با سلام دوستان کمک فوری فوری از دیروز در اسیاتک هیچ تلویزیونی در روی سایتها را نمیشه دید خواهشمندم تلویزیونهای خارجی وایرانی رو برسی کنید وبه من بگویید منتظرم یادتون نره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
با سلام دوستان کمک فوری فوری از دیروز در اسیاتک هیچ تلویزیونی در روی سایتها را نمیشه دید خواهشمندم تلویزیونهای خارجی وایرانی رو برسی کنید وبه من بگویید منتظرم یادتون نره
آسیاتک اکانت رایگان شبانه داره؟ سرعتش چطوره؟
نه نداره.....آسیاتک اکانت رایگان شبانه داره؟
دوستان من یه مادربورد به نام INTEL DG33FB دارم که مثل اینکه روش مودم لن داره
فکر کنم دیگه نیازی به مودم USB که آسیاتک داده ندارم میخوام برم شاتل نمیدونم چجوری از مودم لن استفاده کنم!!! اگر سیم تلفن رو بزنم به لن بعد چجوری باید وصل کنم به تلفن خونه؟؟
LAN Support Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller
فقط نمیدونم چرا دیگه مودم یو اس بی رو خریدم :؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dr.Hate; 27-09-2009 at 17:23.
من با پرداخت آنلاین مشکل دارم . هم اقتصاد نوین هم سامان . پول از حساب کم میشه اما شارژ نمیشه ! شما هم مشکل دارید؟
این آسیا تک سرویس جدید نمیده؟ معلوم نیست لیست قیمت های جدیدش کی میاد؟
مگه قرارا قيمتش تغيير بده
يادش بخير چقدر ارزون ميداد
سلام ، دیگه آسیاتک فایده نداره ، دیروز من رفتم اکانتم رو شارژ کنم دیدم قیمت سرویس 128 یک ماهه با ظرفیت 2 گیگ از 7 هزار تومان به 12 هزار تومان تغییر کرده ، علتش رو که پرسیدم ، مسئول ISP
گفت 3 هزار تومنی که مخابرات ماهیانه سر قبض تلفن از شما میگرفت شده هزار تومان و در عوضش شرکت آسیاتک این پولو میگیره ، یک حساب سرانگشتی با خودم کردم دیدم اگه بخواهیم تفاوت
قیمت رو به صورت سالانه حساب کنیم ، با این کار سالی 30 هزار تومن به ضرر کاربران روی سرویس 128 یک ماهه با ظرفیت 2 گیگ تموم میشه ، بقیه سرویسها بماند ، پس با این حساب کلاغ پر ، آسیا
تک --( ببخشید پر )
من كه تو سايت نگاه كردم همون قيمت قبلي داره شارژ انجام مي شود
نهايت هم در ريز تغيير كرده در كل قيمت همون اول مخابرات ميگرفت حالا خود شركت
راستی درویش جان کجای سایت قیمت زده ، من که هر چی نگاه کردم ندیدم .
( فکر کنم باید معجون آب هویجیوس بخورم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)