تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 196 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نظرتون درباره GDATA total security چیه ؟ گویا از دو موتور قوی استفاده میکنه و همیشه جزو اول هاست
    کسی آشنایی داره یا استفاده کرده درباره اش بگه

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام

دوست من می‌شود خواهش کنم منبع یا منابعی را که بر اساس آنها این مبلغ را گذاشتید به ما هم نشان دهید.تا آنجا که من می‌دانم AVC برای انجام هر تست 1500 یورو و برای انتشار آن برای عموم 500 یوروی دیگر می‌گیرد (مجموعا 2000 یورو برای هر تست).

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز حالا شما هم منبعی رو اعلام میکردین بد نیود ها
    نظرتون در مورد این چیه ؟ من که فکر نمیکنم در قرن 21 و عصر ارتباطات مدیر شرکت بزرگی مثل کمودو بتونه دروغ بگه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    50000 هزار دلار فقط برای دو تا تست ؟؟
    در مورد دعوای کمودو و شرکت AVC هم من نظر خاصی ندارم ولی در کل به مافیای آنتی ویروس ها اعتقاد دارم شایدم کمی تخیلی فکر کنم

3. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام

برای اطلاع دوستان عزیزی که می خواهند قدرت شناسایی آنتی‌ویروس Comodo را با دیگر آنتی‌ویروسها چک کنند.
    تست زیر که در فوریه 2011 توسط شرکت AV-Comparatives انجام شده است به علت برخی مناقشات بین شرکت سازنده Comodo و AV-Comparatives برای عموم منتشر نشد ولی از آنجایی که در این دوره و زمانه چیزی مخفی نمی‌ماند شما هم اکنون می توانید نتایج مربوط به این آنتی ویروس را ببینید و با بقیه در همان تست مقایسه کنید(به میزان موارد مثبت کاذب دقت کنید):

البته باید توجه داشته باشید که این تست تنها میزان شناسایی آنتی ویروس Comodo را به صورت On-Demand نشان می‌دهد و نشاندهنده همه قدرت این آنتی‌ویروس نیست. نقطه قوت اصلی این آنتی‌ویروس HIPS قدرتمند آن است که متاسفانه در این تست به کار گرفته نشده است.

شرکت AVC هم که هر چند ماه یکبار میزان شناسایی و قدرت پاک کنندگی و نیز Performance آنتی‌ویروسهای مختلف را تست می‌کند آخرین بار Comodo را در سه ماهه دوم 2011 روی ویندوز XP تست کرده است که می‌توانید نتایج را در آدرس زیر ببینید.

کد:
    موفق باشید.
    به به به...پس اینه اون انتی ویروس کومودو....!!!!چه قدر شناسایی بالایی داشته!!!
    فایروالش رو برد زیر سوال

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام

برای اطلاع دوستان عزیزی که می خواهند قدرت شناسایی آنتی‌ویروس Comodo را با دیگر آنتی‌ویروسها چک کنند.
    تست زیر که در فوریه 2011 توسط شرکت AV-Comparatives انجام شده است به علت برخی مناقشات بین شرکت سازنده Comodo و AV-Comparatives برای عموم منتشر نشد ولی از آنجایی که در این دوره و زمانه چیزی مخفی نمی‌ماند شما هم اکنون می توانید نتایج مربوط به این آنتی ویروس را ببینید و با بقیه در همان تست مقایسه کنید(به میزان موارد مثبت کاذب دقت کنید):

البته باید توجه داشته باشید که این تست تنها میزان شناسایی آنتی ویروس Comodo را به صورت On-Demand نشان می‌دهد و نشاندهنده همه قدرت این آنتی‌ویروس نیست. نقطه قوت اصلی این آنتی‌ویروس HIPS قدرتمند آن است که متاسفانه در این تست به کار گرفته نشده است.

شرکت AVC هم که هر چند ماه یکبار میزان شناسایی و قدرت پاک کنندگی و نیز Performance آنتی‌ویروسهای مختلف را تست می‌کند آخرین بار Comodo را در سه ماهه دوم 2011 روی ویندوز XP تست کرده است که می‌توانید نتایج را در آدرس زیر ببینید.

کد:
    موفق باشید.
    فایروالش رو برد زیر سوال

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فایروالش رو برد زیر سوال
    این نتایج ضعیف کمودو در بخش انتی ویروس هیچ ربطی به فایروالش نداره قدرت کمودو در بخش دیفنس پلاس و فایروالش هست

7. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

فایروالش رو برد زیر سوال
    با سلام
    بارها و بارها اشاره شده که انتی ویروس کومودو برای راحتی کاربران هست ( هرچند که داره پیشرفت میکنه در تستهایی که توی تایپیک دانلود ویروس و تروجان هست میزان شناساییش خوب بوده به نظر من )

در تایپیک خود کومودو
    لازمه این حرف رو که قبلا برای چند تا از دوستان هم گفتم تکرار کنم. آنتی ویروس کمودو مانند بعضی دیگر از آنتی ویروسها برای محافظت از سیستم در CIS وجود نداره. بلکه آنتی ویروس کمودو به منظور راحتی کار کاربران برای تشخیص ساده تر آلودگی ها گذاشته شده و محافظت اصلی را در سیستم بقیۀ لایه های محافظتی در CIS مانند Sandbox, +Defense, Firewall و یا Behavior Blocker بر عهده دارند.
    پست زیر رو ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا اگه کومودو می خواد انتی ویروسش رو هم تقویت کنه و داره روش کا می کنه حرفی نیست ولی اینکه شما یکدفعه بیاید و این انتی ویروس رو با مثلا نورتون و کسپر و ... که راه طولانی رو در این زمینه اومدن مقایسه کنی کمی بی عدالتی هست
    بعدش هم این میزان شناسایی چه ارتباطی با فایروال کومودو داره نمی دونم

ویرایش
    این نتایج ضعیف کمودو در بخش انتی ویروس هیچ ربطی به فایروالش نداره قدرت کمودو در بخش دیفنس پلاس و فایروالش هست
    پستها با هم ارسال شد فکر کنم
    با تشکر

9. 5 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

ولی نسخه 5.9 خوب شده در صورتی که کاربر بیاد بخش دیفنس را تغییرات خوبی بهش بده و چند گزینه را در قسمت پروتکت ریجستری که از ریجستری های سیستم موقع دسترسی محافظت میکنه و پروتکت فایل که محافظت از فلدرهای و فایل ها مهم سیتمی هست که کاربر میتونه به صورت حرفه ای / قدرت کومودو را دو چندان بکنه.

نسخه 5.8 روی سون 64بیتی بنده با نصب شدن / صفحه ابی مرگ میومد ولی نسخه 5.9 که خواستم تست بکنم این باگ رفع شده بود.

و در نسخه های جدید کومودو کمتر سوال میکنه حتی با برداشتن تیکه موقع نصب / باز سوالتش کم شده 1

و به نظر من این یه مزیت نیست و بیشتر فایل های نصب را به سندباکس میبره و سوالتش هم کم شده !!

نسبت به نسخه های قبلی که شرکت بیرون میداد !

راستی یه تجربه که من دارم در کنار کسپر انتی ویروس نمیشه فایروال کومودو یا اتوپست را نصب کرد !!

چون هردو تداخل دارن و این تداخل برمیگرده به پرواکتیو کسپر که از دیفنس کومودو پیشی میگیره و قبل از برسی کومودو اول کسپر فایل را براساس پرواکتیو برسی میکنه و وقت به کومودو یا فایروال اتوپست نمیده 1

چون پرواکتیو انتی ویروس کسپر نمونه ای رفتار شناسی و اپ کنترل ضعیف شده از سکیوریتی هست که در انتی ویروس این شرکت جاداده شده !

اگر شما قصد نصب فایروال کومودو یا اتوپست را دارید در کنار این انتی ویروس ها میشه بهتر عملکرد فایروال را دید:

1.avast pro

2.norton

3.avast free

4.avira free

شیرینی بحث را با کمی جدال و مراء خراب نکنید!
    Last edited by Karkas20; 02-01-2012 at 21:24.

11. 8 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز حالا شما هم منبعی رو اعلام میکردین بد نیود ها
    سلام

من که منبع را خدمتتان عرض کردم باید کمی بیشتر دقت می‌کردید

در بلاگ Melih Abdulhayoglu رییس شرکت Comodo در پست اول در نامه پیتر از شرکت AVC به شرکت Comodo :

“ If you will keep the report internal, it is Euro 1500, if you want to use it in marketing and we shall publish it – with short review of product – on our website it is as told Euro 2000
    چند سطر پایین‌تر دوباره در نامه شرکت AVC به شرکت Comodo :

The Main Test-Series costs 8000 Euro per year. 2 On Demand, 2 Retrospective, a some Bonus Tests like Removal, Performance and so on.
    نظرتون در مورد این چیه ؟ من که فکر نمیکنم در قرن 21 و عصر ارتباطات مدیر شرکت بزرگی مثل کمودو بتونه دروغ بگه !

Comodo agrees to pay $50,000 to AV-Comparatives.org for test auditing & validation

50000 هزار دلار فقط برای دو تا تست ؟؟
    خوب شما آن تاپیکی را که خدمتتان معرفی کردم و همچنین بلاگ Melih Abdulhayoglu رییس شرکت Comodo را با دقت نخوانده‌اید.پس از اینکه شرکت AVC تهدید به شکایت از Comodo به خاطر افشای نامه‌های محرمانه این شرکت کرد و پس از ابراز نارضایتی خیلی از شرکتها و شخصیتهای دنیای امنیت مجازی از این کار Melih Abdulhayoglu که نمونه‌هایی از آن را در همان تاپیک می‌بینید شرکت Comodo اعلام کرد که می‌خواهد 50000 دلار برای اثبات اعتبار تستهای انجام شده توسط AVC به وسیله یک شرکت ثالث بی‌طرف بپردازد:

کد:
    هر چند رییس شرکت AVC گفت که قبلا اقدام به کسب گواهینامه استاندارد برای تستهای خود کرده است و Comodo می‌تواند از این پول برای کمک به یک موسسه خیریه استفاده کند!

کد:
    خوب می‌بینید که 50000 دلار برای انجام تست نبوده‌ است و این ثابت می‌کند شرکتی که می‌تواند 50000 دلار تنها برای تعیین اعتبار تستهای یک شرکت دیگر هزینه کند مطمئنا مشکلی برای پرداخت 8000 یورو برای شرکت در تستهای سالیانه آن ندارد, علت عدم شرکت چیز دیگری است
    Last edited by vtn54; 05-01-2012 at 23:19.

13. 7 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نه دوست من.
    اگر به نتایج باشه باید در تست های مشابه شرکت های تست کننده یک آنتی ویروس نتایج مشابهی بگیره در حالی که نتایج در شرکت های تست کننده کاملا متفاوت است.
    برای نمونه در AV-TEST برنامه های BullGuard و F-Secure بیشترین شناسایی رو داشتن پس چرا BullGuard که از موتور بیت دفندر هم استفاده می کنه در این تست شرکت نمی کنه؟
    یا اینکه شرکت هایی مانند WEBTROOT و PCTOOLS و K7 و SOPHOS و McAfee هر بار در av-comparatives شرکت می کنند که آخر شوند؟
    سلام عزیز

اختلاف در نتایج تستهای انجام شده توسط دو شرکت مختلف طبیعی است و علل مختلفی دارد: نمونه‌های به کار رفته و ملاک انتخاب آنها یکسان نیستند, تنظیمات نرم‌افزارهای تست شده یکی نیستند, متدولوژی انجام تستها برای سایر موارد یکسان نیست, زمان انجام تستها با هم یکسان نیست و خیلی علل دیگر ولی به جز یک یا دو نرم‌افزار امنیتی که در تستهای مختلف نتایج متفاوت گرفته‌اند تقریبا اکثریت نتایج به دست آمده توسط سایر نرم‌افزارهای امنیتی توسط دو سایت اصلی تست کننده ‌آنتی‌ویروسها با همدیگر اختلاف قابل ملاحظه‌ای ندارند.

در مورد Bullguard شما اشتباه می‌کنید آنتی‌ویروس این شرکت امسال توسط AVC تست شد و نتایج خوبی هم گرفت گزارش را می‌توانید از لینک زیر دانلود کنید:

کد:
    و شرکت Bullguard با افتخار بلافاصله نتیجه را در سایت خود اعلام کرد:

کد:
    دوست من شرکت در اینگونه تستها و کسب نتایج قابل قبول در آنها یکی از روش های عمده بازاریابی توسط شرکتهای آنتی‌ویروس (به ویژه شرکتهای کمتر شناخته شده ) است خیلی از شرکتها می‌خواهند در این تستها شرکت کنند ولی به علت نتایج ضعیف در مرحله مقدماتی حذف می شوند سری به سایت AVC بزنید :

Qualified Candidates: At AV-Comparatives we limit the number of participants in our tests to not more than twenty vendors and where possible we include only good and reliable products/vendors. Due to this, we have devised various requirements in order to take part, which also aids us identifying and filtering out rogue anti-virus vendors.
    در مورد شرکتهای دیگری که نام بردید McAfee در اکثر موارد درجه Advanced یا +Advanced را کسب کرده است :

نشان افتخار AVC در سایت McAfee :

کد:

شرکت Webroot که امسال برای اولین بار در این تستها شرکت کرده است و باید تا سال بعد برای اینکه ببینیم در صورت اخذ مجدد این نتایج ضعیف به شرکت در این تستها ادامه می‌دهد یا نه صبر کنیم.

شرکت PC Tools که توسط سیمانتک خریداری شده است تا سال قبل در این تستها نتایج خوبی می‌گرفت (+Advanced)ولی امسال پسرفت کرده است و مانند Webroot باید منتظر نتایج سال بعد باشیم.

Sophos هم که در هیچکدام از تستهای سنتی امسال به علت نتایج ضعیف سالهای گذشته شرکت نکرده است ولی همچنان به نتایج سالهای قبل افتخار می‌کند:

کد:
    شرکت K7 هم تا سال گذشته نتایج خوبی در این تستها می‌گرفت (Advanced) ولی امسال پسرفت کرده است و باز باید منتظر نتایج سال بعد بود و باز افتخار این شرکت به نتایج کسب شده در سالهای گذشته:

کد:
    می‌بینید که هیچ شرکتی برای آخر شدن در این تستها شرکت نمی‌کند و حتی ممکن است بعضی شرکتها در برخی از این تستها شرکت و در برخی دیگر که نتایج ضعیف می‌گیرند شرکت نکنند مانند سیمانتک یا Trend Micro.

من یک سوال می کنم چرا av-comparatives از نظر شرکت های امنیتی چندان پذیرفته شده نیست؟
    برای اثبات این موضوع تنها کافیست به شرکت های بزرگی که در این تست شرکت نمی کنند ایمیل بفرستید!
    اما تنها می خواهم نظر شما را در این مورد بدانم
    با سپاس
    خوب فکر می‌کنم جواب سوال خودتان را گرفته‌اید کسی نمی‌آید بگوید ماست من ترش است شما انتظار دارید این شرکتها در پاسخ به سوال یک مشتری احتمالی چه بگویند؟ شما جای آنها بودید حقیقت را می‌گفتید؟

البته من قبول دارم (و بارها در پستهای قبلی خودم گفته‌ام) که تستهای سنتی مانند On-demand و Retrospective دیگر ارزش چندانی در شرایط فعلی اینترنت ندارند ولی شما فقط نام یک شرکت آنتی‌ویروس را به من بگویید که علارغم کسب نتایج خوب در این تستها شرکت نمی‌کند.

موفق باشید
    Last edited by vtn54; 01-01-2012 at 23:53.

15. 8 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

آقا ببخشید اومدم وسط دعوا،ولی اینجا که تاپیک مقایسه انتی ویروسها هست میشه راهنمایی کنید که از نظر قدرت شناسایی و حذف ویروس و حجم مناسب فایل های آپدیت کدوم آنتی ویروس از بقیه بهتره؟تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •