تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 500 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

]چور میشه تشخیص داد مک refurbished نیست
    شنیدم فقط یه لیبل روشه که براحتی مشه درش آورد !!!
    لطفا اگه امکان داره دوستان زود جواب بدن احتمالا عصر بگیرم mac374
    با خيال راحت خريد كنيد . از جاي معتبر بگيريد تا مطمئن باشيد . الماس . نقش و اپل ايران و رادان مك مطمئن هستند .

2. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

قابل توجه دوستان عزيز :

برام مشكلي پيش اومده بود كه حدودا 2 هفته نبودم . و الان هم حقيقتش وقتش رو ندارم چندين صفحه ي آخر تايپك رو بخونم . دوستاني كه جواب سوالشون رو نگرفتن يا سوال دارند بپرسند تا با نهايت دقت جوابشون رو بدم .

با تشكر
    محسن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام به همه ي دوستان و اساتيد اپلي
    من با توجه به بودجه اي که دارم در ارتباط با خريد اپل تقريبا به يقين رسيدم اما با وجودي که تقريبا تمام پست هاي مرتبط با اين لپ تاپ رو خوندم ولي به دليل پراکندگي اونا نتونستم به ي جمع بندي برسم ،بنابراين باتشکر و البته با عرض معذرت به دليل پرسيدن بعضي سوالات تکراري ميخوام از محضرتون استفاده کنم براي رسيدن به نتيجه ي قطعي...
    يکي اينکه سيستم عامل مک کار کردن باهاش سخته؟ کتاب که فکر کنم نيست ولي ايا جايي يا سايتي هم براي اشنايي با اون وجود نداره؟ نصب نرم افزارهايي مثل spss و prism و مثلا افيس و... روي اون راحته؟ و ايا مشابه اين برنامه ها که اختصاصي مک باشه وجود داره؟ البته من تا به حال حتي محيط کار اين سيستم عامل رو هم نديدم و هيچ اشنايي باهاش ندارم...من در حد نهايت 300/1 مي تونم هزينه کنم. پيشنهاد شما به من چيه چون فکر کنم جند تا گزينه وجود داره...مثلا يک موردي که من توي فروشگاه اينترنتي سفير ديدم
    MACBook Pro M‍‍C207 LL/A
    سیستم عامل : Mac os X Snow Leopard
    پردازنده : Intel Core 2 Duo
    سرعت پردازنده : 2.26 گیگاهرتز
    RAM : دو گیگابایت/DDR3
    وزن : 2.13 کیلوگرم
    هارد دیسک : 250 گیگابایت
    درایو نوری : DVD±RW
    سایز مانیتور : 13.3 اینچ
    کارت گرافیکی : Geforce 9400M GPU-256 MB DDR2 shared
    امکانات جانبی : دوربین ( webcam ) ، بلوتوث
    گارانتی : یک سال با قيمت 170/1
    البته توي همين تاپيک هم ي مدلهايي رو دوستان گفتن مثل Apple MacBook MC207LL/A که قيمتش 290/1 هست و ايا اين همون مدل بالاييي که من نوشتم نيست؟ انگار بالايي اشتباها نوشته شده سري اپل پرو؟ جون فکر کنم پروها قيمت بالاتري داشته باشند؟
    ممنون ميشم اگه که توضيح بدين که توضيع اين مدل ها چطوري هست و کدوم جديدتر يا قديمي تره و همچنين از لحاظ قيمت تو بازار ايران...البته همون طوري که يکي دوستان گفته بود که تو سايت بورس قيمت اشتباهي زدن فکر کنم هنوز اون اشتباهات وجود داره..ممکنه اين مدل ها رو با اين قيمت ها تطبيق بدين که ايا درسته يا نه؟
    Apple Mac Book MC516 با قيمت 205/1
    Apple Mac Book MB467با قيمت 250/1
    Apple Mac Book pro MC374 با قيمت 440/1
    Apple Mac Book pro MB990 با قيمت 275/1
    من بودجه اي که دارم تا 200/1 يا 300/1 هست و اينکه بعد از خريد اون چه مقدار بايد براي لوازمي که مي خواد و همينطور نرم افزارها هزينه کنم...
    مرسي که جواب ميدين و البته بازم معذرت به خاطر تکراري بودن سوالاتم

