تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 502 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا ناراحت ميشم وقتي كسي بدونه اطلاعات لازمه اظهار نظر ميكنه
    من كارم و رشتم اينه
    در سري قبلي hp pavilion , dell xps 1330 چيپ يا همون ic هاي گرافيك سوختند .ميتوني از شركتهاي گارانتي كننده واحدهاي تعميرات بپرسي
    واقعا كه!!! هر كسي ميدونه هر قطعه ايكترونيكي ميتونه در اثر كوچكترين تغييرات ولتا‍ژي بسوزه

اين عكسي كه الان از مادربرد يه نوت بوك گرفتم ،ببينيد
    گرافيكش سوخته و ساخت hp هست
    كافيه در اينترنت graphic card problem+xps 1330+hp pavilion رو سرچ كنيد.

2. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من كارم و رشتم اينه
    در سري قبلي hp pavilion , dell xps 1330 چيپ يا همون ic هاي گرافيك سوختند .ميتوني از شركتهاي گارانتي كننده واحدهاي تعميرات بپرسي
    واقعا كه!!! هر كسي ميدونه هر قطعه ايكترونيكي ميتونه در اثر كوچكترين تغييرات ولتا‍ژي بسوزه

شما منو ترسوندی یعنی dv5 1070 هم امکانش هست بسوزه اخه بعضی موقعها خیلی گرم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

من كارم و رشتم اينه

با درود.اولاً تصویر بقدر لازم وضوح کافی ندارد.از یک عکس با وضوح بالاتر استفاده کنید.چیپست گرافیک از کدام سری و چی و چه مدلی از hpبوده است؟ دوماً در هر مارک از لپتاپ یا حتی مادربورد سیستم دسکتاپ مواردی که منجر به آسیب چیپستها میشود یافت میشود و نباید به کل آن مارک تعمیم دهیم.افراد بسیاری وجود دارند که از کانفیگهای بالای hp و dell استفاده میکنند و دچار هیچ مشکلی نشده اند

5. 2 کاربر از Gesher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من عذر میخوام اما شما مثل اینکه از اونور اومدی؟؟؟؟
    معلومه بندرت این موارد پیش میاد این قضیه سوختن هم در بعضی چیپها بوجود میاد یا اگر بوجود بیاد در لپ تاپهای خاصی پیش میاد که در سیستم طراحی الکترونیکی برد دستگاه پیش بینی های خاص رو نکردند. و کلا بالاتر از توان دستگاه از چیپهای گرافیکی و cpu های بالاتر از توان برد دستگاه استفاده میکنند ،شاید برای فروش بیشتر و قیمت پایینتر مثل شرکتهای hp , acer
    فرضا شرکت sony کمتر چنین کاری رو میکنه و از گرافیکها و cpu های در حد توان برد دستگاه استفاده میکنه
    این به تجربه ثابت میشه هرچه گرما در سطح قطعات الکترونیکی افزایش پیدا میکنه عمر قطعات کمتر و به همون ترتیب از عمر باتری دستگاه کم خواهد شد.
    عکس با وضوح بالاتر ؟؟؟؟همینم فقط برای این دوست خوبم که حرفی زده بود گذاشتم نه اثبات چیزه خاصی شما میخوای چیزی رو ثابت کنی؟؟
    برای دستگاه 80 درصد اتفاق خاصی نمیفته اما در عمر و پایداری دستگاه تاثیر گذار خواعد بود

شاید کسی نیاد این چیزا رو عنوان کنه چون همع فروشندن نه مطلع بدون مواجب

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در نهایت تمام مدلهای hp از بردهای الکترونیکی استفاده میکنند که 90 درصد شباهت دارند و تقریبا تنها چیپهای کنترلر اینتل و گرافیک تفاوت میکنند. جوری که من برای تعمیر تمام مدلهایpavilion hp یک مسیر رو میرمHP dv2500,6500,9500,DV4,DV5,DV6.البته خیلی از این بردها در سریهای کامپک هم استفاده میشه.

نکته اخر توجیح گرم شدن دستگاه که فکر میکنم که طراحی جدید مدلهای hp ENVY تفاوتهای بسیاری رو ایجاد خواهد کرد.

8. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض لپ تاپ hp TouchSmart tx2-1250

سلام يكم اطلاعات در مورد لپ تاپ hp TouchSmart tx2-1250 مي خواستم .بعد مي خوام بدونم اين مدل داراي 1 مگ كش هست .اين مقدار كش پايينه يا خوبه؟ كلا نظرتون چيه؟

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در نهایت تمام مدلهای hp از بردهای الکترونیکی استفاده میکنند که 90 درصد شباهت دارند و تقریبا تنها چیپهای کنترلر اینتل و گرافیک تفاوت میکنند. جوری که من برای تعمیر تمام مدلهایpavilion hp یک مسیر رو میرمHP dv2500,6500,9500,DV4,DV5,DV6.البته خیلی از این بردها در سریهای کامپک هم استفاده میشه.

نکته اخر توجیح گرم شدن دستگاه که فکر میکنم که طراحی جدید مدلهای hp ENVY تفاوتهای بسیاری رو ایجاد خواهد کرد.
    الان من گیم بازی نکنم
    اخه زیاد گرم میشه؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه آقا جان من چنین حرفی نزدم استفادت رو بکن،خریدی که استفاده کنی.
    کلا نوت بوک برای game نیست در حالی که در ایران fashion شده
    با دسکتاپ و xbox , ... این حرفا خیلی بهتره

12. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگر من لپ تاپ dv3-2165 که الان روش ویندوز ویستا هست را بخرم بعدا می تونم ویندوزش را به ویندوز سون ارتقا بدم؟

داره خودمونی میشه dading's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[QUOTE=farredsky;4412646]
    نقل قول نوشته شده توسط faquote

این دوستمون میگه گرما را بیرون می ده .یعنی مثل پاشویه کردن بیمار می مونه که دستمال داغ میشه تا بدن بیمار خنک شه -حالا کجای طراحی اشتباهه.
    اگه اشتباه بود همه دستگاههای اچ پی تا حالا مرده بودند (چیپ سوزونده بودند) تا حالا همچین چیزی شنیدید شما ؟

مال من که یک ساله کار میکنه بارها هم ساعتهای طولانی روشن بوده و کاری نشده فقط باید مسیر تهویه باز باشه روی سطح نرم نباشه که مسیر هوا بسته بشه.
    دقیقا با شما موافقم به نظر من حق با شماست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •