قیمت کمترین بدون گارانتی و با تو تهران چنده؟؟؟؟مشکل عمدش چیه؟؟؟؟این بهتره یا ویواز پرو؟؟؟
![]()
قیمت کمترین بدون گارانتی و با تو تهران چنده؟؟؟؟مشکل عمدش چیه؟؟؟؟این بهتره یا ویواز پرو؟؟؟
![]()
انگار جون ما اینجا واسه کسی ارزش نداشت
اینجا باباجون کلوپ ان97 نیستش
دوس دارین بیان واستون پیام تخلف بدن؟
Last edited by Help118; 20-08-2010 at 01:25.
دوست عزیز قیمت ها در نوسانه و بای دبگم انگار تو تهران با کسری ایکس 6 مواجه شدیم از بس خریدارانش خریدنش و تخمشو ملخ خورده قیمتش کشیده بالا
ویواز گوشی واسه فیلمبرداری مناسبه تاچش هم مقاومتیه. فرقی پرو با معمولیش فکر کنم تو صفحه کلیدش باشی دیگه بیشتر از این نموندم ولی باید بگم یه زمانی همه این ها رو مقایسه کردم دیدم ایکس 6 واسه من بهتره هم موزیک ادیشنه هم رمش زیاده هم تاچش مقاومتیه هم خوش استیله
البته حمل بر این نشه که ویوازه بده! اصلا! چون من تاچ مقاومتی خوشم نمی اومد بیشتر عمده کنار گذاشتنم این بود
هوم اسکرین از کجا میشه دانلود کرد؟ ایا میشه منو ها و کلا ظاهره گوشیو اختصاصی کرد مثل سیستم عامل اندروید؟
اگه پیدا کردی خبرشو به منو و کلوپ ایکس 6 هم بده والا منم نمی دونم
سلام
چه جی پی اسی نصب کنم روی این گوشی؟
این گوشی خودش جی پی اس و نرم اذفزار مپ لودر رو بصورت کامل داره البته اگه غیر از 6 شهر اصلی ایران داری زندگی می کنی مجبوری از گارمین یا اسمارت کام استفاده کنی که معمولا اسمارتکام رو پیشنهاد می دن و میگن گارمین تنظیمات پیچیده ای داره گرچه من مصلحت می دونم از همین خود نوکیا استفاده کنی
سلام دوستان کسی گوشیشو با GPRS آپدیت کرده؟ والا ما که هرچی زور زدیم نشد.با ایرانسل. تو اینترنت می ره ولی آپدیت نمیشه. اینترنتش هم بگیر نگیر داره و بعضی وقتا نمیره.مشکل از اپراتوره یا گوشی؟
راستی من گوشیم وقتی باتریشو در میارم ساعت و تاریخش ریست میشه و با سیمکارت همراه اول خودش تایمو می گرفت ولی با سیم ایرانسل هر کاری می کنم نمی گیره؟ شما چنین مشکلی نداشته اید و آیا ایرانسل این قابلیتو داره یا باید فعالش کرد و از این حرفا؟
خوب من اصفهان هستم
1:بعضی انتن های BTS ایرانسل درست کار نمیکنن! مثلا خونه ما GPRS ایرانسل کار نمیکنه ولی 1 خیابون پاینتر کار میکنه!
2:X6 باطری سیموس نداره و باطری رو دربیاری تاریخ پر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)