تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 296 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اگه وحيد نخواست من ليورپول رو برميدارم 
    وحيد باور كن براي تو تيمه خوبيه و براي من بد 
    چون من زياد از اين كارت ها سر در نميارم ولي تو چرا و بايرن تيمي هست كه ميشه گفت تقريبا تمام بازيكنانش كارت هاي قهوه اي دارن 
    ببينيم چي ميشه 
    من ميرم دوباره شايد برگردم 

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

صبر کن من الان دارم آپشن فایل بایرن رو دانلود می کنم اگه خوشم اومد من ور می دارمش.پس باید با من معامله کنی.
    راستی محمد اون حرفت چه معنی میده؟ همین جوری هوش اونا بالا هست بعد به سرعت پا به توپ اضافه بشه دیگه خیلی قوی میشه.من پیشنهاد میکنم با بارسلونا بازی کنید می فهمید چی میگم.
    منظورم این بود که چنین تیمهایی همچین قدرتهایی دارن دیگه.شما با والنسیا نباید مثل آب خوردن بارسا رو ببری که.البته حسین توضیح داده بود درباره این تغییرات.من هم نظراتی دارم مثلا بنظر من در بازیهایی که تست کردم دیدم سرعت تیم کامپیوتر خیلی بالا رفته و این درسته که کمی بازی رو سختتر کرده اما بازیهای کامپیوتر به یه حالت فانتزی تبدیل شده.حالت بازیهای کامپیوتر در لیگ قبل طبیعی تر بود.
    منم با تمدید نقل و انتقالات موافقم.
    ----------------
    حسین جان نستا در قبال مارکز+15 و یا نستا+20 در قبال اینیستا.اوکی عزیزم؟

--------------------------------
    Last edited by mohammad_87; 26-02-2010 at 22:36.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه وحيد نخواست من ليورپول رو برميدارم
    وحيد باور كن براي تو تيمه خوبيه و براي من بد
    چون من زياد از اين كارت ها سر در نميارم ولي تو چرا و بايرن تيمي هست كه ميشه گفت تقريبا تمام بازيكنانش كارت هاي قهوه اي دارن
    ببينيم چي ميشه
    من ميرم دوباره شايد برگردم
    باشه دیگه مجبوری اونو بر می دارم.دوست داشتم یه تیم که طرفدارشم بردارم ولی قسمت نبود.راستی حسین نقل و انتقالات بایرن رو درست نکردم.الان می خوام ببینیم چه بازیکنانی جدیدا گرفته .عیب نداره خودم درستش کنم؟
    راستی ریبری رو اگه پیشنهاد بدین حاظرم معامله کنم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسین جان
    لیست خرید من رو رزرو کن:
    1- امانوئلسون
    2- جبرئیل سیسه
    3- aogo
    4- امره
    5- گود یانسن
    جمعا" کل مبلغ میشه 110.8 که واسه این 10 م چیکار میتونم بکنم میشه بهم تخفیف بدین

لیست معاوضه من:
    جیووانی دوس سانتوس بازیکن پیشین بارسلونا
    هری کیول
    کسی هست اگه واسه معاوضه بهم بگه
    حامد جان اگه من 11 م بهت تخفیف بدم به بقیه ظلم میشه پس لطفا بازیکناتو طوری انتخاب کن که بدهکار نشی .

حسین جان کجایی بابا . یه رخ بده تا روح ماهت رو ببینیم. یکی دو تا مشکل واسم پیش اومده که با دستان توانگر تو حل میره ( این تیکه آخری رو مشهدی اومدم)
    اقا این آپشن فایلی رو که بهم دادی یه مشکل داره . یکی در میون ارور Dont Sendمیده . یعنی الان میرم تو بازی ارور میده .بعد میام بیرون یه رفرش میکنم دوباره میرم تو بازی . مشکلی پیش نمیاد یعنی این سریال بارها برام تکرار شده به نظرت مشکل کار کجاست؟

مشکل از آپشن فایل نیست مشکل از فایلهای داخل کیت سرورته . پوشه img رو کات کنی مشکلت حل میشه . اما این راه حل نیست باید ببینی کدوم پوشه و فایل مشکل ساز شده .

شهاب تو با بایرن چه مشکلی داری؟ باور کن از لیورپول حتی قویتر هست. به نظرم اگه یکمی تغییرات حسین بده هر کسی با هر تیمی میتونه بره. آخه چه معنی داره سرعت پا به توپ همه بازیکن بارسلونا همه 90 به بالا و تازه بیشتری ها هم 95 به بالا باشن. این چه معنی میده؟
    وحید من نمیدونم چرا اصلا متوجه صحبت من نمیشی .
    من برای آخرین بار توضیح میدم . قدرت تمام بازیکنان تیمهای مختلف بجز بازیکنان تیم هر نفر به یک نسبت افزایش پیدا کرده و علت اینکه قدرت بازیکنان تیم هر کدوم از بچه ها حدود 8 تا 10 واحد کاهش پیدا کرده اینه که ما بازی کمی سخت تر و در عین حال واقعی تر کنیم تا بازیها جذاب تر بشه در غیر اینصورت تمام بچه ها تمام بازیهاشونو بدون استثنا> میبرن و نتیجه تمام بازیها از قبل معلومه اگر اینکار رو نمیکردم دیگه اسم این بازی فوتبال نبود اسمش خاله بازی بچه ها میشد .

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

حسین جان اگه میشه جواب منو بدی چون برادرم میخواد با نام کاربری من وارد بشه واسه نقل و انتقالات آخه نمیتونه ثبت نام کنه
    حالا تخفیف بده به من تا لیستم نهایی بشه آخه تیم منو نسبت به بقیه میدونی حالا تخفیف میدی یا نه
    حامد جان شرمنده . قانون قانونه و اگه بهش پایبند نباشیم اولا هرج و مرج میشه و دوما به بقیه بچه ها ظلم میشه .

---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

منظورم این بود که چنین تیمهایی همچین قدرتهایی دارن دیگه.شما با والنسیا نباید مثل آب خوردن بارسا رو ببری که.البته حسین توضیح داده بود درباره این تغییرات.من هم نظراتی دارم مثلا بنظر من در بازیهایی که تست کردم دیدم سرعت تیم کامپیوتر خیلی بالا رفته و این درسته که کمی بازی رو سختتر کرده اما بازیهای کامپیوتر به یه حالت فانتزی تبدیل شده.حالت بازیهای کامپیوتر در لیگ قبل طبیعی تر بود.
    منم با تمدید نقل و انتقالات موافقم.
    ----------------
    محمد جان باید سرعت کلی بازیو از طریق کیت سرور به 0.9 تا 0.92 کاهش بدی از این طریق سرعت بازی طبیعی میشه و از اون حالت سریع در میاد .

درمورد مبادله باید کمی بهم وقت بدی الان من درگیر چند کار توی لیگمون هستم .

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

باشه دیگه مجبوری اونو بر می دارم.دوست داشتم یه تیم که طرفدارشم بردارم ولی قسمت نبود.راستی حسین نقل و انتقالات بایرن رو درست نکردم.الان می خوام ببینیم چه بازیکنانی جدیدا گرفته .عیب نداره خودم درستش کنم؟
    نه بازیکنان جدید رو نباید اضافه کرد با اینکار برای شما تبعیض قائل شدیم .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

محمد جان باید سرعت کلی بازیو از طریق کیت سرور به 0.9 تا 0.92 کاهش بدی از این طریق سرعت بازی طبیعی میشه و از اون حالت سریع در میاد .
    میدونم عزیزم اتفاقا میخواستم بپرسم ممکنه چنین کاری بکنم.چون گفتم شاید ناعادلانه باشه.
    درمورد مبادله باید کمی بهم وقت بدی الان من درگیر چند کار توی لیگمون هستم .
    فقط هرچه سریعتر بهترتر

