در این مورد بنده اطلاع خاصی ندارم. اما اینو می دونم که انواع مختلفی دارن و قیمتها هم کمی به نسبه بالاست.
در این مورد بنده اطلاع خاصی ندارم. اما اینو می دونم که انواع مختلفی دارن و قیمتها هم کمی به نسبه بالاست.
سلام.برو تو سايت magicar كاتلوگ ها همراه با قيمت هركدوم هست
heinrich_himmler جان من تو حرکت اول تا سرعت 20 تا یه صدای تک تک مثل خراب بودن بلبرینگ از جعبه دنده دارم که فقط تو دنده 1 و فقط موقع حرکت وجود داره و سرعت بالا میره صدا حذف میشه از پلوس ها مطمئنم چون همه باز شدن و مشکلی نداشتن ولی به جعبه دنده خیلی شک دارم دیسک و صفحه هم سالم هستن به نظرت چی میتونه باشه ؟؟؟
مطمعنی از جعبه دندست؟ خلاص امتحان کن یه کم پدال گازو فشار بده تا دور آرام بالا بره اگه همین صدا اومد یا یاتاقان زده یا سوپاپ اما اگه فقط تو یک اینجوریه چند بار با دنده 2 حرکت کن باز اگه صدا اومد که از مجموعه گیربکسه و اگه نه مربوط به خود دنده 1.
توخلاصي تست كردم صدا نداره ولي فقط تو دنده 1 صدا دارم،تو دنده 2 رو بايد تست كنم ولي فكر نكنم صدا بده
تست ميكنم نتيجه رو ميزارم
تست کردم نه تو خلاصی صدا داشتم نه تو دنده 2 فقط تو دنده 1 و موقع حرکت سرعت هم از 20 تا بالاتر میره صدا حذف میشه به برنجی 1 شک دارم
سلام
آقا ما یه صبا بنزینی گرفتیم با2500 کارکرد.الان کجاهاشو باید چک کنیم؟
ممنون میشم توضیح بدین
پس ماشین گارانتی داره
گارانتی اولیه رو اگه رفته باشه روغن و فیلتر هاش رایگان عوض میشه و بستگی به نوع روغنی که ریخته شده مسافت متغییری رو میشه باهاش رفت
2500 کیلومتر تقریبا کار نکرده محسوب میشه و نیاز به چک کردن مورد خاصی نیست
من بخوام همه ی شیشه ها رو دودی کنم (با برچسپ) چقدر خرجش میشه؟ پراید صبا دارم
ممنون دوست من.
حالا با این کارت گارانتی نقره ای که دارم توی نمایندگی چه چیزهای رو میتونم عوض کنم؟ راستش نمیدونم گارانتی اولیه رو رفته یا نه.
سوال بعد اینکه کارت گارانتی به اسم مالک قبلی هستش اما ماشین بنام خودم نمره شده.حالا باید ببرمش و گارانتیشو بنام خودم کنم یا نمی خواد؟
شرمنده که این سوالات صفر کیلومتری رو میپرسم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)