ولی می گم عجب تاپیکی شدا ! اون موقع که من برای اولین بار اینحا ثبت نام کردم ، پست 17م رو دادم ! یعنی فقط 2 صفحه بود . در عرض 3 روز شد 200 صفحه !
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ولی می گم عجب تاپیکی شدا ! اون موقع که من برای اولین بار اینحا ثبت نام کردم ، پست 17م رو دادم ! یعنی فقط 2 صفحه بود . در عرض 3 روز شد 200 صفحه !
چی می گی ؟! اصلا امکان نداره اگه اینجوری باشه که تو تا 2-3 روز دیگه اولی ! من الان لول هفتم باید 74 تا تجربه بگیرم برم بعدی . این شغل های کوفتی هم که به آدم هیچی نمی دن . باز شما پرمیوم دارین 4-5 تا نیم ساعته میارین ، من دوتا 2 ساعته میارم میرم فرداش میام که دوباره ببینم چی شده .
حجت جون وقتي من لول يك بودم اين اقايي كه الان اوله لول ده بود بعد من شدم لول هشت اون شد يازده فكر ميكني حالا كه اون16 هستش من چندم؟ خودمو كشتم شده باشم ده . فكر ميكني لول زدن الكيه؟
تازه من تو روز اول 4 لول زدم
چي ميگي بابا![]()
بگو ماشالله !!!! یه براوو هم به ali !!!! فقط همین عبارت "بازی دیگری از شرکت تریبال وارز" تاپیک رو ترکوند !!!! هنوز هم تریبال وارز اوله !!!
ولی بلاخره این شهر چی شد !!!!!!!!!!!!!!
دوستان تاپیک Street Mobster آماده شد.توش توضیحات مقدماتی رو دادم تا بازی
شروع بشه و تو همون تاپیک جواب همه ی سوالات بچه ها رو بدم.
می دونم که اون تاپیک انجمن رو می ترکونه.
این هم آدرس تاپیک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينجا كي پرميومه؟ مگه ميشه تو ايران پرميموم شد؟ ايران كه تو ليست نيست چطور پرميوم ميشيد بگين مام استفاده كنيم مرديم تو اين لول نه و ده![]()
به به
من فک میکردم 20سالت باشه
برو بابا بچه ای هنوز
گزارش شد
گزارش شد
گزارش شد
![]()
نه بابا ، به گرد پای اینم نمی رسه ! در ضمن حق نداری افراد این تاپیکو منحرف کنی !
Persia
فعلا بيرون شهرم تا پول جمع كنم
براي آپگريد هنوز به كلي پول نياز داريم .![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)