نه دو بار ذخیره نکردم.. هنوز فقط 2 تا کانتکت سیو کردموقتی با 98+ سیو کنم زنگ که میزنن اسم میوفته ولی اگه شماره رو دستی بگیرم با 912 اسم نمیوفته
گوشیم داره آپدیت میشه امیدوارم درست شه
هیچکدوم شماها تا حالا این مشکلو با Satio نداشتین؟؟
نه دو بار ذخیره نکردم.. هنوز فقط 2 تا کانتکت سیو کردموقتی با 98+ سیو کنم زنگ که میزنن اسم میوفته ولی اگه شماره رو دستی بگیرم با 912 اسم نمیوفته
گوشیم داره آپدیت میشه امیدوارم درست شه
هیچکدوم شماها تا حالا این مشکلو با Satio نداشتین؟؟
نه حامد جان نمیشه که یکی یکی شماره هارو ادیت کنی تازه گوشی این دوستمون اینطوریه ما خودم چه با +98 چه بی +98 اسم طرفو میندازه فکر کنم مشکل دوستمون همون یه شماره رو دوبار ذخیره کرده باشه شما خودت یه امتحانی بکن یه شماره رو دوبار ذخیره کن با همون اسم و مشخصات اونوقت میبینی که دیگه گوشی اسمو نشون نمیده این مشکل تموم سیمبین فون ها هستش
update هم کردم درست نشد
شماره رو دو بار ذخیره نکردم فقط یه شماره تو گوشیم سیوه![]()
نمیدونم والا.من که همچین مشکلی ندیدم توی گوشی.
انشااله با آپدیت درست میشه.
این مشکلی که دوستمون میگن رو من با گوشیهای چینی داشتم !
اونم اینطور بود که وقتی خط 912 مینداختی بعد یه ایرانسل بهت زنگ میزد شماره رو با +98935 مینداخت و اگه شما خط رو با 0935 سیو کرده بودین اسم طرف رو نمینداخت !
بهراد ساتیو رو در حد یه گوشی چینی پایین میکشی؟وای بر تو....
ولی فکر کنم موردی نباشه که نشه حللش کرد.
روزی 5 دقیقه وقت بگذارید و شماره ها رو ادیت کنید.
میدونم میشه حلش کرد.. میتونم تو هر کانتکت برای یه نفر 2تا شماره یکی 0912 و یکی +98912 سیو کنم.. ولی این اشکال گوشیه نباید اینجوری باشه!!
حامد من منظورم این بود که شاید ستیو دوستمون چینی باشه
ولی این مشکل هیچ وقت پیش نمیاد !
دلیلش هم اینه که سیمبین اینجوری نیست ! از موقعی که یادم بوده (از 3230 خدابیامرز تا ن82 الانم و ستیو دوستم و کلی کار با ن97 و 5800 ) این مشکل وجود نداشته !
...
من چیزی به ذهنم نمیرسه.
اینکه یه بار کانتکتها رو پاک کنید از روی گوشی دوباره از روی سیم کارت کپی کنید.
شاید در ناامیدی جواب بده.
یه کاری کن رفیق !
مطمئنی کانتکتات توی گوشیتن؟شاید رو سیم باشن و اینطوری باشه
یه بارم رو گوشی سیو کن شاید درست شه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)