تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 233 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون هم ارور "JAva eror no memory available" میده با اینکه نسخه بتا هم هست ... الان شما با این فریمورت فارسی رو داری ؟

آخه رفیق گوشی سیستم عامل دار چیه ؟ برنامه جاوا جزء امکانات بدوی گوشیه اصلا امکانات حساب نمیشه ... من قبلش 4 تا گوشی سونی اریکسون داشتم اون زاقارت ترینشونم برنامه جاوا رو مثل کره اجرا میکنه ... من یادمه از قدیم سامسونگ این نقطه ضعفش بود نصب برنامه جاوا هنوزم نتونسته اون رو حل کرده واقعا آدم میمونه چی بگه ! درسته امکانات دیگش خوبه مثلا ال سی دی و تاچ من راضیم ولی خوب دیگه دو تا دیکشنری و یه نقشه رو نتونی نصب کنی باید گوشی رو بکوبی به دیوار !

=== راستی با این برنامه tkfile explorer چطوری باید کار کرد ؟ برا من اصلا اون قسمت com خالیه . گوشی کانکت نمیشه ..چیزی رو باید نصب کنم ؟ پی سی استادیو نصبه ! باید تو حالت mass storage وصل کنم گوشی رو یا یه چیز دیگه ؟
    دوست عزیز من رو گوشیم اینا رو ریختم :
    دیکشنری pmd
    دیکشنری saradic فارسی به انگلیسی و بلعکس
    اپرا مینی
    shmessenger ( فوق العاده ترین نرم افزار برای چت یاهو )
    و یه سری نرم افزار دیگه
    به قول دوستمون این یه گوشی ترو تمیزه که امکانات لازم روش گذاشته شده مثل:
    گوشی رو رو سطح صاف بزاری میره رو silent و
    یا اینکه دزدگیر دازه رو خودش
    یا اینکه گوشی رو در حال مکالمه از گوشت دور کنی اتومات میره رو اسپیکر و ...
    با اینکه rejecy call داره سر خود که توپ کار میده
    و مهمتر اینکه پخش فیلم ها با کیفیت عالی
    من 2 ماهه این گوشی رو دارم و واقعا راضی هستم من خودم خوره نرم افزار (سمبین ) بودم و هر چی بگی رو گوشیم نصب میکردم ولی واقعا چند نرم افزار رو واقعا آدم استفاده میکنه؟
    این گوشی اونائی که لازمه رو رو خودش داره به نظر من گوشی خیلی خوبیه
    راستی فریم ویر من اینه:
    JPIL1 و از پارس مایکروتل گرفتم با تقویم شمسی و فارسی فول آدم دیگه چی میخواد؟

2. 2 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب من بتونم این برنامه هایی که شما گفتی رو نصب کنم که مشکلی ندارم ... خوب ورژن برای من که بالاتره JPJA1 هست که !

یعنی من به ورژن پایینتری که موجوده مثلا S8003JPIFفلش کنم مشکل حل میشه ؟ نزنیم بترکونیم گوشی رو ؟

اصلا از این فریمورهایی که اینجاست شما بگو من کدوم رو فلش کنم ! حالا فریمورهای S8000 با S8003 فرق میکنه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by x50cx; 21-08-2010 at 20:35.

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب من بتونم این برنامه هایی که شما گفتی رو نصب کنم که مشکلی ندارم ... خوب ورژن برای من که بالاتره JPJA1 هست که !

یعنی من به ورژن پایینتری که موجوده مثلا S8003JPIFفلش کنم مشکل حل میشه ؟ نزنیم بترکونیم گوشی رو ؟

اصلا از این فریمورهایی که اینجاست شما بگو من کدوم رو فلش کنم ! حالا فریمورهای S8000 با S8003 فرق میکنه ؟
    اجازه بدید در این خصوص من اظهار نظری نکنم .... اساتید میان نظر میدن امیدوارم موفق باشید و از گوشیتون راضی

5. 2 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

من نرم افزار سارادیک رو روی فیرم ویر JPIF4 نصب کرده بودم و مشکلی نداشت.

اگر به هر فیرم ویری غیر از فیرم ویر فارسی فلش کنین گوشیتون قادر به خوندن فارسی نخواهد بود.(اگر فارسی لازم ندارین اصلا شک نکنین و به آخرین فیرم ویر آسیایی یا اروپایی آپدیتش کنین.) فقط اینو مد نظر داشته باش که فقط یک فیرم ویر میتونی رو نت پیدا کنی و اگه پشیمون بشی باید بدی سرویس سنتر برات فلش کنه.

حالا که دوستان رو فیرم ویرهای دیگه هم امتحان کردن دیگه جای شک نمیمونه که یا ایراد از گوشیتون هست یا فیرم ویرش.

ميبينم كه يكي ديگه هم اين گوشي مزخرف رو خريده و حسابي مغزش از اين شركت سامسونگ داره سوت ميكشه. اره x50cx جان !!! اين گوشي همينه. نه بيشتر نه كمتر. فقط هم تو تبريز فروش داره.شوخي كردم
    خودت رو اذيت نكن.من يك ماهي داشتم بعد دادمش رفت راحت شدم. اگه نرم افزار ميخواهي همين فردا برو از دستش خلاص شو.هيچ راهي نداره.فقط باعث ميشه بيشتر از گوشي بدت بياد. خوش باشي!!!
    شما هم مراقب نوشته هات باش.

خب وقتی بدون هیچ گونه آگاهی بری سمت محصولی بعد از استفاده مغزت سوت میکشه.

اگه انتخاب آگاهانه و با توجه به نیازهاتون میکردین مجبور نبودین از دستش خلاص بشین.

7. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فقط اینو مد نظر داشته باش که فقط یک فیرم ویر میتونی رو نت پیدا کنی و اگه پشیمون بشی باید بدی سرویس سنتر برات فلش کنه.

یعنی خودم فقط یکبار میتونم فلش کنم ؟

این JPIF4 رو شما داشتی مشکلاتی چیزی نداشت ؟ از چاله در نیایم بیوفتیم تو چاه ؟ این که میگن تاچش ضعیفه راسته ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

یعنی خودم فقط یکبار میتونم فلش کنم ؟

این JPIF4 رو شما داشتی مشکلاتی چیزی نداشت ؟ از چاله در نیایم بیوفتیم تو چاه ؟ این که میگن تاچش ضعیفه راسته ؟
    یکبار سهله هر چقدر بخایی میتونی فلش کنی ولی باید فایل های مورد نیاز رو از اینترنت دانلود کنی و برای فارسی فقط یک فیرم ویر در اینترنت موجوده و اونم قدیمیه.فایل های فیرم ویرهای جدیدتر رو اینترنت آپ نشدن اگه بخایی برگردی به فیرم ویر قبلیت(جدیدتر) باید بدی سرویس سنتر برات بریزه.

تاچش هم ضعیف بود.تقویم شمسی هم نداشت.خلاصه یه سری مشکلات داشت.

10. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

یه برنامه مسنجر عالی شبیه کامپیوتر بدین.....ممنون......

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سریع تر....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خداییش من الان حدودا 1 ماه هست دارم استفاده میکنم به طور وحشتناک راضیم دیگه با 100 تا ان82 قبلیم عوض نمیکنم جی پی اس فعال کردم مثل باقلوا دیکشنری سارا دیک هم میخونه خلاصه بسیار بسیار راضیم من قبلا رو ان82 خودم 1000 تا برنامه نصب کرده بودم خیلی از برنامه هاشو آدم سالی یک بار استفاده نمیکنه خلاصه خیلی راضیم اگر پاش بیوفته بازم میخرم

14. این کاربر از mehryazdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خداییش من الان حدودا 1 ماه هست دارم استفاده میکنم به طور وحشتناک راضیم دیگه با 100 تا ان82 قبلیم عوض نمیکنم جی پی اس فعال کردم مثل باقلوا دیکشنری سارا دیک هم میخونه خلاصه بسیار بسیار راضیم من قبلا رو ان82 خودم 1000 تا برنامه نصب کرده بودم خیلی از برنامه هاشو آدم سالی یک بار استفاده نمیکنه خلاصه خیلی راضیم اگر پاش بیوفته بازم میخرم
    خب داش تو که انقد راضی هستی یه مسنجر بده تا امشب بدین........کارم اساسیه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •