با خيال راحت خريد كنيد . از جاي معتبر بگيريد تا مطمئن باشيد . الماس . نقش و اپل ايران و رادان مك مطمئن هستند .
با خيال راحت خريد كنيد . از جاي معتبر بگيريد تا مطمئن باشيد . الماس . نقش و اپل ايران و رادان مك مطمئن هستند .
قابل توجه دوستان عزيز :
برام مشكلي پيش اومده بود كه حدودا 2 هفته نبودم . و الان هم حقيقتش وقتش رو ندارم چندين صفحه ي آخر تايپك رو بخونم . دوستاني كه جواب سوالشون رو نگرفتن يا سوال دارند بپرسند تا با نهايت دقت جوابشون رو بدم .
با تشكر
محسن
با سلام دوباره
mb990 مك بوك پرو هست يا نه؟قيمتش چنده؟ جديدترين قيمت mc374ll/a چقدر هست؟ تو سايت نقش زده 1/550 ولي انگار دوستان 1/450 يا 1/440 هم گرفتن؟
ايا قيمتهاي تو سايت نقش و الماس، قطعي هست؟تخفيف نداره؟
باتشكر و مرسي كه زود جواب ميدين!!!
سلام به شما دوست عزیز. MB990 جز مک بوک پرو میباشد و 1360 قیمت لیست فروشگاه الماس میباشد که حتما تخفیف میده بهتون. و آخرین قیمت MB374 که من دارم 1400.
موفق باشید.
چه جور فعالیتی؟ من که تازه خریدم و چیز زیادی ازش نمیدوتم!
یه سو،ال: لیبل فارسی برای کیبورد مکبوک هست؟ از اینها که پلاستیک نرم هست و یه تیکه ست ، میندازن روی کیبورد.
دوسته عزیز!
mb990پرو هست ولی سری۲۰۰۹ هست بهتره که شما mc374رو بگیری که ۲۰۱۰هست
سلام دوست عزیز
نقش تا جایی که می دونم تخفیف نمی ده! اسفند ازش وایو خریدم اصلا" تخفیف نداد ولی خوب یه ماوس وایو مجانی داد که خودش50قیمتشه اما واسه اپل نمیدونم میده چیزی یا نه؟
اما الماس 30و40تومان که حتما" رو شاخشه
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
سلام
مبارک باشه
سلام دوستان من یک mc 373 دارم که از الماس گرفتم مئردی که دارم اینه که وقتی پای برهنه رو زمینه و دستم رو روی بدنه میکشم جریان برق داره و بدن من مثل یک رابطه بین زمین و سیستم البته وقتی کفش پامه یا پام رو از زمین بر میدارم این اتفاق نمیافته میخوام بدونم مک بوک پرو ها اینجورین بخاطر بدنه الومینیومی یا سیستم من مشکل داره ؟ و دوما اگه ماله همه اینجوریه این مورد برای سیستم خطر ناک نیست ؟ لطفا لطف کنید و زود جوتب بدید ممنون
سلام
نگفتين اخرين قيمت 374ll/a کجاها چند هست؟
مرسي
من 2روزه خریدم و هنوز وقت نکردم درست حسابی باهاش کار کنم، اما وقتی به برق بود داشت شارژ می شد،ایستاده بودم دست کشیدم رو بدنه دستم ویبره می کرد، منم می خوام بدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)