تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 295 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چه جالب که شما جفتش رو داری، به نظرت از نظر کیفیت پخش کدوم بهتر عمل میکنند؟ هم فیلم و هم MP3 ؟
    راستش بتازگی یه تی وی و بلندگو و آمپلی اینا گرفتم دیگه کفگیر خورده ته دیگ، فقط می تونم یکیشو بگیرم.
    اگه WD واقعن تو پخش موزیک و فیلم از 420 بهتر باشه و ساپورت فورمت هاش هم بیشتر باشد نظرم روی WD است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

در خرید WD شک نکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه جالب که شما جفتش رو داری، به نظرت از نظر کیفیت پخش کدوم بهتر عمل میکنند؟ هم فیلم و هم MP3 ؟
    راستش بتازگی یه تی وی و بلندگو و آمپلی اینا گرفتم دیگه کفگیر خورده ته دیگ، فقط می تونم یکیشو بگیرم.
    اگه WD واقعن تو پخش موزیک و فیلم از 420 بهتر باشه و ساپورت فورمت هاش هم بیشتر باشد نظرم روی WD است.
    ببین به نظر من انتخاب اینا هم سلیقه ای هستش هم بستگی به کاربردی که داری .
    مثلا یکی ممکنه آرشیو فیلم هاش همه DVD باشه . پس یک DVD پلیر براش مناسبتره . یکی هم ممکنه آرشیوش روی هارد باشه پس HD PLAYER براش کاربردی تره . اما خوب بریم سر بحث تفاوتهاشون.
    این WD از نظر کیفیت صدا و تصویر خوب بوده و من ازش راضیم . مزیتی که نسبت به 420 داره اینه که اکثر فرمتهای صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه که 420 خیلی هاشو ساپورت نمیکنه . پس از این نظر کاملا نسبت به 420 برتری داره . ضمن اینکه interface و منو کاربریشم به صورت گرافیکی هستش و واقعا قشنگه . اما منوهای 420 همچین چنگی به دل نمیزنه .
    اما خوب 420 رو باهاش میتونی هرچی که روی دیسک و DVD داری پخش کنی باهاش (البته اگه فرمتش رو ساپورت بکنه ) و کیفیت تصویرشم واقعا خوبه ضمن اینکه Upscaling هم داره .مثلا cd audio و فیلم های روی دیسک DVD رو پخش کنی که ٌWD چون دیسک نمیخوره نمیتونی اینکارو بکنی .
    البته این قضیه هم به نظر من قابل حله . بر فرض یک DVD گرفتی میخوای بشینی ببینی . خوب تو 5 دقیقه کپی میکنی روی هارد و با WD میشینی میبینی .
    من خودم چون هم روی هارد آرشیو موزیک بزرگی دارم و یک سری از فیلمها و کنسرت هام هم روی DVD هستش جفتشو گرفتم . اما اگه از بین این دوتا یکیشو میخواستم انتخاب کنم WD رو میگرفتم . ضمن اینکه اینجوری که بچه ها تو تاپیک WD میگفتن مثل اینکه تو Firmware جدیدش DVD external رو هم ساپورت میکنه . فوقش اینه که یک پلیر ارزونتر از 420 میگیری میزاری کنارش . سونی و خود پایونیر هم مدلهای حول و حوش 60 70 تومن هم دارند که میتونه گزینه خوبی باشه .
    Last edited by dara_az; 03-11-2010 at 07:49.

4. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

Dara جان، ممنون.اینکه WD سی دی و دی وی دی نمیخوره اصلن مساله ای نیست چون سی دی اورجینال خیلی کم دارم.
    ولی من بیشتر کیفیت مد نظرم هست.
    مثلن شما وقتی یک آهنگو گوش میدی با کدوم احساس میکنی کیفیت بهتری رو می شنوی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Dara جان، ممنون.اینکه WD سی دی و دی وی دی نمیخوره اصلن مساله ای نیست چون سی دی اورجینال خیلی کم دارم.
    ولی من بیشتر کیفیت مد نظرم هست.
    مثلن شما وقتی یک آهنگو گوش میدی با کدوم احساس میکنی کیفیت بهتری رو می شنوی؟

والا خیلی دقت نکردم به تفاوت موزیک بین این دوتا . چون موزیک رو با WD گوش میدم . بزار امشب رفتم خونه یه تست میزنم نتیجشو برات مینویسم . اما فکر کنم WD بهتر باشه . چون هرچی باشه یک مدیا پلیر هستش . اما 420 در اصل یک DVD پلیر هستش تا یک موزیک پلیر که در کنار پخش dvd که کار اصلیشه این قابلیت پخش موزیک رو هم داره. در ضمن اینم در نظر بگیر که WD فایلهای صوتی با کیفیت مثل FLAC رو هم که کیفیت در حد سی دی اریجینال داره پخش میکنه اما 420 این قابلیت رو نداره . در کل WD فرمتهای خیلی زیادی رو ساپورت میکنه که 420 خیلیهاشو ساپورت نمیکنه .

7. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممنون، منتظر نتیجه ی تست هستم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    Artam اگه دنبال یه چیز حسابی هستی که هم تو موزیک و هم تو تصویر و پشتیبانی فرمت های مختلف کم نیاره من بهت این مدل Yamaha رو پیشنهاد می دم. خودم شخصا تست کردم هم صدا و هم تصویر خوبی داره (البته نظر منه باید خودت هم امتحان کنی)
    Yamaha DVD-S663

قیمتش هم حدود 280 تومن هست و امروز که رفته بودم بازار موجود بود.

10. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود.
    والاو فعلن کفگیر خورده ته دیگ ولی اگه چیز خوبی باشه ارزش صبر کردن تا سر برجو داره، یه پیام خصوصی برات فرستادم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود.
    والاو فعلن کفگیر خورده ته دیگ ولی اگه چیز خوبی باشه ارزش صبر کردن تا سر برجو داره، یه پیام خصوصی برات فرستادم.
    پیغام شما جواب داده شد.

دوستان کسی می دونه فایده این Language code چیه؟ تو 2 مدل فیلیپس و یاماها که قبل تر معرفی شدن کدی برای فارسی هم در نظر گرفته شده در حالی که در پایونیر خبری از کد فارسی نیست؟ حالا کاربردش چیه؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا قیمت این HD DVR Verbatim که تو 2 صفحه قبل دوستان لینک گذاشتن چنده ؟
    این wd hd جریانش چیه ؟؟؟ مشخصات و قیمت ؟؟؟؟
    ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •