تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 218 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    پسر عمه من تا یه هفته دیگه می خواد یه هارد 1TB بخره.الان با این اوضاع ارزونترین هارد که کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه چیه؟خیلی سرعت و ... براش مهم نیست.فقط می خواد فیلم توش ذخیره کنه.قیمتش هر چی پایینتر بهتر.احتمال زیاد sata هم ساپورت می کنه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    پسر عمه من تا یه هفته دیگه می خواد یه هارد 1TB بخره.الان با این اوضاع ارزونترین هارد که کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه چیه؟خیلی سرعت و ... براش مهم نیست.فقط می خواد فیلم توش ذخیره کنه.قیمتش هر چی پایینتر بهتر.احتمال زیاد sata هم ساپورت می کنه
    سلام .
    در مورد هارد توصیه میکنم که با حداکثر کیفیت بخرید ، در صورت خرابی ممکنه مجبور بشید برای خرید هارد دوباره هزینه کنید . WD Green پیشنهاد میشه که حدود 260 هزارتومن هست .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

وسترن فکر می کنم نسبت به بقیه یه کم گرونتره نه؟قبلنا که اینطور بود.البته کیفیتشم خیلی خوبه و بافر و ... اش هم معمولا بیشتره.مثلا یه هارد خوب و با کیفیت و ارزونتر چیزی سراغ دارید از برند seagate یا ... ؟راستی مکستور مگه به سیگیت واگذار نشده؟اخه تو بعضی سایتها دیدم با برند مکستور! برندهای توشیبا و هیتاچی چطورند؟کیفیتشون خیلی پایینتر از wd , seagate هست؟ من هارد لپتاپ خودم توشیباست و تا حالا که خوب بوده حتی با چند بار برق رفتن و ... (بدون باطری) آسیب ندیده اصلا.ولی خودش می گه هر چی ارزونتر بهتر.البته دیگه نه بی کیفیت! یعنی یه چیز معمولی.حالا بافرش کمتر بود یا حتی سرعتش خیلی مهم نیست براش.چون عشق فیلمه و صبح تا شبم فیلم و سریال دانلود می کنه.اینه که فقط واسه دخیره می خواد.به هر خال ممنون بایت راهنمایی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وسترن فکر می کنم نسبت به بقیه یه کم گرونتره نه؟قبلنا که اینطور بود.البته کیفیتشم خیلی خوبه و بافر و ... اش هم معمولا بیشتره.مثلا یه هارد خوب و با کیفیت و ارزونتر چیزی سراغ دارید از برند seagate یا ... ؟راستی مکستور مگه به سیگیت واگذار نشده؟اخه تو بعضی سایتها دیدم با برند مکستور! برندهای توشیبا و هیتاچی چطورند؟کیفیتشون خیلی پایینتر از wd , seagate هست؟ من هارد لپتاپ خودم توشیباست و تا حالا که خوب بوده حتی با چند بار برق رفتن و ... (بدون باطری) آسیب ندیده اصلا.ولی خودش می گه هر چی ارزونتر بهتر.البته دیگه نه بی کیفیت! یعنی یه چیز معمولی.حالا بافرش کمتر بود یا حتی سرعتش خیلی مهم نیست براش.چون عشق فیلمه و صبح تا شبم فیلم و سریال دانلود می کنه.اینه که فقط واسه دخیره می خواد.به هر خال ممنون بایت راهنمایی
    منهم به فيلم و سريال علاقه دارم ولي آرشيوهامو در بهترين هارد و در بهترين شرايط نگهداري ميكنم چون اصلاً علاقه اي ندارم كه براي جمع آوري دوباره آرشيو به زحمت بيافتم . در هر حال پيشنهاد ميدم بريد بازار و قيمتها را بررسي كنيد و ارزانترين هارد يكترابايت بدون در نظر گرفتن مشخصات و يا برند خريداري كنيد .

ولي اول سعي كنيد از برند سيگيت و از سري 7200.12 با مشخصات زير بخريد .

سریال نامبر اینترفیس rpm حجم cache
    ST31000528AS SATA 3 Gb/s 7200 1TB 32 MB
    ST31000524AS SATA 6 Gb/s 7200 1TB 32 MB

6. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام عطا جان.
    میشه اسم مدلی از سیگیت 7200 دور که الان تو بازار هست و مورد تایید هست رو بگید؟ همون بارکودا؟
    هم برا ویندوز میخوام و هم برای آرشیو. البته رو یک سیستم سر کار ویندوز و همه چی رو گرین هم نصب هست و تا حالا کسی ناراضی نبوده از سرعتش. عمرش هم که دیگه زبانزد هست.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عطا جان.
    میشه اسم مدلی از سیگیت 7200 دور که الان تو بازار هست و مورد تایید هست رو بگید؟ همون بارکودا؟
    هم برا ویندوز میخوام و هم برای آرشیو. البته رو یک سیستم سر کار ویندوز و همه چی رو گرین هم نصب هست و تا حالا کسی ناراضی نبوده از سرعتش. عمرش هم که دیگه زبانزد هست.
    سلام .

از سري barracuda 7200.14 پيشنهاد ميشه ، اين سري داراي مشخصات زير هستند . البته برخي از مدلهاي زير ممكنه ديگه توليد نشوند و يا در بازار پيدا نشوند .

مدل نامبر اینترفیس rpm حجم cache
    ST3000DM001 SATA 6 Gb/s 7200 3TB 64 MB
    ST2000DM001 SATA 6 Gb/s 7200 2TB 64 MB
    ST1500DM003 SATA 6 Gb/s 7200 1.5TB 64 MB
    ST1000DM003 SATA 6 Gb/s 7200 1TB 64 MB
    ST750DM003 SATA 6 Gb/s 7200 750GB 64 MB
    ST500DM002 SATA 6 Gb/s 7200 500GB 16 MB
    ST320DM000 SATA 6 Gb/s 7200 320GB 16 MB
    ST250DM000 SATA 6 Gb/s 7200 250GB 16 MB

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام من میخوام هارد بگیرم بین دو مدل وسترن دیجیتال 64مگ و توشیبا 32مگ گیر کردم نمیدونم کدوم رو بگیرم البته هر دو 1 ترا هستن

لطفا یکی کمک کنه بگه کدوم بهتره

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من میخوام هارد بگیرم بین دو مدل وسترن دیجیتال 64مگ و توشیبا 32مگ گیر کردم نمیدونم کدوم رو بگیرم البته هر دو 1 ترا هستن

لطفا یکی کمک کنه بگه کدوم بهتره

سلام .

والا باید دقیقاً مشخص بشه از کدام مدل و از کدام سري هست مثلاً هارد وسترنی که شما انتخاب کردید Green هست یا Black یا Blue ؟ و برای چه استفاده هایی میخواهید ؟ به هارد پرسرعت نیاز دارید یا فقط برای آرشیو ؟ و چه شرکتی هاردها رو گارانتی میکنه و مدت گارانتی چقدره . Cache بالا برای پرسرعت بودن هارد به تنهایی کافی نیست . ولی در کل از بین این دو برند بهتره که هاردهای western digital را انتخاب کنید .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

اول بگم که من 2 تا هارد 1 ترا دارم که دارن پر میشم حالا اگه 1 ترا دیگه بخوام اضافه کنم مشکلی برا یسیستم به وجود نمیاد !؟

بهترین و به صرفه ترین هاردهای 1 ترا برای آرشیو فیلم و بازی چیه !؟ و حدود قیمتش چنده !؟ لطفا چند مدل بهم پیشنهاد بدین

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دادا هارد یک ترا میخام واسه فقط توش چیزی بریزم

ساتا هم باشه حتما

پیشنهادت چیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •