amirrezan95 سلام
ببین اگه ایپاد جلبریک شده باشه از یک کامپیوتر به کامیپوتر دیگر وصلش کنی تمام عکس و اهنگ و برنامه های free و ...میپره به جز برنامه های پولی و کرک شده .
amirrezan95 سلام
ببین اگه ایپاد جلبریک شده باشه از یک کامپیوتر به کامیپوتر دیگر وصلش کنی تمام عکس و اهنگ و برنامه های free و ...میپره به جز برنامه های پولی و کرک شده .
سلام
خوده جیلبریک چی اونم میپره و برنامه ها که با وایرلس نصب شده اند چی ؟؟؟؟؟
برای اینکه نپرن باید چکار کرد ؟؟؟؟
سلام دوستان.
من آیپاد 2G 8Gig دارم.
میخواستم بفروشمش.
تقریبا 2سال پیش خریدم 275 تومن.
دستگاه مشکلی نداره فقط پشتش خش افتاده که طبیعیه.
الان قیمت نوش چنده؟
شما پیشنهاد میدین چه قیمتی روش بذارم؟
ممنون.
نه دوست من جیلبرک یعنی شکوندن قفل ایپاد چه ربطی داره به این که به ایتونز های مختلف وصلش کنی ؟!!!!
در صورتی که ریستور کنی به ورژن جدید یا داونگرید کنی باید از نو جیلبرک کنی همین ...
ممنون دوست من ولی نگفتی برنامه هایی که با وایرلس توش نصب شده چی اونا هم پاک میشن ؟؟
برا اینکه چیزی از توش پاک نشه باید چه کار کرد ؟
بک آپ قضیش چیه ؟
خیلی خیلی ممنون که زود پاسخ میدید دوست عزیز![]()
برای اینکه چیزی از توش پاک نشه یه راه حل بود که ایتونز رو فریب میدادی که خیلی سخت بود و روشش رو باید پیدا کنم که توصیه نمیشه ...
میتونی از برنامه های ifunbox یا pc suit استفاده کنی ... شما اگه میخوای برنامه هایی رو که اون شخص داره رو بگیری بهش بگو فوق برنامه ها رو از کامپیوترش توی یه دی وی دی که فک نکنم جا بشه یا فلش مموری بده برات بریزه تو فلش بعد بیا بریز تو کامپیوترت خود ایتونز برنامه هارو میشناسه ادد میکنی و بعد با ایتونزsync میکنی تو ایپاد اینجوری دیگه مشکلی نداری ! ...
بک اپ خود ایتونز اتوماتیک از ایپاد میگیره یا خودت میتونی روی عکس ایپاد در سمت راست ایتونز راست کلیک کرده و گزینه ی بک اپ رو بزنی بعد از برنامه ها و بازی ها شماره تلفن ها و نوشته هات بک اپ میگیره و اون هارو توی مسیر :
Document/My Music/Itunes میره و میتونی اطلاعاتت رو در اونجا داشته باشی ...
البته باید ایتونز رو نصب کنی اول ...
سلام به همه
من ایپاد تاچ 32 3g دارم .برای جیلبریکش blackrain نصب کردم.ولی وقتی blackrain باز میکنم هیچ برنامه ای توش نیست
اروور هم میدهplese check your internet conection .راستی وقت نصب بلک رین اخرین مرحله که مینیویسه wait for done
انجام نمیشه ریبوتم نمیکنه.لطفا یکی راهنمایی کنه
راستی درسته که black rain رو مدلای mc کار نمیکنه؟
دوست من برای جیلبرک توسط این برنامه باید از طریق وای فای به وایرلس کانکت باشید و به اینترنت وصل بشید تا برنامه بتونه کارش رو انجام بده ! ارور هم مربوط به همین داستان هست که شما به اینترنت وصل نیستید ...
بهرحال راه حل ها و صحبت هایی که شده رو پی بگیر .. اینطور ایرادات یه دلیل و یه راه حل نداره .. خیلی وقتها "ور رفتن" میخواد ... بهرحال می تونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (از پست #935) به بعد رو پی بگیری که مشکل "گیر کردن روی سیب" مطرح شده.
الان قیمت نوی نسل فعلی اش (هرچند 8 گیگ نسل سه صرفاً یه اسمه و در واقع همون نسل دوم هستش) باید حدود 230 تومن باشه (حدودی) ...
ضمناً اینکه گفتی نسل دومه ، اما 2 سال پیش گرفتی .. دقیقاً منظورت کی هستش؟ .. چون نسل دوم مربوط میشه به اواخر تابستون سال پیش که تا الان میشه یکسال و سه ماه .. حالا بهرحال...
به نظر من حدود 150-160 تومن بیارزه.
اگه دوست داشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو درباره بحث "قیمت تاچ دست دوم" بخون.
داداش آیپادم درست شد الانم ورژنش 2.2.1 باسه جیل برک برنامه quickfreedom رو میخام. دازی لینکشو بدی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)