تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 370 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز ادرس و شمارش رو برام
    بفرست
    اخه دیگه فکر کنم
    جی ۵۱ بهتر باشه
    منتظرم که برام بفرستین شمارشون رو
    راستی اینی که فول اچدی هست گرافیکش gtx 260 هست؟
    مرسی

داره خودمونی میشه hamidzaeim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا بی زحمت یه منبعی یه چیزی بعدش بعضیا میگن حتما مانیتور 120 هرتز به بالا باشه.

این چکیده ی مطالعه ی چندین مقاله بوده اما:

در ضمن geforce 8 به بالا و از همه مهم تر در مانیتورهای 60HZ فقط میشه از عینک های با شیشه ی رنگی استفاده کرد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز ادرس و شمارش رو برام
    بفرست
    اخه دیگه فکر کنم
    جی ۵۱ بهتر باشه
    منتظرم که برام بفرستین شمارشون رو
    راستی اینی که فول اچدی هست گرافیکش gtx 260 هست؟
    مرسی
    نه .
    اونی که فول اچ دی هست گرافیکش 360 هست .
    موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Gtx260 and gts 360 رنکینگ هر کودوم رو میشه بگین که از نظر رنکینگ گرافیکها هرکدوم کجان رتبه بندی جهانیشون؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

Gtx260 and gts 360 رنکینگ هر کودوم رو میشه بگین که از نظر رنکینگ گرافیکها هرکدوم کجان رتبه بندی جهانیشون؟
    260 در حد 10 درصد قوی تره .
    ولی هر دو جزو کلاس شماره یک کارت گرافیک ها هستند و بین رتبه های 20 تا 30 قرار دارند .
    موفق باشید .

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

G51JX رو اگر که صفحه نمایش سه بعدی نباشه که می دونم عالیه .
    G73 هم یه مدل داره با کنتراست 1024 که واقعا عالیه .
    من رفتم G51JX-A1 رو سفارش دادم برام بیارند .
    دیگه بی خیال سری F سونی و N61 ایسوس شدم .
    البته G51 هم مشکل بایئس داره ولی حداقل معلومه توش چیه و مثل N61 نیست که متاسافنه تو هر کدوم یه چیز گذاشتند .
    ایشالا تا 10 روز دیگه گیرم میاد و هر وقت رسید دستم یه بررسی کامل ازش میزارم .
    در ضمن دوستان خواستند بخرند کمترین قیمت رو بدون گارانتی بخرند البته همراه با برگه گمرکی .
    چون من زنگ زدم ویستا گفت چون گارانتی ایسوز بین المللی هست هیچ مشکلی نداره و اگر که مشکلی پیش اومد می تونید از گارانتی ما استفاده کنید .
    در ضمن همه نوت بوک های ایسوز که بدنه پلاستیکی دارند ( برای انتقال کمتر گرما ) خیلی زود لک میگرند و کثیف می شند ولی به راحتی هم میشه تمیزشون کرد .
    در ضمن در G51 دمای کارت گرافیک تا 97 هم گزارش شده که کاملا طبیعیه و اگر که خریدین نباید خیلی نگران دما باشید .
    موفق باشید .
    من از ته دل ارزومندم که هر چی زودتر این G51 رو بخری قبل از اینکه تبدیل به یه مدل بدرد نخور بشه با کلی ایراد!!!!!
    بعد هم این جمله شما :

البته G51 هم مشکل بایئس داره ولی حداقل معلومه توش چیه و مثل N61 نیست که متاسافنه تو هر کدوم یه چیز گذاشتند .

به این معنی که مثلآ fw که معلوم نیست توش چی گذاشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز اینم شد حرف خب معلومه N61 معلوم نیست توش چیه.N61 حداقل تو بازار ایران دارای چند مدل هست که با هم فرق دارن جهت اطلاع اینم مدلهای موجود:N61jq - N61jv - N61ja

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

260 در حد 10 درصد قوی تره .
    ولی هر دو جزو کلاس شماره یک کارت گرافیک ها هستند و بین رتبه های 20 تا 30 قرار دارند .
    موفق باشید .
    آخه چطوری کیفو موس نداره؟از آکبند درومده دیگه
    راستی این همه n61 با سری fخراب نکن
    آخه بچه های فروم ممکن دچار اشتباه بشن

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

من از ته دل ارزومندم که هر چی زودتر این G51 رو بخری قبل از اینکه تبدیل به یه مدل بدرد نخور بشه با کلی ایراد!!!!!
    بعد هم این جمله شما :

به این معنی که مثلآ fw که معلوم نیست توش چی گذاشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز اینم شد حرف خب معلومه N61 معلوم نیست توش چیه.N61 حداقل تو بازار ایران دارای چند مدل هست که با هم فرق دارن جهت اطلاع اینم مدلهای موجود:N61jq - N61jv - N61ja
    موافقم
    اما دوستمونم تقسیر نداره
    تاپیک ها به حدی زیاد شده کافی یه مطلب قدیمیه مقایسه pro64 با n61jq بخونه که این فکرارو کنه
    Last edited by Mehrdad092000; 29-06-2010 at 11:32.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بعد هم این جمله شما :

آخه شما اول یه سرچ تو اینترنت بزن بعد بیا بگو من ایراد میگرم .
    همه مدل ها مشکل دارند ولی باید اونی که از همه کمتر مشکل داره رو انتخاب کرد .
    من هم پولم رو از سر راه نیاوردم که همین جوری حرومش کنم بره .
    درسته که ایسوز کمتر از سونی ( البته فقط سری F وگرنه ایسوز ماله این حرف ها نیست که بخواد به سونی برسه ) مشکل داره ولی مثل این که سری G51 فقط مشکل بایوس داره و کلا به خاطر ناپایدار بودن بایوس گرافیک ناپایداری داره .
    من منظورم فقط JQ هست چون بقیشون بدرد نمی خوره و اصلا ارزش بحث کردن هم ندارند .
    مخصوصا اوپتیموس انویدیا که دیگه گندش رو در آورده رو بقیه مدل ها .
    و اگر که قصد من خرید بقیشون بود مگه دیونه هستم که یه نوت بوک با گرافیک ضعیف تر از سری F و سی پی یو i5 بخرم .
    اما درباره N61 البته JQ باید بگم که کاملا معلومه که واقعا شانسی هست .
    تاپیکی که خودتون ایجاد کردین رو بخونید واقعا معلومه که هر شرکت گارانتی یه مدل آورده و هر از چند مدت هم هر وقت دلش خواست میره سراغ یکی دیگه .
    پس معلوم نیست که کدوم یکی از N61JQ ها رو تحویل بدن .
    G51 که من سفارش دادم یه مدل مشخص هست ( G51JX-A1 ) و پولی هم براش ندادم و اگر که آوردن مدل مورد نظر من نبود میزنم زیرش و تحویل نمی گیرم .
    ولی امرتات گفت باید پول بریزی به حساب تا برات بفرستیم پس دیگه نمی تونستم بزنم زیرش .
    نمایندگی ساز گار هم گفت باید 200 تومان بیانه بدی .
    در ضمن به نظر من سری FW بهترین نوت بوکی که تا حالا تو رینج قیمت خودش تولید شده و واقعا عالیه .
    شما که خودتون هم FW داشتین باید بدونید که FW واقعا عالیه .
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آخه چطوری کیفو موس نداره؟از آکبند درومده دیگه
    راستی این همه n61 با سری fخراب نکن
    آخه بچه های فروم ممکن دچار اشتباه بشن

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

موافقم
    اما دوستمونم تقسیر نداره
    تاپیک ها به حدی زیاد شده کافی یه مطلب قدیمیه مقایسه pro64 با n61jq بخونه که این فکرارو کنه
    برادر تا حالا جعبه G51 رو دیدی ؟
    یه جعبه بزرگ هست که توش کیف و موس و جعبه نوت بوک هست .
    حالا اینا فقط خود نوت بوک رو سقارش دادند بدون کیف و موس .
    پس آکبند آکبند هست .
    دلیل نمیشه که همشون کیف و موس داشته باشند که .
    هر کس می تونه خودش تصمیم بگریه و کسی که بخواد بخره خودش عقلش میرسه که چی به سودش هست .
    نیازی نیست که به حرف های منم توجه کنه .
    بعدشم حقیقت تلخه .
    کلا N61 البته فقط سری JQ بهتر از سونی سری F هست از نظر کیفیت و.
    سونی به خاطر فروشش که داشت کم میشد یکم قیمت سری جدیدش رو کاهش داد به خاطر همین یکم کیفیت افت کرد .
    ایسوز هم یه شرکت نو پا در زمینه نوت بوک هست و به این زودی ها نمی یاد کار خودش رو خراب کنه .
    نیازی به مطلب قدیمی هم نیست چون من اصلا بر اساس این سایت تصمیم نمی گیرم که بخواد روم اثر بزاره .
    اینجا هر کی واسه خودش یه چیز می نویسه و بیشتر نظر ها تعصبی هست ( مثل نیمی از نظرات خود من ) .
    من بر اساس سایت های خارجی و چیزی بیش از 500 صفحه مطلب در انجمن های خارجی تصمیم میگرم و نه با 50 تا پست . .
    در N61JQ از دوم دل رم مختلف در مدل ها گوناگون و سفارش ها گوناگون استفاده شده .
    هارد هم تفاوت داره .
    و دوست خوبم جناب Vaioman هم این حرف رو تایید می کنند .
    فعلا مثل این که امرتات از همه بهتره و قطعات با کیفیت تری روی مدل های سفارشی داره ولی قیمت بیشتری هم داره .
    حیف که من به تهران دسترسی ندارم وگرنه حص=ضوری با هم حرف میزدیم . .
    موفق باشید .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام. من نه به لپ تاپ علاقه دارم و نه می خوام بخرم. ولی دوستم می خواد بخره، نه بودجه اش رو دقیق می دونم ولی حدوداَ 1.5 باید باشه. بین 3-4 مدل مونده از من خواست ببینم کدومش بهتره. لطفاَ با دلیل نظرتونو بگید چون خیلی براش مهمه.
    مدلا ایناست.
    dell 1558
    hp dv6 2190
    sony f11dgx
    sony f11pfx
    sony f113fx
    Last edited by xerxes again; 29-06-2010 at 14:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •