وقتی آهنگ پخش می کنی . یه گزینه هست روی خودش که نوشته Normal اگه روش بزنی عوض میشه و اکولایزر رو تغییر می ده
وقتی آهنگ پخش می کنی . یه گزینه هست روی خودش که نوشته Normal اگه روش بزنی عوض میشه و اکولایزر رو تغییر می ده
البته منطورم گوشیهای توی بورس بود و در مورد گوشیهایی مثل HTC , I-Mate , O2 , HP و ... حق با شماست . چون زیاد مثل گوشیهای دیگه خرید فروش نمی شن و هر مغازه ای هم ازشون نمیاره.
برا همین هیچ وقت به قیمت واقعی نمی فروشن .
البته قیمت HTC همیشه غیر معقول بوده...
حرف ایشون درسته , من خیلی خوشحالم که سامسونگ , سونی اریکسون و ال جی هم وارد بازار ppc ها شدن تا حداقل این htc از رو بره !!!
دوستان يه سوالي در مورد اين گوشي داشتم اينه كه اين گوشي تاچ قلمي هست يا تاچش با انگشت دست مثل آيفون هست؟
امنیا طراحی انگشتی داشته و تغریبا 98 درصد کارها رو بدون قلم و بدون مشکل میشه باهاش انجام داد . البته در انگشتی بودن هیچ گوشیی به آیفون نمیرسه ولی امنیا از این لحاظ بین ppc ها رده ی بالایی داره !!! خیالت راحت !
قلمي ولي با انگشت دست هم ميشه باهاش كار كرد
سلام بجز garmin نر افزار بهتری برای gps هست ؟
GPS Tuner هم نرم افزار خیلی خوب و کاملیه و میتونی هر نقشه ای هم بخوای براش کالیبره کنی.
کلاً به نظر من GPSTuner بهتر از گارمینه ، برای من که مفیدتره....
ایشون اگر ساکن تهران باشه، گارمین براش خیلی بهتره. گارمین در تهران قابل مقایسه با Tuner نیست!
ویندوز موبایل 6.5 کی میاد ؟و چند رنگ رو ساپورت میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)