فقط میتونید سر موتور رو بالا بیارید اصلا هم کنترلی روی هدایت موتور ندارید چون کلاچش با دنده یکی هست نهایتا 2 یا 3 متر که حرکت کردید سر موتور پایین میاد
فقط میتونید سر موتور رو بالا بیارید اصلا هم کنترلی روی هدایت موتور ندارید چون کلاچش با دنده یکی هست نهایتا 2 یا 3 متر که حرکت کردید سر موتور پایین میاد
سلام..من دوباره مزاحم شدم...یادتونه که دنبال موتور های اتوماتیک بودم....اینو اون هفته ای تو خیابون دیدم...پشتش رو ببینید..مثل وسپا اس....قیمتش رو دارید..؟؟؟؟تولید میشه یا نه..؟؟ مارکش البته مشخصه..؟؟
-----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
===کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستمون قبلا یه سری عکس موتور گذاشت به اسم پیشرو پرشیا...جلوش مثل همین بود اماپشت اون طرح ویو بود این شبیه وسپاس...ممنون میشم اطلاعاتی بدید..
گذاشتاین عکس پیشرو پرشیا :
![]()
سلام
آقا من پالس 220 دارم جاتون نه خالی هفته پیش رفته بودم جاپائی عقب رو از ولی عصر بالاتر ازمولوی مهدیه تهران نماینده فارس موتور (گرون فروش ترین قطعه فروش پالس)
تقاطع مولوی چراغ قرمز شده و من وایسادم وقتی که توقف کامل کردم بعد از مدتی یه صدای ترمز شنیدم بعد در کمتر از یک پلک زدن رفتم هوا و 10 متری اون ور تر اومدم پایین وقتی اومدم پایین از کمر درد نتونستم بلندشم
هیچی سرتون رو درد نیارم ما رو با اورژانس بردن بیمارستان سینا از 11 صبح تا 6 بعد ظهر بیمارستان بودم کلی عکس و سی تی اسکن گرفتن و تا یه هفته بعد خیلی کمرم درد میکرد و سمت چپم هم کلی زخم زیلی شد
اما موتور :
موتور عزیزم براکت سمت راست محل اتصال اگزوز شکست ، فلاپ ترک خورد (4 سانت)و سمت راستش کلی خط افتاد ، راهنمای راست جلو خورد شد ، سربی فرمون و کتی ترمز جلو حسابی خش افتاد ، اگزوز دو سانت از طول کل جمع شد کلی خط هم روش افتاد ،پدال ترمز عقب حسابی کج شد ،چراغ خطر عقب شکست ، گارد راست کج شد ، گلگیر عقب ترک خورد
الان نه فلاپ جلو موجوده نه کتی سمت راست برای 220 ، ماشالا اگزوز هم 270 پولشه
چند تا خوده ریز براش شد نردیک 120 تومن
کتی ترمز
سربی
چراغ عقب
گلگیر عقب
حرارت گیر اگزوز
گارد
راهنما که برای 220 نبود برای 200 رو سیم کشیش رو با فابریک با مکافات عوض کردم
نتیجه اخلاقی
1) پالس 220 فعلا نخرید چون قطعاتش اصلا و ابدا ( به هیچ عنوان ،عمرا) نیست
2) وقتی پشت چراغ قرمز توقف میکنید حتمی حواستون پشت سرتون باشد تا باقالی نشید
3) زمان گرفتن موتور یا وسیلتون از پارکینگ (و کلانتری) یه بسته کامل آسپرین بخورید چون با انواع و اقسام انسان های اتیغه سروکار خواهید داشت
کی زد ؟ خسارت چی شد ؟
ــــــــــــــ
من جلو مسجد موتور رو پارک کردم . برگشتم دیدم یه پژو سیاه رنگ از پشت موتور رو بین خودش و یه پراید کاملا له کرده . فقط چون می خواسته اونجا پارک کنه !!
این مردک بیشعور نگفته لااقل موتور رو موازی خیابون دوبله بزنم رو جک . حتی 1 سانت برای موتور فاصله نذاشته بود . می خنده می گفت : ماشا الله ! شما چه زوری داری ! ما نتونستیم تکونش بدیم دو نفری بلندش کردیم .
شب بود دقت نکردم . صبح دیدم تمام اگزوز موتور خش افتاده و خاکی و قیری هم شده ! معلوم نیست موتور رو چند بار زمین انداختن . روی کروم روی باک هم یه خط بریدگی افتاده .
خسارتم نگرفتم . چی بگم آخه . خواستم مردم آزاری نشه ، دزدگیر موتور رو نزدم ، گرچه هم حتی می زنم . همسایه ما با وجود اینکه می دونه هر بار عشقی موتور رو تکون می ده تا به آژیر بیافته .
اونوقت چپ و راست تو این کشور به موتورسوار توهین می شه . اونهم از طرف بی مسئولیت ترین افراد در گروه پلیس و اتومبیل سوارهای بی وجدان و بی انضباط ترافیکی
سلامکی زد ؟ خسارت چی شد ؟
این سوال رو من هم دارم چون یه جای دیگه هم خونده بودم که یه بنده خدایی پشت چراغ قرمز قانونی می ایسته و یکی از پشت می زنه و پهنش می کنه.
قدیما که دوچرخه سوار می شدم - کوهستان قرمز - یه بار برای خودم اتفاق افتاد
پشت چراغ ایستادم - سمت چپ. نزدیک ماشین های کناری البته ایست کامل نبود و یه خورده سرعتی - خیلی کمی - داشتم. یک عدد نیسان که می خواست پشت چراغ توقف کنه چون دیده بود لاین راست 3 تا ماشین !! هستند و لاین چپی کسی نیست (من رو ندیده بود) همینجوری اومد با سرعت سمت چپ که دم خط ترمز به شیوه 007 بگیره !!. خلاصه ما را دیدند و من هم صدای ترمز شدیدی شنیدم که سریع رکاب زدم و رفتم جلو.
چند ثانیه بعد یه راننده دیگه گفت جستی ملخک !!
طبق قانون جا به جا کردن وسیله اشخاص به جز با مجوز قانونی مجاز نمی باشد. می خواهد 1 سانت باشد یا 10 کیلومترمن جلو مسجد موتور رو پارک کردم . برگشتم دیدم یه پژو سیاه رنگ از پشت موتور رو بین خودش و یه پراید کاملا له کرده . فقط چون می خواسته اونجا پارک کنه !!
این مردک بیشعور نگفته لااقل موتور رو موازی خیابون دوبله بزنم رو جک . حتی 1 سانت برای موتور فاصله نذاشته بود . می خنده می گفت : ماشا الله ! شما چه زوری داری ! ما نتونستیم تکونش بدیم دو نفری بلندش کردیم .
شب بود دقت نکردم . صبح دیدم تمام اگزوز موتور خش افتاده و خاکی و قیری هم شده ! معلوم نیست موتور رو چند بار زمین انداختن . روی کروم روی باک هم یه خط بریدگی افتاده .
خسارتم نگرفتم . چی بگم آخه . خواستم مردم آزاری نشه ، دزدگیر موتور رو نزدم ، گرچه هم حتی می زنم . همسایه ما با وجود اینکه می دونه هر بار عشقی موتور رو تکون می ده تا به آژیر بیافته .
یک برگه در دانشکده ما نصب شده که نتیجه یک آزمایش با ساعت اتمی برای اثبات خاصیتی نسبیتی را توضیح داده.اونوقت چپ و راست تو این کشور به موتورسوار توهین می شه . اونهم از طرف بی مسئولیت ترین افراد در گروه پلیس و اتومبیل سوارهای بی وجدان و بی انضباط ترافیکی
نکته جالب: یکی از اعضای پروژه وزیر نیرو ، عضو دانشگاه .... است. (الان اسم دانشگاه یادم نیست!)
من اینو هم نفهمیدم !1) پالس 220 فعلا نخرید چون قطعاتش اصلا و ابدا ( به هیچ عنوان ،عمرا ) نیست
یکی از دوستان از کشوری استکباری برگشته می گه کمبود قطعه برای موتورهای موجود نیست. تنوع موتوری هم خیلی بالا هست. قیمت ها هم عجیب پایین هست اما هزینه نگه داری بالا
اینجا که موتورهای پر مصرف 10 تا هم نیستند
هیچ وقت وقتی یک سمتی تعداد زیادی ماشین پشت سر هم ایستاده اند (مثلا 3 تا) شما در خط کناری توی عمق قرار نگیرید چون موتور کوچک است و دیده نمی شود و ممکنه راننده ای با سرعت بالا بیاد و ... بوم دنگ باقالی2) وقتی پشت چراغ قرمز توقف میکنید حتمی حواستون پشت سرتون باشد تا باقالی نشید
Last edited by zahedy2006; 26-10-2010 at 21:36.
سلام
من چون موتورم درازه اریب پارک کرده بودم . کنار من هم یه سی.جی پارک کرده بود . برگشتم موتور رو حدود 3 متر کشیده بودن به یه طرف و بین پژو و پلاک جلویه پراید پرس کرده بودن .
ربط اینو نگرفتمیک برگه در دانشکده ما نصب شده که نتیجه یک آزمایش با ساعت اتمی برای اثبات خاصیتی نسبیتی را توضیح داده.
نکته جالب: یکی از اعضای پروژه وزیر نیرو ، عضو دانشگاه .... است. (الان اسم دانشگاه یادم نیست!)
یابرم کنار یه پاساژ درست همون کنار مسجد موتور رو پارک کردم با دزدگیر روشن . دیدم هی صدای هشدار موتور بلند می شه . بعد دیگه یهو به آژیر افتاد . رفتم می بینم چند تا بچه دارن با موتور ور می رن . یه پسره 20 سال و اندی از همون خونه اومده بیرون داد می زنه مال کیه ؟
با لحن لاتی بمن گفت : (( خاموشش کن بابا اعصاب نداریم . موتوره دیگه ! ))
گفتم : بتو چه ربطی داره . اولا . ثانیا مگه من گفتم شتره ؟! ناراحتی جلو این مشت بچه رو بگیر .
منو که دید سرش رو پایین انداخت رفت خونه ، یهو داداشش یا نمی دونم کی بود داد زد : کیه ؟
مثلا اومده بود دعوا کمک این . از اون خونه های ولنگار محله شمیران نو که همیشه خدا در خونشون بازه و یه مهد کودک بچه توش وول می خورن .
خواستم فرداش برم شیشه های اون پژو رو پایین بیارم ، ولش کردم. ولی نمی گذرم
یه عکس هم ممکنه از وضع موتورت بندازی؟
بیمه 420 داد ولی بعید میدونم بشه با این مبلغ سرو ته ش رو هم آورد آخرم باید از جیب بدمکی زد ؟ خسارت چی شد ؟
تازه گوشی (e72 ) هم صدای بلندگوش شدید به قرقر افتاده
هنوز نه فلاپ گرفتم نه براکت و نه اگزوز ، اینا همشون اصل کاری هستن (الان اگزوزم رو با سیم بستم)
من اشتباه کردم نباید اول خورده ریز ها رو میگرفتم
نمیدونید که تو یه هفته 20 بار رفتم کل گمرک رو زیرو رو کردم برای قطعه ، سرویس شدم
ضارب : یک تاکسی پراید که مشغول صحبت با مسافرش بوده( خودش میگفت)
جالب اینه که وسط سپرش تا نزدیک رادیاتورش فرو رفته بود ، من فکر کنم هر چی جای پالس بود من سفر آخرت بودم
البت کلاه ایمنی و دعای مادرم بی تاثیر نبوده
برادر من موتور من به هفته نکشیده بود که پارک کردم برم روز نامه بگیرم بیام دیدم یه الاغ دنده عقب اومد و زد موتور رو انداخت هم آینم شکست ( آینه هم موجود نمی باشد)شد هم فلاپم کج شد خدا رحم کرد نشکستمن جلو مسجد موتور رو پارک کردم . برگشتم دیدم یه پژو سیاه رنگ از پشت موتور رو بین خودش و یه پراید کاملا له کرده . فقط چون می خواسته اونجا پارک کنه !!
تو این مملکت راننده الاغ (بلانسبت ) کم نداریم ، من خودم وقتی با سواری رانندگی میکنم خیلی مراعات موتور ها رو میکنم
چرا نگرفتی خیلی سادستمن اینو هم نفهمیدم !
یکی از دوستان از کشوری استکباری برگشته می گه کمبود قطعه برای موتورهای موجود نیست. تنوع موتوری هم خیلی بالا هست. قیمت ها هم عجیب پایین هست اما هزینه نگه داری بالا
اینجا که موتورهای پر مصرف 10 تا هم نیستند
تحریم
تحریم
تحریم
و الا من الان یه سی بی آر 400 یا 750داشتم
به علت ریش ریش شدن جیگرم نتونستم از اون حالتش عکس بگیرمیه عکس هم ممکنه از وضع موتورت بندازی؟
ولی با کمی قوه تخیل اگه باتریش رو تموم نکرده باشید میتونید تصویر ذهنیش رو بسازید
Last edited by hossein_dig; 26-10-2010 at 22:46.
سِلامربط اینو نگرفتم
ربطش اینه که یک نفر که حداقل دکتری داره توی رشته انرژی ، شده وزیر انرژی اما اینجا ... داشت می شد وزیر نیرو !!
اینو در قبال اون لغت بی مسئولیت نوشتم. چون افرادی که نظر می دهند اصلا تخصص ندارند.
این پست اسپم شد!
سلامبیمه 420 داد ولی بعید میدونم بشه با این مبلغ سرو ته ش رو هم آورد آخرم باید از جیب بدم
شما اگه موتور رو ببرین به یک مغازه که با بیمه قرارداد داشته باشه خرج هرچقدر بشه میده
منم همین سرم اومد ولی طوری که یه وانت جلوم رو سد کرد و منم طی یک پرواز آزاد 7-8 متر اونورتر فرود اومدم!!
موفق باشید![]()
Last edited by nafe-bandar; 27-10-2010 at 14:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)