سلام
اگه می شه هر کس روی گوشیش Smart GPS داره زمان وصل شدن (نمایش محل شما در روی نقشه) Smart GPS را از زمانی که وارد برنامه میشود برای ما بنویسدمال من که روی نوکیا C6-00 نصب است در بهترین شرایط در داخل رشت سه دقیقه طول می کشد
مال شما چطور؟
![]()
سلام
اگه می شه هر کس روی گوشیش Smart GPS داره زمان وصل شدن (نمایش محل شما در روی نقشه) Smart GPS را از زمانی که وارد برنامه میشود برای ما بنویسدمال من که روی نوکیا C6-00 نصب است در بهترین شرایط در داخل رشت سه دقیقه طول می کشد
مال شما چطور؟
![]()
به هزار زحمت درستش کردم. اما :
نقشه ی قم که صفحه ی اول هستش لینکش خراب شده.
میخوام نقشه ی تهران - قم - جاده و استان گلستان رو دانلود کنم.اگه لینک سالم دارید بذارید ممنون میشم.
خواهش دوم اینکه. این نقشه ها رو کجا باید کپی کرد؟
گوشی من ویواز هست
سلام .
من هم وی واز دارم . بعد اینکه برنامه رو نصب کردید برید داخل مموری کارت و یه پوشه به نام data ایجاد کنید . بعد گوشی رو از رایانه قطع کنید و برید تو برنامه و چند دقیقه داخلش بمونید و گزینه esxit رو بزنید تا خارج بشه بعد اینکه خارج شد دوباره گوشی رو وصل کنید به رایانه و برید تو پوشه ی data خودتون می بینید که یه پوشه ساخته شده . بعد که بعد
سپس نقشه مورد نظرتون رو دانلود کنید و داخل پوشه ی E:\data\smartgpscon\maps کپی کنید بعدش قطع کنید و برید توی گوشی سپس نرم افزار رو اجرا کنید .
بعد داخل نرم افزار گزینه ی options رو بزنید بعد setting و بعد گزینه اول یعنی use internet GPs رو از حالت no به yes تبدیل کنید .
و بعد ok کنید .
بعد گزینه MaP رو بزنید و گزینه اولی رو داخلش انتخاب کنید بعد لیست نقشه هایی که داخل پوشه ریختید رو انتخاب کنید . ( مثلا نقشه ایران )
بعد اوکی کنید بعد گزینه gps رو بزنید بعد گزینه اول یعنی کانکت رو بزنید و منتظر بمونید تا کانکت بشه .
توجه کنید که کانکت شدنش حداقل 5 دقیقه به بالا ...دفعه اول
طول می کشه .
بعدش یه فلش می یاد می گه که شهری که درش قرار داری یا خیابون تون رو نشون می ده . ( خیلی باحاله ! )
منبع : Reza303
salam
passworde file zip chiye?
سلام رضا جان
من با نقشه ماهواره ای رشت بعد از کالیبره کردن آن که موفق هم بنظر می رسید همین مشکل را پیدا کرده ام نقشه شما هم بعد از کالیبره کردن سفید می شود ؟
سلام خسته نباشید من نقشه جی پی اس گارمین رو میخوام لطفامنو راهنمایی کنید
لطفا یک نفر نقشه رامسر را بزاره، ممنون میشم.
دوستان یه سوالی میشه این برنامه رو به صورت افلاین هم استفاده کرد؟
یعنی رو 5530 نصب میشه؟
سلام . تایپک زیر نقشه های گارمین هســت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام . قسمــت برنامه های سری پنجـم برید و برنامه ها رو از اونجـا دانلود و نصب کنیــد
اینجــا برای گوشی های S60v3 هستـــش ...
موفق باشید!
سلام تشکر از زحماتتون بنده نقشه 48 مگی رفسنجان رو به خاطر ف ی ل ت ر نتومستم دانلود کنم خواهشا برام یه فکری بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)