دوستان بحث رو قرمز و آبی نکنید و البته انتظاری از بازی کره شمالی هم نداشته باشید!!!![]()
حاج صفی بود که از جلوی توپ فرار کرد!چرا به این بازیکن ضعیف بازی میدن(خیلی بدتر از کعبی بود) و همینطور به خلیلی و تیموریان(بازیکنایی که یک فصل دور از میادین بودن!)
-----
-----
دوستان بحث رو قرمز و آبی نکنید و البته انتظاری از بازی کره شمالی هم نداشته باشید!!!![]()
حاج صفی بود که از جلوی توپ فرار کرد!چرا به این بازیکن ضعیف بازی میدن(خیلی بدتر از کعبی بود) و همینطور به خلیلی و تیموریان(بازیکنایی که یک فصل دور از میادین بودن!)
جالبه کل کل استقلال پرسپوليس به اينجا هم کشيده شد !
خدايي تاسف داره
..
چطور مگه؟!
ماشالله اطلاعات... نیکبخت اصلا تو عمرش یه بازی هم تو فجر نکرده. ابومسلم بود. اومد استقلال آدم شد بعدم رفت پرسپولیس...
چه ربطی داره. خوب تو استقلال بهش بدگذشت چون ذخیره طالبلو بود و بازی بهش نمیرسید. اما این دلیل نمیشه. به هر حال تو استقلال دروازه بان خوبی شد. در هر صورت پرسپولیس فعلا آرزوی همین ذخیره استقلال رو داره : دی
و اما در مورد تیم ملی... قطبی گفت کریمی و حیدری مصدومیت جزئی داشتن واسه همین بازیشون نداد تا ریسک نکنه. مسعود شجاعی هم اضافه بشه باضافه این دو تا شاید تیم یه تکونی بخوره وگرنه با این وضعیت قطبی باید بزودی مثل دفعه پیش شبانه فرار کنه دبی...
ای بابا بس کنید دیگه... این بازی چین و ایران تدارکاتی بود... من نمی فهمم این چه عادتیه که همه ی هوادارا می خوان توی بازی های تدارکاتی هم تیم ملی یا تیم باشگاهیشون حتماً برنده بشه... مگه هدف فقط برنده شدنه... شاید اصلا این بازی الکی بوده برای اینکه سر آنالیزورای کره ای رو گرم کنن...
فراموش نکنید کی این گندهایی رو که الان باید نتایجش رو تحمل کنیم به تیم ملی زده: جناب مثلا اسطوره علی دایی که خدا حقش رو بذاره کف دستش و بیچارش کنه که تمام ثروت و شهرت و... اینا رو از وسایل و ابزار ملی بدست آورده...
ای کاش اصلا وجود خارجی نداشت این دایی... ای کاش اینقده بهش پاس نداده بودن تا همه فکر کنن گل زدن بلد بوده و شده آقای گل!!!
یادتون باشه که قطبی توی چه شرایطی شد سرمربی پس اگه توی این سه بازی هم نتیجه نگرفت مقصر قطبی نیست و آقایون قبلی و کسایی هستن که اون قبلی ها رو انتخاب کردن...
Last edited by sia-saketi; 02-06-2009 at 00:02.
نیکبخت را گفتم فکر کنم ولی 3 تای اولیتقریبا مطمئن هستم
بحث به حاشیه رفته اینجا تاپیک تیم ملی است ادامه ندیم بهتر است
ضمنا استقلال و پیروزی تیم های مادر نیستن که بازیکن پرورش بدن همش بازیکن های تیم های دیگه را بلند میکنن
کاملا درست استیادتون باشه که قطبی توی چه شرایطی شد سرمربی پس اگه توی این سه بازی هم نتیجه نگرفت مقصر قطبی نیست و آقایون قبلی و کسایی هستن که اون قبلی ها رو انتخاب کردن...
خودت میگی بحث رو ادامه ندیم بعد دوباره ادامه میدی. پرسپولیس آره بازیکن سازی نداره ولی استقلال چرا...نیکبخت را گفتم فکر کنم ولی 3 تای اولیتقریبا مطمئن هستم
بحث به حاشیه رفته اینجا تاپیک تیم ملی است ادامه ندیم بهتر است
ضمنا استقلال و پیروزی تیم های مادر نیستن که بازیکن پرورش بدن همش بازیکن های تیم های دیگه را بلند میکنن
باشه...بیخیال.
باخت به چين مهم نيست.
شايد تله اي باشه براي كره شمالي!!!
به هر حال به نظر ميرسه تيم ملي با شجاعي و كريمي قويتر از الآن هستن. در ضمن موقعيت ساز آنچناني بازي با چين نداشتيم. حالا بعضي ها هم داوري رو مقصر ميدونن ولي در كل تيم بايد حتماً مواردي كه ميتونه تحت كنترل قرار بده رو تو خودش تقويت كنه. اولش اينه كه بايد حتماً دفاع رو طوري بار بياره كه فكر كنه توپ يه بادكنكه و بازيكن هم سنگه و اصلاً ازش نترسن. ولي تو اين 5 روز خيلي سخته.
دوماً در ضد حمله شديداً مراقب فضاي خالي پشت سر باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)