با سلام دوباره
    mb990 مك بوك پرو هست يا نه؟قيمتش چنده؟ جديدترين قيمت mc374ll/a چقدر هست؟ تو سايت نقش زده 1/550 ولي انگار دوستان 1/450 يا 1/440 هم گرفتن؟
    ايا قيمتهاي تو سايت نقش و الماس، قطعي هست؟تخفيف نداره؟
    باتشكر و مرسي كه زود جواب ميدين!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام دوباره
    mb990 مك بوك پرو هست يا نه؟قيمتش چنده؟ جديدترين قيمت mc374ll/a چقدر هست؟ تو سايت نقش زده 1/550 ولي انگار دوستان 1/450 يا 1/440 هم گرفتن؟
    سلام به شما دوست عزیز. MB990 جز مک بوک پرو میباشد و 1360 قیمت لیست فروشگاه الماس میباشد که حتما تخفیف میده بهتون. و آخرین قیمت MB374 که من دارم 1400.
    موفق باشید.

6. این کاربر از milad_dt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پس از کمی فعالیت امیدخان به گروه دعوتت می کنه!
    چه جور فعالیتی؟ من که تازه خریدم و چیز زیادی ازش نمیدوتم!

یه سو،ال: لیبل فارسی برای کیبورد مکبوک هست؟ از اینها که پلاستیک نرم هست و یه تیکه ست ، میندازن روی کیبورد.

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

با سلام دوباره
    دوسته عزیز!
    mb990پرو هست ولی سری۲۰۰۹ هست بهتره که شما mc374رو بگیری که ۲۰۱۰هست

9. این کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام دوباره
    سلام دوست عزیز
    نقش تا جایی که می دونم تخفیف نمی ده! اسفند ازش وایو خریدم اصلا" تخفیف نداد ولی خوب یه ماوس وایو مجانی داد که خودش50قیمتشه اما واسه اپل نمیدونم میده چیزی یا نه؟
    اما الماس 30و40تومان که حتما" رو شاخشه

---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

سلام و تشکر از همه که حسابی از راهنماییشون استفاده کردم...
    منم امروز 374 خریدم،1370000(البته بدون گارانتی)...واقعاً در مقایسه با بقیهء لپ تاپها مثل هامر لیموزین میمونه...هم شیک تره هم بدنهء قوی تری داره
    سلام
    مبارک باشه

در آغاز فعالیت iiFace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یک mc 373 دارم که از الماس گرفتم مئردی که دارم اینه که وقتی پای برهنه رو زمینه و دستم رو روی بدنه میکشم جریان برق داره و بدن من مثل یک رابطه بین زمین و سیستم البته وقتی کفش پامه یا پام رو از زمین بر میدارم این اتفاق نمیافته میخوام بدونم مک بوک پرو ها اینجورین بخاطر بدنه الومینیومی یا سیستم من مشکل داره ؟ و دوما اگه ماله همه اینجوریه این مورد برای سیستم خطر ناک نیست ؟ لطفا لطف کنید و زود جوتب بدید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    نگفتين اخرين قيمت 374ll/a کجاها چند هست؟
    مرسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یک mc 373 دارم که از الماس گرفتم مئردی که دارم اینه که وقتی پای برهنه رو زمینه و دستم رو روی بدنه میکشم جریان برق داره و بدن من مثل یک رابطه بین زمین و سیستم البته وقتی کفش پامه یا پام رو از زمین بر میدارم این اتفاق نمیافته میخوام بدونم مک بوک پرو ها اینجورین بخاطر بدنه الومینیومی یا سیستم من مشکل داره ؟ و دوما اگه ماله همه اینجوریه این مورد برای سیستم خطر ناک نیست ؟ لطفا لطف کنید و زود جوتب بدید ممنون
    من 2روزه خریدم و هنوز وقت نکردم درست حسابی باهاش کار کنم، اما وقتی به برق بود داشت شارژ می شد،ایستاده بودم دست کشیدم رو بدنه دستم ویبره می کرد، منم می خوام بدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •