سلام
پسر عمه من تا یه هفته دیگه می خواد یه هارد 1TB بخره.الان با این اوضاع ارزونترین هارد که کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه چیه؟خیلی سرعت و ... براش مهم نیست.فقط می خواد فیلم توش ذخیره کنه.قیمتش هر چی پایینتر بهتر.احتمال زیاد sata هم ساپورت می کنه
سلام
پسر عمه من تا یه هفته دیگه می خواد یه هارد 1TB بخره.الان با این اوضاع ارزونترین هارد که کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه چیه؟خیلی سرعت و ... براش مهم نیست.فقط می خواد فیلم توش ذخیره کنه.قیمتش هر چی پایینتر بهتر.احتمال زیاد sata هم ساپورت می کنه
سلام .
در مورد هارد توصیه میکنم که با حداکثر کیفیت بخرید ، در صورت خرابی ممکنه مجبور بشید برای خرید هارد دوباره هزینه کنید . WD Green پیشنهاد میشه که حدود 260 هزارتومن هست .
وسترن فکر می کنم نسبت به بقیه یه کم گرونتره نه؟قبلنا که اینطور بود.البته کیفیتشم خیلی خوبه و بافر و ... اش هم معمولا بیشتره.مثلا یه هارد خوب و با کیفیت و ارزونتر چیزی سراغ دارید از برند seagate یا ... ؟راستی مکستور مگه به سیگیت واگذار نشده؟اخه تو بعضی سایتها دیدم با برند مکستور! برندهای توشیبا و هیتاچی چطورند؟کیفیتشون خیلی پایینتر از wd , seagate هست؟ من هارد لپتاپ خودم توشیباست و تا حالا که خوب بوده حتی با چند بار برق رفتن و ... (بدون باطری) آسیب ندیده اصلا.ولی خودش می گه هر چی ارزونتر بهتر.البته دیگه نه بی کیفیت! یعنی یه چیز معمولی.حالا بافرش کمتر بود یا حتی سرعتش خیلی مهم نیست براش.چون عشق فیلمه و صبح تا شبم فیلم و سریال دانلود می کنه.اینه که فقط واسه دخیره می خواد.به هر خال ممنون بایت راهنمایی
منهم به فيلم و سريال علاقه دارم ولي آرشيوهامو در بهترين هارد و در بهترين شرايط نگهداري ميكنم چون اصلاً علاقه اي ندارم كه براي جمع آوري دوباره آرشيو به زحمت بيافتم . در هر حال پيشنهاد ميدم بريد بازار و قيمتها را بررسي كنيد و ارزانترين هارد يكترابايت بدون در نظر گرفتن مشخصات و يا برند خريداري كنيد .
ولي اول سعي كنيد از برند سيگيت و از سري 7200.12 با مشخصات زير بخريد .
سریال نامبر اینترفیس rpm حجم cache ST31000528AS SATA 3 Gb/s 7200 1TB 32 MB ST31000524AS SATA 6 Gb/s 7200 1TB 32 MB
سلام عطا جان.
میشه اسم مدلی از سیگیت 7200 دور که الان تو بازار هست و مورد تایید هست رو بگید؟ همون بارکودا؟
هم برا ویندوز میخوام و هم برای آرشیو. البته رو یک سیستم سر کار ویندوز و همه چی رو گرین هم نصب هست و تا حالا کسی ناراضی نبوده از سرعتش. عمرش هم که دیگه زبانزد هست.
سلام .
از سري barracuda 7200.14 پيشنهاد ميشه ، اين سري داراي مشخصات زير هستند . البته برخي از مدلهاي زير ممكنه ديگه توليد نشوند و يا در بازار پيدا نشوند .
مدل نامبر اینترفیس rpm حجم cache ST3000DM001 SATA 6 Gb/s 7200 3TB 64 MB ST2000DM001 SATA 6 Gb/s 7200 2TB 64 MB ST1500DM003 SATA 6 Gb/s 7200 1.5TB 64 MB ST1000DM003 SATA 6 Gb/s 7200 1TB 64 MB ST750DM003 SATA 6 Gb/s 7200 750GB 64 MB ST500DM002 SATA 6 Gb/s 7200 500GB 16 MB ST320DM000 SATA 6 Gb/s 7200 320GB 16 MB ST250DM000 SATA 6 Gb/s 7200 250GB 16 MB
سلام من میخوام هارد بگیرم بین دو مدل وسترن دیجیتال 64مگ و توشیبا 32مگ گیر کردم نمیدونم کدوم رو بگیرم البته هر دو 1 ترا هستن
لطفا یکی کمک کنه بگه کدوم بهتره
سلام .
والا باید دقیقاً مشخص بشه از کدام مدل و از کدام سري هست مثلاً هارد وسترنی که شما انتخاب کردید Green هست یا Black یا Blue ؟ و برای چه استفاده هایی میخواهید ؟ به هارد پرسرعت نیاز دارید یا فقط برای آرشیو ؟ و چه شرکتی هاردها رو گارانتی میکنه و مدت گارانتی چقدره . Cache بالا برای پرسرعت بودن هارد به تنهایی کافی نیست . ولی در کل از بین این دو برند بهتره که هاردهای western digital را انتخاب کنید .
سلام
اول بگم که من 2 تا هارد 1 ترا دارم که دارن پر میشم حالا اگه 1 ترا دیگه بخوام اضافه کنم مشکلی برا یسیستم به وجود نمیاد !؟
بهترین و به صرفه ترین هاردهای 1 ترا برای آرشیو فیلم و بازی چیه !؟ و حدود قیمتش چنده !؟ لطفا چند مدل بهم پیشنهاد بدین
ممنون
دادا هارد یک ترا میخام واسه فقط توش چیزی بریزم
ساتا هم باشه حتما
پیشنهادت چیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)