تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 173 از 469 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

من هم سوتی دادم چه سوتی!!!اون وقتها 14 سالم بود . همسایمون یه دختر تقریبا هم سن من داشت ! یادم میاد تازه یکی از بچه محل ها اومد خونمون و واسم اینترنت رو ردیف کرد. من هم یه کارت 10 ساعته خریدهبودم و نشستم پای گوگل . اخه از علی که پرسیدم چیکار کنم گفت برو تو سایت گوگل و هرچی خواستی تایپ کن و ....من هم نزدیک 6 ساعت کارت رو فقط سرچ میکردم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد .... فقط سرچ ها بلد نبودم لینک رو باز کنم . و تازه میگفتم بابا چرا انقدر کم توضیح داده .. هیچی زنگ زدم علی اومد و گفت چه جوری باید لینک رو باز کنم . هیچی از موضوع قافل نشیم .... بعد از حدود 2 هفته همون همسایمون اومد گفتش سامان جان میتونی بیای پایین واسه ثریا اینترنت وصل کنی ؟ بلدی؟ من هم برق از سرم پرید گفتم چشم فقط شما برید من 5 دقیقه دیگه میام .آقا رفت و من هم رفتم دیدم سیم نداره رفتم الکتریکی سیم هم خریدم و با کارت خودم کانکت شدم.بعدش گفتم بزا مثل علی برم تو گوگل و خودم رو راحت کنم ( ثریا هم رو صندلی کنارم نشسته بود ) من هم که پاک خودم رو باخته بودم . تایپ کردم :
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیدم نمیره 100 دفه زدم باز نرفت ! همه چیرو چک کردم نه فایده نداشت ! هر کاری کردم نشد که نشد ! فونا هم فکر کردن بلد نیستم . تند تند عرق میکردم . بعد از 1 ساعت که موفق نشدم . اومدم بگم ببخشید مثل اینکه مودم تون خرابه دیدم تو قسمت address تایپ کرده بودم ( صصص.لخخلمث.زخئ ) نگو کیبورد رو حالت فارسی بوده!دیگه ببخشید طولانی شد.
    خیلی باحالی سامان جون -- راستی با منم هم اسمی

--

خیلی باهال بود
    مثل این میمونه من بیام اینجا ترکیه ای بنویسم!
    نیاز نبود این طوری بگی باید توی تنظیمات کاربرت جلوی محل سکونت می نوشتی ترکیه که راحت باشی !
    _شوخی بودا_

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghj51's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خيلي دور خيلي نزديك

پيش فرض

سال 1374 بود .و من دانشجوي ترم اول مهندسي كامپيوتر با كلي افه و كلاس . . . كارمند هم بودم و تو حسابداري كار مي كردم يه مهندس جديد هم اومده بود و داشت واسمون سيستم حسابداري نصب مي كرد . خلاصه ما (من و بقيه كارمندها!!!) كه تاون موقع كامپيوتر و پرينتر نديده بوديم با كنجكاوي دور و برش مي چرخيديم من هم واسه اين كه اظهار فضل كنم و به بقيه حالي كنم كه بابا ماهم آره يه چيزي حاليمونه كلي قيافه گرفته بودم . مهند س برنامه را نصب كرد و بعد با پرينتر Epson LQ 1070 شروع به پرينت يه صفحه آزمايشي كرد من ديدم كاغذ تراكتور از يه طرف سفيد ميره و از طرف ديگه با نوشته مياد بيرون تعجب كردم و با كلي ژست پرسيدم : مهندس اين قسمت جاي جوهر پرينتره (يه در كوچولو جلوي اين مدل پرينتر هست ) !؟ مهندس هم كلي بهم خنديد و گفت : نه! مش جعفر !اينا سوئيچ پرينتره !!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

امروز سر کلاس شیمی ، دبیرمون گفت جواب یه سوال رو بدست بیاریم... جرم مولی چند اتم رو داد ، برای نقره رو یادش رفت بگه ، بغی دستیم یه دفعه گفت جرم مولی نقره چند کیلوئه؟
    منو بگی ، از خنده داشتم ولو میشدم وسط کلاس...
    شانسش گفت که بچه ها داشتن با هم مشورت میکردن و تو کلاس سروصدا بود و کسی صداش رو نشنید ، وگرنه میشد سوژه خنده بچه های دیگه...

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

از رامبد خبری نیست؟!؟

.
    پاتو بردار منو ميبيني ، منور نمودي تاپيك رو ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

سال 1374 بود .و من دانشجوي ترم اول مهندسي كامپيوتر با كلي افه و كلاس . . . كارمند هم بودم و تو حسابداري كار مي كردم يه مهندس جديد هم اومده بود و داشت واسمون سيستم حسابداري نصب مي كرد . خلاصه ما (من و بقيه كارمندها!!!) كه تاون موقع كامپيوتر و پرينتر نديده بوديم با كنجكاوي دور و برش مي چرخيديم من هم واسه اين كه اظهار فضل كنم و به بقيه حالي كنم كه بابا ماهم آره يه چيزي حاليمونه كلي قيافه گرفته بودم . مهند س برنامه را نصب كرد و بعد با پرينتر Epson LQ 1070 شروع به پرينت يه صفحه آزمايشي كرد من ديدم كاغذ تراكتور از يه طرف سفيد ميره و از طرف ديگه با نوشته مياد بيرون تعجب كردم و با كلي ژست پرسيدم : مهندس اين قسمت جاي جوهر پرينتره (يه در كوچولو جلوي اين مدل پرينتر هست ) !؟ مهندس هم كلي بهم خنديد و گفت : نه! مش جعفر !اينا سوئيچ پرينتره !!!!

منم مش غضنفرم !
    بابا بیشتر درباره سوئیچ پرینتر توضیح بده من گاگولم حالیم نی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghj51's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خيلي دور خيلي نزديك

پيش فرض

منم مش غضنفرم !
    بابا بیشتر درباره سوئیچ پرینتر توضیح بده من گاگولم حالیم نی !
    شماها جونيد و مال نسل فعلي ! فقط با اين پرينتر هاي جديد ليزري و رنگي حال مي كنيد !! يادمه اون قديما از اين چيزها نداشتيم !! يه پرينتر سوزني اپسون بود كه اگر مي خواستي يه صفحه گزارش يا ليست پرينت كني كلي بايد جير جير ميشنفتي !
    عكس هم واسه دوستان عزيزي كه اين مدل پرينتر رو نديدن گذاشته بودم ! دقت كنيد جلوي پرينتر قسمت وسط يه درب كوچولو هست اون رو كه باز كيند توش يه سري( فكر كنم 12 تا) سوئيچ ريز هست كه on ,off ميشه ! فهميدي مش جعفر!!!!
    اگر باز هم نفهميدي شكل زير رو نيگاه كن مي فهمي شايد بعدا" بدردت خورد!!!!

Last edited by mghj51; 15-11-2007 at 17:53.

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

پاتو بردار منو ميبيني ، منور نمودي تاپيك رو ...
    چاکر داش رامبد ، دلمون واسه تاپیک تنگیده بود
    یاد ایام بخیر

.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

این تاپیکم به جمع تاپیک هایی که چند تا صفحه اضافی دارند پیوست !

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

این تاپیکم به جمع تاپیک هایی که چند تا صفحه اضافی دارند پیوست !
    یعنی چی الان چی شد؟ من نمیدونم پیوست یعنی چی؟

سوتی بدید دیگه بابا .

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

Last edited by AEZ_Best; 16-12-2007 at 15:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •