تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 173 از 410 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این خبر رو بخونید :

زلزله گرجستان عامل اختلال اینترنت ایران

از مخابراتی‌ها خبر می‌رسد از هفته پیش ( دو هفته رو رد کردیم!!! ) اینترنت برخی استان‌ها از سمت زیرساخت با اختلال تامین می‌شود و این اختلال به دلیل قطعی لینک گرجستان است.
    از یک هفته پیش اینترنت برخی استان‌های کشور برای شرکت مخابرات از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت با اختلال و کمبود تامین می‌شود.
    به سبب این موضوع ارتباط اینترنت برخی استان‌های کشور دچار اختلال شده و این اختلال در استان البرز و برخی نقاط استان تهران محسوس‌تر از سایر استان‌ها است.
    همچنین شنیده‌ها حاکی از این است که منبع اختلال قطعی لینک پهنای باند ایران گرجستان است و این اختلال هم‌اکنون نیز ادامه دارد.
    مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موضوع اختلال در لینک اینترنت گرجستان را تایید ‌کرد.
    وی گفت: در هفته گذشته زلزله‌ای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.
    اما خدایی این را هم اضافه کرد که هر زمان مشکلی برای هر یک از درگاه‌های اینترنت ایجاد شود این امکان وجود دارد که بسته به نیاز از دیگر فروشنده‌های اینترنت ظرفیت بیشتری برای جایگزینی خریداری شود.
    وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی( احتمالا این مدت زمان تا انتخابات طول بکشه!!! ) لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از 7 تا 8 درصد کاهش ( احتمالا 70 تا 80 درصد بوده!!! ) سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمی‌کند.( واسه من که از 24 ساعت فقط 3 ساعت درست هست )
    به گزارش فارس با تمام صحبت‌های مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر می‌رسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.

وای خدا چه جوری اینا انقدر راحت دروغ میگن ؟
    Last edited by aali361; 07-01-2013 at 18:42.

2. 4 کاربر از aali361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اینکه 15 روز پیش زلزله اومده درسته ولی تا اونجایی که من سرچ کردم چیزی بعنوان قطع اینترنت اینا ندیدم!!! حالا اگرم کسی پیداکرد لینکش را بزاره!!! 23 دسامبر 2012 زلزله اومده دوتاهم بعدش!! اینم منابع من

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by javan01; 07-01-2013 at 18:16.

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اینکه 15 روز پیش زلزله اومده درسته ولی تا اونجایی که من سرچ کردم چیزی بعنوان قطع اینترنت اینا ندیدم!!! حالا اگرم کسی پیداکرد لینکش را بزاره!!! 23 دسامبر 2012 زلزله اومده دوتاهم بعدش!! اینم منابع من

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گیریم توی گرجستان 20 ریشتر زلزبه اومده و همه چیز قطع شده . مسولان زیر ساخت باید در این موارد پیش بینی بکنند و پهنای باند رو از مسیر های دیگه تامین کنند تا در مواقع ضروری از اون استفاده کنند . به نظر من این افت سرعت دوهفته ای 100 درصد کارخودشون هست و مربوط میشه به اینترانت ملی . اینا میخوان ببینند واکنش کاربران اینترنت نسبت به این موضوع چی هست . اون استان هایی که هنوز کاهش سرعت نداشتند احتمالا هنوز شرایط برقراری اینترانت ملی براشون فراهم نشده . حرام خور های لعنتی . اینا با ریششون ما رو تیغ میزنند . باید مخابرات ضرر این دو هفته رو به کاربرا بپردازه .

5. این کاربر از aali361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

این مطلب بخشی گزینش شده از خبری متعلق به وبسایت صدای روسیه است:

ايران به فكر ساخت شبكه اينترنت ملي افتاده است. اين شبكه به طور كامل از شبكه جهاني جدا بوده و امكان نفوذ و خرابكاري را به صفر مي رساند. امروزه فاز اول اين پروژه به راه افتاده است و در آن تمامي سازمان ها از شبكه جهاني اينترنت قطع و به شبكه ملي وصل شده اند. به نظر مي رسد كه تا ماه مارس 2013 ميلادي [2ماه ديگر] اين شبكه به طور كامل راه اندازي شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سرزمین باستانی

پيش فرض

دوستان تمام اين مطالب اشتباه هست.ديدم دارين به گمراهه ميرين پس بهتره بگم. اينترنت كشور از دوبستر ارمنستان و امارات تامين ميشه. امارات تامين كننده بخشي از پهناي باند عملا تحريم كرده ايران رو و ايران در وضعيت اسفباري قرار داره. اين تماما اثر تحريم امريكاست كه بيچاره كرده ملت رو . اماراتي ها هم يه مشت عرب كثيف هستن مثل گذشتگان متجاوز خودشون . قصد اخاذي از ايران رو دارن. برخي از شركت ها مثل شاتل و غيره در حال حاظر افت سرعت ندارن كه به دليل اينكه پهناي باندشون از اون يكي كشور تامين ميشه. اين خبر كاملا موثق هست كه گفتم بهتون. ايران در وضعيت تاسف باري قرار داره. جام زهر رو براشون آماده كنين ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان تمام اين مطالب اشتباه هست.ديدم دارين به گمراهه ميرين پس بهتره بگم. اينترنت كشور از دوبستر ارمنستان و امارات تامين ميشه. امارات تامين كننده بخشي از پهناي باند عملا تحريم كرده ايران رو و ايران در وضعيت اسفباري قرار داره. اين تماما اثر تحريم امريكاست كه بيچاره كرده ملت رو . اماراتي ها هم يه مشت عرب كثيف هستن مثل گذشتگان متجاوز خودشون . قصد اخاذي از ايران رو دارن. برخي از شركت ها مثل شاتل و غيره در حال حاظر افت سرعت ندارن كه به دليل اينكه پهناي باندشون از اون يكي كشور تامين ميشه. اين خبر كاملا موثق هست كه گفتم بهتون. ايران در وضعيت تاسف باري قرار داره. جام زهر رو براشون آماده كنين ...
    الان کدوم شرکت ها مشکل سرعت ندارن؟ اراک شاتل داره؟

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

این مزخرفات فیسبوکی رو به کسی بگو که چیزی از شبکه حالیش نباشه!

10. 2 کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آمریکا هیچ وقت نمیاد اینترنت رو تحریم کنه چرا که وجود اینترنت برای اون ها سودمند هست . بلکه این خود حکومت هست که با اینترنت مشکل داره . ( مخصوصا اون سازمانی که لباساشون سبز پر رنگ هست )

12. این کاربر از aali361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiredge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بابای یکی از رفیقام تو مخابراته،گفت باباش گفته تا 5,6 روز دیگه درست میشه.
    امیدوارم درست باشه.

داره خودمونی میشه saroman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران-اراک

پيش فرض

بابای یکی از رفیقام تو مخابراته،گفت باباش گفته تا 5,6 روز دیگه درست میشه.
    امیدوارم درست باشه.
    عزیزدلم این اگه درست شدنی بود ، که اصلا خراب نمی شد.اینترنت رو دارن ملی میکنن.کلنگشم خیلی وقت زدن. نمیدونم تحریم و این چرت و پرت ها باد هواست.
    پیشاپیش تبدیل اینترنت جهانی را به اونترنت ملی به همه ی عزیزان تبریک و تسلیت میگویی ام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •