این به خاطر اینه که کنارش آمار و ارقام بازیهات رو نشون میده.و جایی که یوزر و پسورد میزنی و وارد میشی.جاش اون کنار.ولی مال تو این چیزا رو نشون نمیده.مال من که همینقدریه ولی کنارش همه ی آمار بازیهام هستش با جایی که میتونی وارد بشی![]()
این به خاطر اینه که کنارش آمار و ارقام بازیهات رو نشون میده.و جایی که یوزر و پسورد میزنی و وارد میشی.جاش اون کنار.ولی مال تو این چیزا رو نشون نمیده.مال من که همینقدریه ولی کنارش همه ی آمار بازیهام هستش با جایی که میتونی وارد بشی![]()
آره,کرک قبلیه خراب بود.
واسه همین نشون نمیداد.
رفتم از فیفا آنلاین کرک سالم گرفت درست شد.
ولی خداییش این منو کوچیک اصلا خوب نیست!
ولی خوب کوچیک کههست خوب نیستش.ولی این که آمارتو نشون میده خیلی باحالهقبول نداری؟
![]()
شما مي تونيد بزرگش كنيد ، اين كه مشكلي نيست.
چی شد ؟؟؟؟
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!///////////
راستی این ویبره هم واسه ما فعال نشد که نشد راه حلی ؟ پچی ؟ چیزی ؟
کسی میدونه چجوری با کیبورد میشه تکنیک رفت؟دکمه ای چیزی نداره؟
شما این پست رو بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز بعد از 1 ماه دارن سوال در مورد گیم پد میکنن
دوستان خواهشن چند صفحه از تایپیک رو بخونید بعد اقدام به پست زدن کنید
من این فایل رو گرفتم ولی در حرکات مشکلاتی هست
موقع پاسکاری ، بازیکنی که توپ بهش میرسه ، یه حرکت اضافه رو به عقب میکنه ! یعنی همینکه توپ بهش پاس داده میشه یه جهش رو به عقب میزنه که اگه بغل خط باشه ، میره تو اوت !! در حالیکه من جهتو رو به جلو دارم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی وقتی دکمه L2 دسته را نگه می دارم مشکل حل میشه یعنی تو کل بازی باید دستت رو این دکمه باشه
موقع گرفتن سرعت نیز همین طور اگر دستت روی دکمه L2 نباشه سرعت عمل نمی کنه
لطفا اگه کسی می تونه این مشکل رو حل کنه ما را از راهنمائی محروم نکنه !!!
تو تنظيمات دسته براي بازي fifa09 ويبر دسته رو on ميكنم ولي وقتي خارج ميشم دوباره off ميشه و از ويبره دسته نميتونم استفاده كنم .علتشو ميخواستم بدونم . لازم به ذكره نوع دستم PS2 و مبدلداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)