تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 254 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

ماک مخابراتی و اون پایینی رو پرسیدم گفتن اسمش نهنگ هست.این ماشین ها رو دیدم کلی حال کردم گفتم شما ها هم بی نصیب نباشین
    نهنگ یا همون ccc(یک سری کشنده های نظامی بودن که به موتروهای کامینز وارد شدن نوع دماغدارش که m915 های ارتشی بودن که بعدا به دلیل وارد شدن کشنده های مرسدس بنز هیچوقت استفاده نشدن بعدها این کشنده ها توی ارتش امریکا هم با نوع جدیدشون که کشنده های genral am بودن جایگزین شدن نوع بی دماغ یا بهتره بگم کابین بالای این کامیونها هم اومدن ولی نه چندان زیاد موتور ;cummins داشتن و دقیق یادم نیشت چه مدلی ولی به احتمال قوی موتورهای خطی ntc400 یا l10 که به سری اولی که گفتم big cam هم گفته میشه برای همین کامینز بودن و ریل مشترک سوخت داشتن سالها درون انبارهای ارتش خاک خوردن کسی قلق این موتروهای رو برای تعمیر و روشن کردن نمیدونست بعدها که قلق پیدا شد بنزها وارد ارتش شده بودن . کشنده قناصی هستن مثل اینترناشنال چون اینها هم برای کاربری های خاص ساخته شدن
    دوستان تا یک ماه دیگه بیاد با پای استار خداحافظی کنیم خیلی دوستش دارم ولی حیف دیگه عمرش رو کرده یکی از تمیزترین کاینترناشنال های موجود رو داریم عکسش رو الان میذارم
    دو خواهر خوانده
    وایت رود بوس جلو اصیلترین کشنده امریکایی ایران و اینترناشنال پای استار 5000 ما کنارشم پدرم هستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كاشكي ميشد از اين كشنده هاي از رده خارج براي مسابقات سرعت كاميونها استفاده ميكردن. خيلي جالب ميشد. كلي سودآوري داشت و مشاغل زيادي در كنار اين مسابقات بوجود ميامد. و البته به پيشرفت صنعت و توليد كاميونها هم كمك زيادي ميكرد.
    كلا يكي از نتايج مسابقات خودرو و موتور سيكلتها در دنيا همينه.
    شايد اگر اين پيشنهاد رو بكنن در موردش فكرهايي بشه كرد.

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با شما موافقم علی آقا
    من خودم شدیدا مشتاق مسابقات قدرت کشنده ها و درگ اونها هستم کشنده هایی که بارهای سنگین رو میکشن توی مسابقات باید در شمان کمتری این وزنه رو بکشن ولی متاسفانه کلا مسابقات اتومبیل رانی خیلی توی یاران محبوب مسولین نیست چه برسه به کامیون که خیلی هاشون اصلا نمیدونن کامیون رو چطوری میرونن . من خودم اگه بتونم یه موتور کامینز رو قصد دارم تیونینگ کنم یکی از این سه موتور n14 یا l10 یا 903 که گزینه اخری خوارک تواین توربو با توان 800 اسب هست
    مثلا ماکهای سری B یا بروکوی وایت رود بوس اسکانیا t112 ولوو n12 یا nl12 ولوو n88
    به شخصه از این موارد خیلی خوشم میاد هم صنعتکاران زبده ای رو میشناسم که میتونن توی این موارد خیلی کارها بکنن و این موجب پیشرفت صنعت کامیون سازی ما میشه ساهت انواع بدنه کاستئم میتونه کمک زیادی به ساخت صنعتی بدنه بکنه شاسی های خاص میتونه راه ساخت شاسی کشنده رو برای ما هموار کنه و موتورهای توقویت شده راه رو برای ساخت کشنده های فوق سنگین باز میکنه . من خودم اگر بتونم اقدام و توقویت یه وایت رود بوس از رده خارج خواهم کرد چون ار اتاق این کشنده خیلی خوشم میاد . و میخوام تلاش کنم و یه کامیون کاستوم بسازم ولی فعلا در حال تامین منابع برای باز سازی و و در واقع تبدیل یه MG MGB به هات راد هستم قضیه اون رو وقتی قطعی شد تو تاپیک امریکایی ها اعلام میکنم .

6. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

8. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

خب همه کمپانی ها کامیون های جدیدشون رو با شکل های جدید و مشخصات فنی بهتر معرفی کردن و مونده رنو که در حال آماده سازی کامیون جدیدیش هست.

خیلی گشتم اصلا اطلاعاتی در موردش پیدا نکردم!!فقط چند تا عکس.

10. 6 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعرفه واردات خودروهاي سنگين چقدره؟ فكر ميكنين كسي بتونه به صورت شخصي براي خودش يكي وارد كنه؟ البته با توجه به قيمتهاي جديد ارز ميدونم واقعا هزينه سنگين و غير قابل قبولي رو به همراه داره كه بازدهي چنداني هم نخواهد داشت( در برابر هزينه هاي سوخت و تعميرات و البته كرايه هاي نه چندان كافي)
    در مورد نمونه هاي دست دوم نزديك به نو ( چيزي مثل واردات خودروهاي دست دوم مدل بالا با پلاكهاي منطقه آزاد) هم اگر مجوزي داده ميشد بد نبود.
    به هر صورت اينجور كه به نظر ميرسه هر نوع قانوني كه در اين مورد وضع بشه، بيشتر از اينكه نتيجه رفاه و منفعت مشتري و خريدار رو در پي داشته باشه، براي منافع يه عده خاص با شرايط و موقعيتهاي خاص خودشون تنظيم شده.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

تعرفه واردات خودروهاي سنگين چقدره؟ فكر ميكنين كسي بتونه به صورت شخصي براي خودش يكي وارد كنه؟ البته با توجه به قيمتهاي جديد ارز ميدونم واقعا هزينه سنگين و غير قابل قبولي رو به همراه داره كه بازدهي چنداني هم نخواهد داشت( در برابر هزينه هاي سوخت و تعميرات و البته كرايه هاي نه چندان كافي)
    در مورد نمونه هاي دست دوم نزديك به نو ( چيزي مثل واردات خودروهاي دست دوم مدل بالا با پلاكهاي منطقه آزاد) هم اگر مجوزي داده ميشد بد نبود.
    به هر صورت اينجور كه به نظر ميرسه هر نوع قانوني كه در اين مورد وضع بشه، بيشتر از اينكه نتيجه رفاه و منفعت مشتري و خريدار رو در پي داشته باشه، براي منافع يه عده خاص با شرايط و موقعيتهاي خاص خودشون تنظيم شده.
    سلام تعرفه هاش رو نمیدونم دسته دوم هم فکر کنم تا 3سال بزارن بیاری یه جا هم خونده بودم که کامیون های با موتور v8 اجازه نمیدن نمیدونم برای چی؟؟!!!حالا شاید هم اینطور نباشه.

معمولا من اف هاش 12 و13 دیدم میارن بعد آکسور و گاهی هم اکتروس واردم میکنن که بیشتر نو هستن آکسور حدود 6ماه پیش با 200 میلیون تمام میشده وارد کردنش که الان فکر نکنم با 200 بشه همچین کاری کرد.

13. 3 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام

كسي مشخصات ديفرانسيل اتوبوس هاي 302 قديمي رو داره؟

نسبت دنده رو ميخوام . اگه مشخصات كرانويل و پينيون رو هم جدا بديد كه عالي ميشه.

پيشاپيش ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

چند روزیه تاپیک خوابیده گفتم چند تا دلبر عراقی بزارم

اینارو تو پلیس راه دماوند گرفتم آخر آمارا این عراقی ها که میرن سمت شمال رو در آوردم برای یه نیروگاه برق تو انزلی سوخت میبرن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 5 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه زمانی برای خودشون اسم و اوازه ای داشتن...!بچه بودم ولی خوب یادمه همه میگفتن کله زرد اینجور کله زرد اونجور..
    Last edited by 2raj_a; 18-10-2012 at 00:17.

18. 7 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •