فلاش داشت
    لامصبا یه led ناقابلم نذاشتن
    با این وضع تو محیط یکم کمنور عکس بی عکس

12. این کاربر از kamy_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hateftotti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان نمیدونم خبر دارین یا نه ولی showroom سامسونگ تو علائدین این گوشی گذاشته که باهاش کار کنین
    حداقل برای من تجربه جالبی بود ولی پیدا کردن فایلها یه کمی برام سخت و نا آشنا بود
    ولی عملکرد صفحه نمایش و مخصوصا swype text عالی بود
    اینم یه عکس گه گرفتم شرمنده اگه کیفیتش بد شده

14. 9 کاربر از hateftotti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام
    دوستان نمیدونم خبر دارین یا نه ولی showroom سامسونگ تو علائدین این گوشی گذاشته که باهاش کار کنین
    حداقل برای من تجربه جالبی بود ولی پیدا کردن فایلها یه کمی برام سخت و نا آشنا بود
    ولی عملکرد صفحه نمایش و مخصوصا swype text عالی بود
    اینم یه عکس گه گرفتم شرمنده اگه کیفیتش بد شده
    من که دست یه نفر دیدم سر جام میخکوب شدم.کب کردم.همچین حالتی بهت دست نداد؟؟؟حال کردی انصافا؟؟؟

16. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    برای اینکه اس ام اس فارسی رو دریافت یا ارسال کنه حتما باید گوشی روت بشه تا بشه برنامشو ریخت؟

18. این کاربر از pouya_x3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اوههههههه,چقد گوشیه بزرگه تو دست!!!
    فک کنم واسه خانوما مثه ipad باشه.ولی نمیشه قیدشو زد هر چی باشه

20. این کاربر از seeb_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •