سلام
شما یه بار درایوی که توش ذخیره میشه رو دفراگ کنین!
استیتوس دانیود منیجر ریسیوینگ فایل هست یا ریسیو تموم شده!؟
ورژن دانلود منجیر چنده؟
سلام
شما یه بار درایوی که توش ذخیره میشه رو دفراگ کنین!
استیتوس دانیود منیجر ریسیوینگ فایل هست یا ریسیو تموم شده!؟
ورژن دانلود منجیر چنده؟
سلام
یه فیلم با حجم 1.50 گیگ دانلود کردم
چون حجم زیاد بود دو سه شب طول کشید
دیشب که فایل دانلودی کامل نبود یه هارد دیگه به سیستم اضافه کردم
بعد از اون اسم درایوی که زده بودم ( فلش ) عوض شد
بعد که ریزیوم رو زدم پیام خطا داد منم اجباری اسم درایو رو از تو منو option برنامه IDM زدم اسم درایو جدید !!!
حالا دانلود شده اما منتهی فایل دانلودی سر جاش نیست !!!
اصلن یه اسمی بغیر از اون درایوی که زدم رفته
یعنی رفته تو درایو Q که وقتی میزنم میگه :
plz insert a dick into BD-rROM Drive ( Q
یعنی بعبارتی رفته روی دی وی دی !!!
ویندوز رو که نیگا می کنم همین میزان حجم یعنی 1.50 مگا بایتش کم شده !!!
کجاست این فایل ؟
ویندوزم سون هستش !!
در ضمن پوشه ی DWNLdata دیگه سر جاش نیست !!!
چون گزینه save to رو عوض کردم !
و دکمه سرچ ویندوز رو هم که میزنم فایل رو پیدا می کنه منتهی نمی تونم بازش کنم !!!!
این فایل کجای این ویندوز رفنه و اساسن چیجوری فولدر های ویندوز سون رو از حالت هیدن در بیارم ؟؟؟؟
مرسی
دوستان من از داخل یوتوب که کلیپ دانلود میکنم وارد اینترنت دانلود منیجر میشه و میزارم اتوماتیک همه رو دانلود کنه بعد که یه فایلی مثلا 200 مگابایت بود رو تا 99 درصد دانلود کرد بعد قطع شد بعد دوباره آدرس رو بازسازی میکنه از اول دانلود میکنه؟؟؟ چرا اینجوری هست لینک های یوتوب؟؟ در صورتی که همون لینکی که قبلا داخل اینترنت دانلود منیجر وارد شده دوباره وارد همون میشه کلیپ رو دانلود میکنم یعنی آدرس فرقی نکرده ولی چرا اینطوری میشه؟؟؟؟
معمولا این سایت ها به ip حساس هستند و لینک هاشون رو مدتی برای یک ip خاص فعال نگه میدارند
سلام.من با internet download manager در مواقع عادی که میخوام فایل mp3 رو دانلود کنم حتی اگه لینک دانلود نداشته باشه پایین صفحه یه گزینه ای میاد به نام "از این صفحه دانلود فایل" ولی موقع استفاده از yourfreedom نمیاد و من نمیتونم دانلود کنم.مشکل از کجا میتونه باشه؟
شرمنده ها شاید خنده دار باشه اما من این وین 7 رو هر کاری میکنم فقط آنالیز میزنه رو دیفرگمنت نمیره!
دنلود منیجر که میزنه مثلا 99.99% داره دنلودم میکنه اگه پاز بزنم که گاهی کلا انگاری بی خیال لینک میشه بعضی اوقات
دنلود منیجر هم اخرین ورژن همیشه از سافت گزر میگیرم با پچ اونجا پچ میکنم![]()
با سلام به همگی
چه جوری می تونیم برنامه Internet download manager در یک یوزر فعال و در یک یوزر دیگه غیر فعال کنیم؟
ظاهرا خود برنامه همچين امكاني رو نداره
ولي شما مي تونيد با دستكاري NTFS Premissoin در پوشه اي كه برنامه نصب نشده اجازه نديد كه برنامه تو ساير يوزرها اجرا بشه ولي فكر نمي كنم اينكار موثر باشه چون كاربر مي تونه از دانلود منجرهاي ديگه يا از نسخه هاي پرتابل IDM استفاده كنه
ایا اگر idm اصل بخری سرعت فرقی با idm های کرک شده می کنه ؟
پ.ن : من adsl-512 دارم سرعت دانلودم 60
نخیر فرقی نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)