سلام به نظر منsky stream از Full screenخيلي بهتره.اونو دانلود كن![]()
سلام به نظر منsky stream از Full screenخيلي بهتره.اونو دانلود كن![]()
دوستان چند تا سوال داشتم
1_بازی های ان گیج اا رو 6220 نصب میشه
2_برای ژاک 2.5میلیمتری تبدیل 3.5 هست
3_کابل تی وی داخل جعبه هست یا نه
4_رم داخل جعبه چند مگه
ممنون
بیشترشون کامل اجرا میشن و بعضی هاشون هم تریال1_بازی های ان گیج اا رو 6220 نصب میشه
نمی دونم2_برای ژاک 2.5میلیمتری تبدیل 3.5 هست
باید باشه3_کابل تی وی داخل جعبه هست یا نه
1 گیگ4_رم داخل جعبه چند مگه
من اکثر برنامه هام و بازی هام تو رم نصبه
اگه رم گوشی رو کنار بزارم و گوشی رو فرمت کنم بعد دوباره رمو بزارم، برنامه های نصب توی رم سر جاشه یا اونا هم میپره
میپره
------
ببین دوست من درسته که شما بازیها و برنامه هاتونو روی مموری کارت نصب کردید ولی بدون اینکه شما متوجه بشید قسمتی از فایل نصبی , روی مموری داخلی خود گوشی هم ذخیره میشه .... مثل : امتیازات و مراحلی که پیش رفتید ...
برای همین فایل بازی 2 تیکه میشه و اون قسمتی که روی مموری کارتتون هست فرمت میشه ولی اون تکه ای که روی مموری داخلی هست هنوز سرجاشه برای همین برای اجرای دوباره باید برنامه رو نصب کنید ...
قربونت - حوصله نداشتم توضیح بدم
کاملا درسته ولی هک گوشی به ما این اجازه رو میده که از تمامی فایل های سیستمی بکاپ بگیریمببین دوست من درسته که شما بازیها و برنامه هاتونو روی مموری کارت نصب کردید ولی بدون اینکه شما متوجه بشید قسمتی از فایل نصبی , روی مموری داخلی خود گوشی هم ذخیره میشه .... مثل : امتیازات و مراحلی که پیش رفتید ...
برای همین فایل بازی 2 تیکه میشه و اون قسمتی که روی مموری کارتتون هست فرمت میشه ولی اون تکه ای که روی مموری داخلی هست هنوز سرجاشه برای همین برای اجرای دوباره باید برنامه رو نصب کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دیروز یکی از دوستان6220 را به قیمت 196000بدون گارانتی خریدند.کابل tv نداشت ورم آن یک گیگ بود
آق مهدی شما میگی کار سه سوته!کاملا درسته ولی هک گوشی به ما این اجازه رو میده که از تمامی فایل های سیستمی بکاپ بگیریم
ولی من هنوز نتونستم با این روشی که شما میگی بکاپ بگیرم
برا همین موندم چه کنم، چون برام سه سوت نبود! از طرفی هم ترسیدم همه چیز پاک بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)