نرم افزاری که بخواد درست عمل تبدیل PDF های فارسی رو انجام بده فعلا موجود نیست
نرم افزارهایی هستند که این ادعا رو میکنن ولی عملا کامل نیستند و برخی جاها باز هم مشکل دارند و فونت ها رو به هم ریخته نمایش میدن
نرم افزاری که بخواد درست عمل تبدیل PDF های فارسی رو انجام بده فعلا موجود نیست
نرم افزارهایی هستند که این ادعا رو میکنن ولی عملا کامل نیستند و برخی جاها باز هم مشکل دارند و فونت ها رو به هم ریخته نمایش میدن
سلام
نرم افزاری هست که بشه مطالب رو که تو بعضی از سایت ها هست همراه با عکس به pdf تبدیل کرد ؟
من میخوام از سایت ها بازدید کنم و یه سری مطالب رو با عکس بصورت یه فایل pdf واسه همیشه داشته باشم
چیکار کنم ؟؟؟ میشه راهنمایی کنید ؟
اگرمرورگرتون فایرفاکس یا گوگل کروم ازافزونه save as pdf استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه روی محیط ویندوز کار کرد ؟
میخوام برای خودم آرشیو بندی کنم
رومحیط ویندوز که من سرچ کردم نبود یا همون پلاگین بود برنامه acrobat هم همین کاربراتون انجام میده.
سلام به همه دوستان
من نرم افزاری احتیاج دارم که بتونه به صورت دسته ای فایلهای اتوکد به پی ی اف تبدیل کنه هرچی تو نت گشتم پیدا نکردم یه برنامه خوب واسه اینکار هست که اسمش Acme CAD Converter ولی متاسفانه وقتی سریال تو برنامه قرار می دم برنامه موقع تبدیل کردن به پی دی اف هنگ میکنه لطفا کمکم کنید نیاز فوری دارم به چنین برنامه ای
برنامه لینک پایین ببینید بکارتون میاد
آیا واقعا نرم افزاری هست که بشه صفحه های پرینت شده با زبان فارسی رو وقتی اسکن میکنی بتونی به کلمه های قابل ویرایش( یعنی مثل اینکه خودت تایپ کردی اونو..نه عکس) در ورد در آورد یعنی همون سیستم OCR فکر کنم؟ میشه
دوست من خدمت شما :
موفـــق باشــــي![]()
واقعا حواب میده ؟ و هیج مشکلی نداره و کارتکترا رو درست تشخیص میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)