تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 215 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 2144

نام تاپيک: Assassin's Creed II

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لطفا یکی کمک کنه!!!!
    من یه جایی گیر کردم نمی دونم چیکار باید کنم ؟؟؟
    اونجایی که تو رویاهاش دونبال یه نفر میکنه تو یه قله اند بعد یارو میره تو یکی از برجکای بلند قلعه بعد در بسته میشه و باید از دیواره بریم بالا...
    ولی من هرکاری می کنم تا نصفه برج میره بالا بعدش گیره ایی نیست که بگیره بره بالا؟؟؟
    دختره ی دزد به شما نوعی پرش بلند یاد میده
    وقتی جایی رو گرفتی با Space بپر به سمت بالا و بعد Shift رو نگهدار تا لبه بلند بالایی رو بگیری

2. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsenmirza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لطفا یکی کمک کنه!!!!
    اونجایی که تو رویاهاش دونبال یه نفر میکنه تو یه قله اند بعد یارو میره تو یکی از برجکای بلند قلعه بعد در بسته میشه و باید از دیواره بریم بالا...
    ولی من هرکاری می کنم تا نصفه برج میره بالا بعدش گیره ایی نیست که بگیره بره بالا؟؟؟
    باید اول بری تو اون بالکن . بعدش یک چوب بالای سرش است باید اون رو بگیری . نمی دونم چرا خیلی سخت ازش آویزون می شه . منم چند بار امتحان کردم تا تونستم .

4. این کاربر از mohsenmirza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چند هفته ای هست که تمومش کردم.Assassin's Creed II واقعا تجربه فوق العاده ای بود.اگه این ترافیک بازی های عقب افتاده نبود ، احتمالا بعد از مافیا دومین بازی میشد که بلافاصله بعد از اتمامش ، از اول دوباره شـروع میکردم.
    آهنگهای Venice Rooftops و Ezio's Family از موسیقی متن بازی رو از دست ندید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موسیقی متن این بازی یکی از نقاط قوتش محسوب می شه که در حد یک فیلم مطرح براش موسیقی ساختن به نظر من هیچ بازی تا حالا همچین موسیقی عمیقی نداشته . و با تم بازی که در خیلی مواقعش با غم و اندوه اتزیو ناشی از کشتن به نا حق خانواده اش همراه بود ، کاملا همخوانی و هماهنگی داره .
    چنین عنوان هایی از بازی ، دید آدم رو به بازی های کامپیوتری تغییر میده و تاریخ رو جور دیگری به زیبایی ترسیم می کنه و مکاتبی رو به انسان معرفی می کنه . هر چند که خیالی باشن .(البته اسسین ها یا حشاشین زیادی در تاریخ بودن . نمونه اش پیروان حسن صباح در ایران. چند تا از شخصیت های اصلی بازی هم واقعی ترسیم شدن مثل رودریگو بورجیا پاپ بد نام خاندان بورجیا )

6. این کاربر از mohsenmirza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

موسیقی متن این بازی یکی از نقاط قوتش محسوب می شه که در حد یک فیلم مطرح براش موسیقی ساختن به نظر من هیچ بازی تا حالا همچین موسیقی عمیقی نداشته . و با تم بازی که در خیلی مواقعش با غم و اندوه اتزیو ناشی از کشتن به نا حق خانواده اش همراه بود ، کاملا همخوانی و هماهنگی داره .
    چنین عنوان هایی از بازی ، دید آدم رو به بازی های کامپیوتری تغییر میده و تاریخ رو جور دیگری به زیبایی ترسیم می کنه و مکاتبی رو به انسان معرفی می کنه . هر چند که خیالی باشن .(البته اسسین ها یا حشاشین زیادی در تاریخ بودن . نمونه اش پیروان حسن صباح در ایران. چند تا از شخصیت های اصلی بازی هم واقعی ترسیم شدن مثل رودریگو بورجیا پاپ بد نام خاندان بورجیا )
    بله،بسیاری از ساختمان های بازی هم همین الان وجود داره،بسیاری از شخصیت ها هم وجود داشتند،بازیش شاید به قول شما کمی خیالی باشه،ولی صحت هم داره 60%.
    اما دوست من،پیروان حسن صباح کجا،این اسسین ها کجا؟: د ی)

8. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چطور مگه ؟ حسن صباح هم داستان های بسیار عجیب و خواندنی داره . برحه ی جالبی از تاریخ هستش . طبق گفته ها پیدایش اسسین و حشاشین از این دوره بوده و اولین اسسین ها پیروان حسن صباح بودن .
    شاید بشه گفت اسسین ها اصلا در این بازی درست و واقعا به تصویر کشیده نشدن . چون ما چیزی از اصالت اسسین بودنشون نمی بینیم .
    به نظر من دو مساله وجود داره . یا برای این بازی نام درستی انتخاب نشده (اسسین) یا رو قسمتی از تاریخ دست گذاشتن که این وقایع درش وجود نداشته .البته در اون دوران اسسین وجود داشته ولی اصلا هدفشون با چیزی که در این بازی می بینیم فرق داشته و اسسین های پاپ بودن که برای حفاظت از پاپ هر کاری می کردن .

اطلاعات من خیلی کمه .من چیزی از تقابل بین اسسین ها و تمپلار ها به جز در این بازی نشنیدم .
    اگه کسی تاریخ می دونه کمک کنه .

10. این کاربر از mohsenmirza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونجایی که توی رویا با الطیر میخوای بری دنبال دختره وقتی نصف برج رو بالا میری و به اون چوبه میرسی باید بری زیر چوبه درسته قرار بگیری و کلیک راست موس رو همراه با اسپیس برای چند ثانیه نگهداری و بعد اسپیس رو ول کنی تا پرش بلند بزنه همونجایی که وایساده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mafr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکش که خیلی عالی بود . ببینیم دومیش چطوره

13. این کاربر از mafr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

بله،بسیاری از ساختمان های بازی هم همین الان وجود داره،بسیاری از شخصیت ها هم وجود داشتند،بازیش شاید به قول شما کمی خیالی باشه،ولی صحت هم داره 60%.
    دوست من تنها چیزی که در این بازی می تونه واقعیت داشته باشه اسامی و مکانها هستن
    داستان کاملا تخیلیه

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

لطفا یکی کمک کنه!!!!
    عزیز جوابت دسته منه. منم یادم هست اینجا خیلی گیر کردم. بسار راحته. یه کم از دیواره کنار چوب برو بالا و بعد کلید سمت راست و پرش رو بزن.( به همون طرفی که چوبه هست بپر)
    تموم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

کلا تو این بازی برای رفتن به مر حله بعد باید چیکار کنیم نقشه که خیلی مزخرفه

17. این کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •