سلام
اين گوشي واي فاي داره؟
قيمت روزش چقدره؟
به نظر شما ايرادت اين گوشي چيه؟(همه چي رو در نظر بگيريد)
ممنون
سلام
اين گوشي واي فاي داره؟
قيمت روزش چقدره؟
به نظر شما ايرادت اين گوشي چيه؟(همه چي رو در نظر بگيريد)
ممنون
بله وایرلس هم داره.
قیمت هم حدود 330 باید باشه.
تنها ایراد این گوشی به نظر من دوربینشه. بازم صفحات قبل رو مرور کنی بیشتر با این گوشی آشنا میشی.![]()
سلام
دوستان به تازگی یک وب سایت پیدا کردم ظاهراً اومده تمام چیزهایی که بقیه سایت ها برای دانلود برای 5800 رو گذاشتن جمع کرده و سازماندهی کرده واقعاً من که لذت بردم گفتم بگم نگید بی معرفتم
اسم سایت همونیی که در تصویر سمت راست می بینید برید به قسمت دانلود این سایت و سپس برنامه و بازی و تم برای سیمبین سری 60 ورژن 5
Last edited by behzadbusiness; 29-04-2009 at 20:38. دليل: نشان ندادن آدرس سایت ها در این انجمن
مندارم رازی هستم
طوری میتونم پروداکت کد گوشیمو مشخص کنم ؟ آخه من خیلی مبتدیم![]()
با عرض معذرت چون جواب سوال منو ندادین دوباره اونو تکرار میکنم:
من در حال حاظر p990 دارم که بعد از هک کردن و برطرف کردن نواقص اون، کاملاً ازش راضی هستم
از دوستانی که 5800 دارن میخوام چند تا دلیل قاطع برای من بیارن تا قانع بشم p990 رو فروخته و 5800 بخرم، خصوصاً اگه بتونید سرعت این دو گوشی و کیفیت دوربین اونها رو بطور دقیق با هم مقایسه کنید ممنون میشم
ضمناً میخواستم ببینم که آیا این گوشی واقعاً مولتی تاچ هست یا این موضوع فقط یه شایعست؟
خب، برای اونایی که منتظر آپگرید به ورژن 21 هستند اما از طریق nsu هنوز نتیجه نگرفتن، یه راه حل معرفی شده: اگه به Wi Fi دسترسی دارید، #0000#* رو توی کیبورد مجازی وارد کنید، و بعد که مشخصات ورژن فعلی گوشی نمایش داده شد، از طریق منوی options، گزینه check for updates رو انتخاب کنید. مال من ظرف 3-4 دقیقه آپدیت شد. البته هنوز متوجه تغیییر محسوسی نشدم؛ شاید به همین دلیل باشه که ازش به عنوان یه آپدیت جزئی (minor) یاد می شه. به هر حال، توضیحات کاملتری در این مورد توی سایت allaboutsymbian.com هست که می شه رفت و دید.
سلام
جز دوربینی هیچ ایردی(هر چقدرم ریز) به نظرتون نمیاد؟
چه امکاناتی به نظرتون نداره؟
پروداکت کی فارسیش اومده؟
سلام
آقا من دیروز با خود برنامه نوکیا آپدیتر گذاشتم برای آپدیت یه 2 ساعتی طول کشید
ولی ارزش داشت سرعت گوشی خیلی خوب شده !!
ورژن قبلی 11
ورژن جدید 20
حالا امروز با خود گوشی چک کردم دیدم میشه به ورژن 21 آپ دیدت کرد منم گذاشتم برای آپدیدت (2.7 مگ)
بعد هم یه 7370 زدم ولی نسبت به ورژن 11 خیلی فرق کرده !!
![]()
Last edited by hossein_dig; 30-04-2009 at 09:47.
بله دوستان من هم دیشب با گوشی از طریق وایرلس چک کردم و دیدم 21 وجود داره و آپدیت کردم ولی ظاهرا تفاوتی با 20 نداره اگر فهمیدید چه فرقی کرده به من هم بگید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)