Last edited by mohammad_87; 26-02-2010 at 22:37.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

پس حسين آپشن فايل ليورپول رو براي من بذار
    اين بازيكنان رو هم ميخوام
    Heinze
    Pienaar

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

وحید جان اصلا میدونستی اختلاف سرعت یک بازیکن که سرعتش 99 هست با یک بازیکن که 50 هستش کمتر از 15 درصده . یعنی اگه دو تا بازیکن با این سرعتها یک نیمه از زمین رو مسابقه بدن اونی که سرعتشش 99 هست فقط 1.5 ثانیه زودتر از اون یکی که 50 هستش به خط عرضی یا طولی زمین میرسه .
    حالا شما حساب کن اختلاف سرعت 99 که ماکسیمم سرعته با بازیکنی که سرعتش حدود 75 هستش چقدر کمه . الان چند تا از بازیکنای خودت سرعتشون کمتر از 75 هستش ؟ پس لطفا اینقدر ایراد نگیر .
    Last edited by 4039; 26-02-2010 at 22:36.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

مشکل از آپشن فایل نیست مشکل از فایلهای داخل کیت سرورته . پوشه img رو کات کنی مشکلت حل میشه . اما این راه حل نیست باید ببینی کدوم پوشه و فایل مشکل ساز شده .
    حسین جان یعنی چی چیکار باید بکنم؟ آخه من نمیدونم مشکل از کدوم پوشه یا فایله .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

میدونم عزیزم اتفاقا میخواستم بپرسم ممکنه چنین کاری بکنم.چون گفتم شاید ناعادلانه باشه.

فقط هرچه سریعتر بهترتر

محمد جان حقیقتا من زودتر از این نمیتونم جواب بدم باور کن توان من بیشتر از این نیست که جواب تک تک بچه ها رو به سرعت بدم . همین دیشب من بیش از یک نیمه از بازی اینتر رو ندیدم مسابقه ای که چند روز بود که منتظرش بودم .

اول این لیگ من گفتم تعداد کاربران که زیاد بشه نظم و ترتیب و انجام کارها خیلی سخت و وقت گیر میشه حالا چاره ای نیست باید همه کمی صبر کنن تا با گذشت زمان مسائل یکی یکی حل بشه .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بازیکنان جدید رو نباید اضافه کرد با اینکار برای شما تبعیض قائل شدیم .
    اتفاقا بازیکن جدید نگرفته بود فقط شانس ما تونی رفته به رم که من قبلا درستش کرده بودم
    وحید جان اصلا میدونستی اختلاف سرعت یک بازیکن که سرعتش 99 هست با یک بازیکن که 50 هستش کمتر از 15 درصده . یعنی اگه دو تا بازیکن با این سرعتها یک نیمه از زمین رو مسابقه بدن اونی که سرعتشش 99 هست فقط 1.5 ثانیه زودتر از اون یکی که 50 هستش به خط عرضی یا طولی زمین میرسه .
    این درسته ولی مثلا یه بازیکن که دریبلش بالا هست و سرعت پا به توپش هم بالا هست دیگه وحشتناک میشه. حالا مسئله ای نیست.دو تا پیشنهاد داشتم یکی از دیفالت تیمهای بزرگ حداقل 2 واحد کم کنی بهتر هستش. دوم مثل مسترلیگ این امکان رو بدیم که هر کسی اگه خواست برای بازیکنانش کارت مهارتی بخره که مثلا قیمت هر کارت رو 5 میلیون می ذاریم.

راستی حسین سیدورف یا فلامینی رو نمی فروشی؟
    در ضمن محمد ویا رو بازم بی خیال شو چون با خودم به آریانس آرنا میبرمش مگر اینکه باهام معامله کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •