فك كنم صبانت باشه!
صبانت......
Last edited by Hamid Reza; 16-10-2008 at 17:57.
با سلام
دوست من فکر کنم عصر تلکام از همه ارزون تر باشه .
من بگم مطمئنه به چه درد شما میخوره قبلنم گفتم که شما تست میگیرید اول(مجانی)بعد پول میدید 24 ساعت تست هست دیگه وقتی خودتون تست میکنید این سوالا چه معنی داره
مرسی![]()
سرویسمون چیش چیه؟؟منظور شما چیه که چیه؟؟وی پی انه دیگه.بعدشم نمایندگی نداره که انتظار داری پارس انلاینو شاتلو این شرکتای بزرگ که تو دید هستن بیان وی پی ان بدن؟؟
خودتم داری میگی که شاتل بهت نمیده
خلاصه 24 ساعت تست داره دیگه تست کنید راضی بودید بگیرید باید به همون ایمیلی که گفتم میل بزنید
مرسی![]()
مژده به بچه های مرکز مخابراتی قدس! مژدگانی یادتون نره
ارايه سرويس اينترنت پرسرعت در مركز مخابراتي قدسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اطلاع همهي علاقهمندان به استفاده از سرويسهاي اينترنت پرسرعت شاتل (+ADSL2) ميرسانيم كه اين شركت در كمتر از يك ماه آينده آمادهي ارايهي سرويس ويژه (ART) در مركز مخابراتي قدس با پيششمارههاي 8801 ، 8800 ، 8802 ، 8863 ، 8833 خواهد بود. متقاضيان استفاده از اين سرويس در مركز ياد شده، از هماكنون ميتوانند براي استفاده از اين خدمات اقدام فرمايند.
فکر کنم بزودی کاسبیه افروزنت کساد بشه![]()
تایید میشه. ماهی هفت تومن. 128kb با شبانه رایگان و ماهی یک و نیم گیگ. البته یکساله.
پسر ایشالا خدا خیرت بده ایشالا یکی به خودتم خبر خوش بده همین روزا دستت درد نکنه داداش ای ول نمیدونی چقدر خوشحالم کردی اتفاقا امروزم شارژ افروزم تموم شد دیگه هم نمیتونستم شارژ کنم چون پول نداشتم بدم به این افروزه مفت خور
با این 55 تومنی که الان میدم به افروز واسه 128 حالا از شاتل میتونم 384 بگیرم![]()
اقا حالا دیدی خط تلفن شما فیبرنوری نیس؟؟؟ چیزی که من بارها و بارها اعلام میکردم ولی قبول نمیکردی؟؟؟
چقدر این سرویسای Eco عالیه دمش گرم ارزون و سرعت بالا و ترافیک مناسب خیلی خوبه ولی خب به ما Art فقط میده فعلا بازم خدارو شکر
فقط یک سوال چرا به بعضی مرکزهای مخابراتی ارت میدن و به بعضی نمیدن چرا به بعضی اکو میدن و به بعضی مرکز ها اکو نمیدن
این چه سیستمیه شاتل داره؟؟؟وقتی یه مرکزو ساپورت میکنه خب یه دفه همه انواع سرویساشو بده دیگه .چرا اینجوریه؟؟سیاست کاریشه؟
بازم از هومنی گل تشکر میکنم بخاطر خبر خوبش
ما هم دیگه راحت شدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)