سلام به همه دوستان
من نوت بوک رو با pc شبکه کردم هر دو ویندوز 7 اند.
مشکلم اینه که انتقال ودستیابی به فولدر های شر فقط برای pc مقدوره و یک طرفه است. بر عکس نیاز من .
لطفا کمک کنید فوریه.
سلام به همه دوستان
من نوت بوک رو با pc شبکه کردم هر دو ویندوز 7 اند.
مشکلم اینه که انتقال ودستیابی به فولدر های شر فقط برای pc مقدوره و یک طرفه است. بر عکس نیاز من .
لطفا کمک کنید فوریه.
دوست من شما تنظیمات فایروال و شبکه رو رو دو تا سیستم چک کن.
موقتا فایروالا رو 2 تا سیستم خاموش کن ببین درست میشه.
بعد برو تو کنترل پنل قسمت Network and sharing center و بعد قسمت advanced network settings اونجا تنظیماتا چک کن.file and print sharing حتما turn on باشه .Network discovery هم حتما turn on باشه.password protection هم turn off باشه.
موفق باشید.
متشکر حل شد. سرعت 6 هست چرا اینقدر کمه؟
Last edited by hosein_haq; 05-08-2012 at 12:25.
سلام.
سرعت چی؟
سرعت انتقال فایل.
مودم : tp-link 8151n با سرعت 150
سلام
من روی لپتاپم نرم افزارهای ایمنی کاملی دارم. اگر بخوام لپتاپهای دیگه را اسکن کنم، چه کار باید بکنم؟
یعنی سرویس کامل و آچارکشی!؛ ویروس یابی و پاک کردن رجیستری و موارد دیگه. میخوام با ذلپتاپ خودم این کارها را روی لپتاپ دیگه انجام بدم. میشه؟
به صورت وایرلس شبکه کردید؟
اگر با کابل شبکه کنید بهتره.
درسته که مودمتون سرعتش 150Kbps است ولی ممکنه سرعت کارت های شبکه وایرلس که رو دوتا سیستمت است 54Kbps باشه و سرعت کم بشه.
سلام
اگر روی اون سیستما هم این نرم افزارا باشه شما میتونید با Remote Desktop (یا نرم افزار های اتصال از راه دور دیگه) به اون سیستما وصل بشی و کارهای مورد نظرا انجان بدی.
میتونید با استفاده از شبکه فایل های نصبی برنامه های مورد نظرتونا به سیستمای دیگه انتقال بدید و بعد با Remote desktop بهشون وصل بشید و برنامه ها را نصب کنید و .....
فکر نکنم بشه با نرم افزارهایی که رو سیستم خودت هست سیستمای دیگه را آچارکشی کنی مگر در موارد خاص مثلا مثل گرفتن بک آپ که نرم افزار Acronis میتونه تحت شبکه این کارا انجام بده و از سیستمای دیگه Backup بگیره.اونم درصورتی که نسخه کلاینتی اون رو سیستمای دیگه نصب باشه و نسخه سروری اون هم روی سیستم شما نصب باشه.
برای ویروس کشی میتونی از طریق File Sharing، فایلهای سیستم مقابلت رو اسکن کنی.
ممنون.
واضحتر بگم. میشه با کابل؛ هارد لپتاپ دیگه را اسکن کرد؟ یعنی میشه هارد لپتاپ دیگه را مثل یه هارد اکسترنال اسکن و ترمیم کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)