فقط رتبه رو بگیر و انتخاب رشته نکن . اگه روزانه قبول بشه تا 2 سال محروم خواهد شد . . .
فقط رتبه رو بگیر و انتخاب رشته نکن . اگه روزانه قبول بشه تا 2 سال محروم خواهد شد . . .
دوستمون جواب داد
ایشون اول امتحان بده بعد رتبش بیاد ، بعدش هر تصمیمی دوست داشت بگیره
سلام
طبق قوانین باید تا 30 شهریور 93 فارق التحصیل بشه ....
ولی مشکل خاصی برای شرکت وجود نداره .مگر اینکه بتونه مجاز به انتخاب رشته بشه ....
تماس بگیرید سازمان سنجش
باید تموم کنه
در صورت قبولی ، موقع ثبت نام ازشون آخرین مدرک تحصیلی رو می خوان
سلام
کسی که قبلا انصراف داده باشه در دوره روزانه ، دوباره میتونه روزانه بره یا اینکه اگر قبول بشه باید شهریه ی شبانه رو بده؟
خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بگه
دوستان یک خبر خوش هم بدم:
تعداد ثبت نام کنندگان امسال نسبت به سال قبل 50 هزار نفر بیشتر شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسانی که در رشته روزانه تحصیل کرده باشند برای ثبتنام مجدد باید شهریه پرداخت کنند ...
ولی چون شما انصراف داید باید از خود شنجش بپرسید که مشمول پرداخت شهریه میشوید یا خیر ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکی از دوستان زحمت بکشه به سوالات پاسخ بده ممنون میشم
راستش 5 تا سوال داشتم و اگه میشه لطف کنید یه چنتا مشورت بدید
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته برق قدرت هستم (( دانشگاه آزاد )) و سال بعد درسم احتمالا تموم میشه و علاقه زیادی دارم تو مقطع ارشد قدرت بخونم
سوام اولم این بود که واقعا درس خوندن تو این رشته خوب هست ؟؟ اگه واقعا وقت بزارم و تو مقطع ارشد قدرت درس بخونم ارزش داره ؟
در آینده پشیمونم نشم از اینکه چرا تو این رشته درس خوندم !!!
سوال دوم
راستش هیچ اطلاعی در زمینه مزایا و امکانات شغلی در رابطه با سازمان نظام مهندسی ندارم (( حق امضا و .... ))
ولی یکسری میگن کسایی که کارشناسی پیوسته میخونن نسبت به بچه های ناپیوسته مدرکشون بیشتر ارزش داره و در زمینه همین حق امضا و ... بچه های ناپیوسته اصلا مدرکشون معتبر محسوب نمیشه
واقعا همین شکلیه ؟؟ مدرک ناپیوسته اونقدرها باید و شاید مهم هست ؟؟
سوال سوم
واسه ادامه تحصیل تو مقطع ارشد اگه بخوام دانشگاه آزاد بخونم ارزش داره ؟؟؟
چون با توجه به شهریش که یه ذره بالا هست (( حدود 2 تومان واسه هر ترم )) واقعا ارزش داره برم و آزاد ارشد بخونم ؟؟
میترسم بخونم و بعدا مدرکش بی ارزش باشه و افسوس زمان و هزینه از دست رفته رو بخورم !!!
سوال چهارم
من میخوام تو آزمون کارشناسی ارشد سال بعد (( 93 )) شرکت کنم و از الان تقریبا میخوام بخونم ( حدود 1 سال )
میخواستم ببینم چه کتاب هایی رو باید بخونم ؟؟
یکسری ها میگن اگه فقط کتاب های مدرسان شریف رو بخونم کفایت میکنه ؟؟
منابع دروس ارشد قدرت (( زبان - ریاضی - مدار - ماشین - سیستم کنترل - اکترو مغناطیس - بررسی سیستم قدرت )) هست
اگه من کتاب های مدرسان شریف یا هر موسسه دیگه ای رو بگیرم و بخونم منبع معتبری واسه ارشد محسوب میشه ؟؟
لزومی نداره کتاب های دیگه رو بخونم ؟؟
و سوال آخر
واسه شرکت تو آزمون ارشد قدرت فقط همین 7 درس رو بخونم کافیه ؟
چون منابع کلی برق 10 درس هست و یکی از اقوام گفت باید همه رو بخونم تا بعدش شاید تو یک رشته دیگه قبول بشم
ولی من علاقه ای به رشته دیگه ندارم و فقط در زمینه قدرت میخوام بخونم
اگه همین منابع قدرت رو بخونم کافی هست ؟
با تشکر
Last edited by wooooow; 23-11-2013 at 19:18.
دوست عزیز با شهریه میشه. اما اگه معافیت تحصیلی اسفاده کنی و انصراف بدی بعدش بخوای دوباره بیای روزانه باید حتما کارت پایان خدمت داشته باشی. معافیت تحصیلی تو هر مقطع
یبار صادر میشه
سلام و تشکر
من یه جورایی دقیقا متوجه پاسخ شما نشدم
اما به هر حال اینطور که من پرسیدم و جواب گرفتم از سنجش ، نیازی به پرداخت شهریه نیست
کارت رو هم دارم مشکلی نیست از اون بابت
به هر حال ممنون از پاسخ همه دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)