میگم این بازیش یه خورده مسخره نیست...؟؟
نه میشه گفت تخیلی هست و نه میشه گفت واقعی...
طراحی دشمنان بازی هم جالب نیست...
شاید هم چون من f3ar رو همزمان با این بازی کردم از این بازی خوشم نیومد.
میگم این بازیش یه خورده مسخره نیست...؟؟
نه میشه گفت تخیلی هست و نه میشه گفت واقعی...
طراحی دشمنان بازی هم جالب نیست...
شاید هم چون من f3ar رو همزمان با این بازی کردم از این بازی خوشم نیومد.
خو بازیه دیگهاز اون fear 3 که کمتر تخیلیه !! اینطور نیست ؟!
+
در کل ... این 2 بازی اصلا در حد همدیگه نیستن !! به زبون ساده تر میشه گفت fear3 اصلا در حد Crysis 2 نیستش !! از هر لحاظفقط تنها ضعف crysis 2 داستان ضعیفشه همینو بس !!
+
در واقع شما این 2 بازیو با هم بازی کردید باید از fear 3 خوشتون نمیومدکه عجیبه برا شما این مسئله بر عکس بوده
و به هر حال هرکی نظری داره
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 02-08-2011 at 01:13.
ولی خدایی اصلا به نسخه 1 کرایسیس نمیرسه. اون زمان خدا بود.
این بازی چند تا چپتر داره؟؟؟؟
سلام کراسیس دو یه مرحله ایی هست نمیدونم 5 یا 6 یا 7 دقیقا اول بازی بالای یه بالکن با ارتفاع زیاد هستی حدود چند ده کیلومتر بالاتر هستی....باید چیکار کرد دقیقا اول بازیه تو یکی از این مراحل
کلید q رو بزنید تا ضد ضربه بشه و بعد بپرید پایین .یه چند ده متر پایینتر یه بالکن شیشه ای هست که باید روی اون بپرید. از اونجام به پشب بام ساختمان روبرو.البته اگه منظورت از مرحله ای که گفتی رو درست فهمیده باشم.
این بخش همونی هست که تو فیلم آغازین کرایسس 2 نمایش داده میشه
kasi midoone shomare 3 in bazi miad yana ?
دوستان کسی لینک دانلود اون فیلمی که بعد از نجات از زیردریایی نشون میده رو داره؟ همون که قدرتاشو معرفی میکنه و نانوسوییت رو معرفی میکنه و آخرش هم یه هلیکوپترو منفجر میکنه، هر جای گوگلو گشتم نبود!
به شدت تایید میشه منم دو تاشوونه داشتم ولی کرایسیس با اون گرافیک و فیزیک فوق العادش کجا و فیر3 کجا اصلا همین کرایسس باعث شد من فیر3 رو ادامه ندم و بچسبم به کرایسس2![]()
پچه ها کسی میتونه همون فایل اورجینال کرک نشده اصلی exe کریسی را برام آپلود کنه ؟ میخوام کپی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)