سلام دوست عزیز راهش اینه که یه کنسول بگیری
سلام دوست عزیز راهش اینه که یه کنسول بگیری
اگه شرایطش فراهم بود - حتما میگرفتم - اما فعلا با همین pc سر میکنم تا کنسول نسل اینده بیاداینا بدرد نمیخورن
![]()
تنظیمات گرافیکی هم به پایین ترین حد ممکن که رسوندی یه کار دیگه هم بکن شاید جواب بده مثلا اگر در بازی لوییس گیر میکنی باید از طریق بازی جانی وارد لوییس بشی مثلا وقتی توی بازی جانی هستی برو توی قسمت لودینگ و اون مرحله از بازی لوییس که گیر میکه رو لود کن برای من که اینطوری رد شد البته یه مرحله دیگه بود که با پایین آوردن تنظیمات راحت اومد اما یه مرحله بود که با هزار مصیبت واردش شدم تازه سسیستم من مال عهد دقیانوس هم هست شما که حتما سیستمت ار من بهتره راستی یه کار دیگه هم بکن برو توی تنظیمات بایوس مادربوردت و کارت گرافیکت رو بذار روی توربو تا سرعت بازی بیشتر بشه یه چیز دیگه وقتی اون مرحله رو لود کردی اولش که وراجیها رو نشون میده سریع اینتر یا چپ کلیک کن چون اگه وراجیهاش رو نگاه کنی ممکنه توی لودینگ بمونه البه باید قبلش اون کارهای که گفتم رو هم بکنی
سلام. بر و بچز میگم چجوری میشه آهنگ دلخواه خودمون وقتی سوار ماشین میشیم پخش بشه؟ کجا باید کپی بکنیم؟ بعدش چیکار کنیم تا پخش بشه؟
با دکمه وسطی موس میتونی موج رادیوت رو عوض کنی که یا آهنگه یا داره وراجی میکنه فقط باید صبر کنی تا آهنگها خودشون عوض بشن کار دیگه ای فکر نکنم بشه انجام داد
اینجا:
C:\Users\ur name\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
بعدش میری تو بازی و بازیو pause میکنی و میری تو قسمت audio یه گزینه هست به نام scan.....نمیدونم چیچی
رو اون کلیک کن و برو تو بازی رو موجی تنظیم کن که عکس یه دسته و تو دسته یه dvd هست.همین
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
با X هم رادیو خاموش میشه
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
با X هم رادیو خاموش میشه
دستت درد نکنه. راستش من تازه این بازیو نصب کردم. کلا دکمه ها کار نمیکنن. مثلا تو یه صحنه خودش میگه اینتر بزن ولی وقتی اینتر میزنی هیچ اتفاقی نمیفته.
واسه اون بمبها که باید جاهای مختلف کار بزاری هم وقتی کار میزارم نمیدونم باید کدوم دکمه رو بزنم تا منفجر بشه.
کلا هیچی تنظیم نیست. این بازیش اینجوریه یا مشکل از منه؟
دکمه ها defult تنظیم شده هست
برای منفجر کردن هم باید دکمه ی پایینیه Arrow keys وبزنی(فلش روبه پایین)
Last edited by aha2012; 16-01-2011 at 16:53.
این وضع افتضاح fps حل نشد نه ؟ تو gta iv با تمام جزیات بازی میکنم کل 1 گیگ حافظه 5850 مصرف میشه fps ام
59/60 میشه، ولی تو این بازی fps ام بین 30/35 !!خیلی افتضاحه خیلی !!! !!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان کمک کنید
بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده
چیکار کنم؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)