میدونستم اینو . من سوالم اینه که میشه بدون امتحانم وارد دانشگاه علمی کاردبردی شد با مدرک کاردانی دانشگاه ازاد.
چون کاردانی علمی کاربردی با شرط معدل داره. خواستم ببینم برای کاردانی به کارشناسی هم میشه این مدلی
میدونستم اینو . من سوالم اینه که میشه بدون امتحانم وارد دانشگاه علمی کاردبردی شد با مدرک کاردانی دانشگاه ازاد.
چون کاردانی علمی کاربردی با شرط معدل داره. خواستم ببینم برای کاردانی به کارشناسی هم میشه این مدلی
نگرفتم منظورت اگه معدلت بالای 18 نمیدونم شرایطش؟
ولی اگه منظورت کلی باشه با هر معدلی بدون ازمون که پودمانی باشه میتونی کاردانی به کارشناسی ثبت نام کنی
یا ترمی کاردانی به کارشناسی که ازمون داره.
سلام دوستان اگه یه نفر ترم اول کارشناسی حسابداری باشه میتونه بقیه ترم هارو منظور ترم 2تا مثلا 4 رو کلا انتقالی بگیره بیاد جایی دیگه اگر امکان داره شرایطش چجوریه
با تشکر
سلام به همه
این روزها ثبت نام کاردانی علمی کاربردی و دانشگاه آزاد شروع میشه
برای کسیکه لیسانس داره و میخواد کاردانی یه رشته دیگه رو بگیره و بغلش کار هم بکنه دانشگاه آزاد رو توصیه میکنید یا علمی کاربردی را
ممنون میشم راهنمائیم کنید
( این پست بدلیل اینکه میخاستم نظر هر دو صنف دوستانی آزاد و علمی کاربردی را بدونم تو جفتش مطرح کردم - لطفا حذفش نکنید )
علمی کاربردی اونم پودمانیش
چون بقیه ساعت کلاسیش زیاده. بدرد یه کارمند نمیخوره سرکار باشه بعد بتونه درس بخونه امتحان بده
مرسی
خب من میخوام ترمی رو بخونم. پودمانی دیگه خیلی سطحش پائینه ( البته از نظر علمی نمیگم از نظر اینکه چون کنکور نداره اینجور تصور میشه)
ترمی چطوره؟
بنظرت با اونها که سنشون بلاست ( 26 سالمه ) همکاری نمیکنن؟
بستگی به استادش داره .معمولا زیاد سختگیری نمیکنن .
ما اون موقعه تو کلاس کسی داشتیم که سال بعد میخواست بازنشست بشه شما دیگه جای خود.
یه بار با دوستم رفته بود که میخواست رشتش عوض کنه تو بایگانی یه استاد اومد به دفتر دارش گفت لیست بده به همه یکی دو نمره اضافه کنم.![]()
یه جونمرد جواب بده
اگه سربازی رفتی و شاغل هستی و کات بیشتر روزهاس من پودمانی رو توصیه میکنم!
وگرنه ترمی یکم بهتره و آدم فکر میکنه که تو دانشگاهه
قود لاک
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
بنظرم شما هم یه تاپیک جدا بزنید!
![]()
مرسی رفیق
خدمتم رو رفتم
عشق دانشگاهم نیستمچون 4 سال بودم و بنظرم هیچ خبری نیس ( بمن که حال نداد ) ولی میخوام هم معتبر باشه هم اینکه بشه سریع تمومش کرد. پودمانی فکر کنم چارتش بسته تر باشه. من لیسانس دارم ولی احتمالا یه 12 واحدی رو بشه تطبیق داد. یعنی معادل ترم اول. اگر بتونم و بذارن سه ترمه تمومش کنم خیلی خوب میشه. بعید میدونم پودمانی چنین شرایطی رو داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)