اون جشنواره 5000 گیگ سرعتش رو زده 4 تا 16 مگ
یعنی اگه سرعتت رو روی 4 مگ محدود کنن (مطمئن باش میزارن) هیچ حق اعتراضی نداری
من طرح عادی 16 مگ دارم روی 4 مگ محدود میشه وای به حال این جشنواره که خودشون هم نوشتن سرعتش 4 تا 16 مگه
اون جشنواره 5000 گیگ سرعتش رو زده 4 تا 16 مگ
یعنی اگه سرعتت رو روی 4 مگ محدود کنن (مطمئن باش میزارن) هیچ حق اعتراضی نداری
من طرح عادی 16 مگ دارم روی 4 مگ محدود میشه وای به حال این جشنواره که خودشون هم نوشتن سرعتش 4 تا 16 مگه
شبدیز راضی هست یکی از دوستان داره
تست هم کرد ساعت 11 شب هم تک کانکشن خوبی داشت
ولی یه مشکلی که داره چون از زیرساخت پیشگامان استفاده میکنه. برای همین آیپی ها و پینگش عین پیشگامان هست
شباهت زیادی به پیشگامان داره، برای همین ریسکه. ولی تست کردن واسم، برعکس پیشگامان تک کانکشن خوبی داشت
احتمالا پهنای باندشون برای خودشونه که در این صورت بدک نیست
آهان ..
دیگه متاسفانه یا خوشبختانه پیش ثبتنام کردم ...
یعنی اگر کشش خطم رو ببرم بالا ( سیم کشی مستقیم و یا ... ) و بهشون بگم پهنای باند رو ببرید بالا و مثلا بزارید روی 12 و اگر انجام ندن میتونم شکایت کنم؟؟
4 تا 16 فک میکنم میگن بستگی به خط داره شما خطط نمیکشه بیشتر از 5 یا 4 اما اگر برای من مثلا تا 12 بکشه حق با من نیست؟
ربطی به خط نداره، پیشگامان به صورت سراسری تو کشور اکانتینگ همرو محدود میکنه،یعنی مهم نیست خط شما روی چند باشه
اینم که میگم سراسریه به این دلیله که دوستانی دارم در شهرهای مختلف خارج از این فروم که همه محدود میشن. داخل این فروم هم که همه گفتن محدود میشه پس احتمال اینکه بگیرید و درست باشه خیلی کمه
تجربه من تو این 2 سال با پیشگامان میگه اکثر مشکلات پیشگامان سراسری هست
تازه من شکایت کردم ازشون اصلا پیگیری نمیکنن و هنوز سرعت داره روی 4 محدود میشه
تو ساعات 2 تا 4 ظهر و 10 تا 12 شب
باقی ساعت هم بعضی روز ها تک کانکشن خوبه، بعضی روزها خراب
الآن یک هفتست اینطوری شده، قبلا به مدت سه ماه کلا 24 ساعته تک کانکشن خراب بود
دقیقا همین طور هست که این دوستمون گفتن
خط من روی 16 مگ بسته شده
این محدودیت داخل اکانتینگ هست هیچ ربطی به کشش خط نداره
براتون مثال میزنم وقتی از سرور داخلی دانلود میکنم سرعت دانلودم 1.6 مگابایت بر ثانیه هست
ولی وقتی از یه سرور مثلا تو فرانکفورت آلمان دانلود میکنم سرعت دانلود بین 200 تا حداکثر 500 کیلوبایت میشه
اگه این موضوع ربطی به کشش خط داشت باید سرعت سرور داخلی هم 500 میشد نه اینکه سرعت داخلی خوب باشه خارجی فاجعه
کسی از دوستان از سیستم SLA خبری داره. الان بابت محدود شدن 4 ساعت در روز. که حدود 1 هفته ای میشه. میشه از این طریق اقدام کرد.
یه چن وقتی بود ساعاتی از روز سرعت میومد رو 4 مگ (سرعت دانلود 500 اینا میشد)
الان چن روزه دیگه با این مشکل مواجه نشدم البته بیشتر شبا دانلود میکنم شاید روزا بشه بازم ولی من دیگه برخورد نکردم چن روزه
ولی حجماش نسبت به قبل خیلی بد شدن
قبلا 42500 میدادم 8 مگ 200 گیگ الان کردنش 50 گیگ . واقعا خیلی بد شده
الان 5 ترا میگری چون مشتری جدیدی ولی طرح خوبی برا مشتری های قبلیش نداره
تو ویدئو های استریم هم گاهی با مشکل مواجهم من نمیدونم سراسریه یا نه
من بعد سه ماه (جشنواره)با این حجم ها و قیمت جدید درخواست تخلیه میزنم
مصرفم تو این سه ماه جشنواره با تعرفه هشت، 300 گیگ خارجی و 1000 گیگ داخلی بود.به غیر از یک هفته اول که نوسان زیاد داشت بقیه روزا مشکلی نداشتم و از سرویس دهی راضی بودم
جستجو کردم شرکت های داتک، های وب، فن آوا و نخل ، مخابرات و دیدبان هم حجم خوبی میدن(برای مصرف من) هم اینکه قیمتشون برای من مناسبه.حالا بحث سرویس دهی هست که نمی دونم کدوما بهترن
Last edited by black sabbath; 12-09-2019 at 20:59.
فن آوا حجم هاشو تغییر داده ولی داخل پنل مشتری هاش نشون میده وتوی سایت همون تعرفه سابق هست ، به جز اینایی که گفتی مبناتلکام هم حجم های خوبی میده
من 6 ماهه سرعت 8 مگ با 3333 گیگ حجم بینالملل یا 10 ترابایت داخلی از شرکت استانی خلیج فارس آنلاین گرفتم 150 هزار تومن . اینا پهنای باندشون رو از پیشگامان میگیرند و دقیقا مشکلاتی که دوستان پیشگامانی اینجا دارند رو من هم دارم . یعنی حتی کسانی که ازشون به صورت عمده پهنای باند میخرند هم دچار مشکل هستند. البته من سرعتم روی چهار مگ محدود نمیشه چون این دیگه به سیاست شرکت توزیع کننده مربوط میشه اما خب فرق چندانی هم نمیکنه چون اکثرا سرعت به چهار مگ هم نمیرسه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)