اقا من تقریبا همون اوایل بازی گیر کردم بعد از اولین ملاقات با شوالیه ها دیگه نمیدونم کجا برم.
اقا من تقریبا همون اوایل بازی گیر کردم بعد از اولین ملاقات با شوالیه ها دیگه نمیدونم کجا برم.
شوالیه ها دیگه چین؟![]()
همونی که تو کتابخونه است و توش خالیه منظورته؟
خوب دوست عزیز شما باید با اون قدرتی که بدست اوردید اون دستگاههای چرخان رو فعال کنید و اونو کوکش کنید و بعد با یه ضریه اون دستگاه رو به سمت دری یه شکل ابی رنگ داره هدایت کنی تا در بشکنه و شما بتونید از اون کنابخانه برید بیرون.
سلام
توی مرحله 14 همه رو میکشم بعدش دیگه معلوم نیست کجا باید برم ؟؟؟؟؟؟ همینجوری توی محیط بازی سردرگمممممم
شما باید راهی رو پیدا کنید که باید مجددا به قصر برگردید و باید به اون طونل حفاری شده برید. برای اینکه راه به اون طونل رو پیدا کنید بید از اون ارتفاع دوباره برید بالا همونجایی که میبایست با اون دستگاه اون دیوار ها رو بشکنید.سلام
توی مرحله 14 همه رو میکشم بعدش دیگه معلوم نیست کجا باید برم ؟؟؟؟؟؟ همینجوری توی محیط بازی سردرگمممممم
این کارو میکنم ولی بعد که میرسم به به یه جایی مثل کلیسا و اون جعبع رو می شکنم بعد هم میرم یه جا که هر چند ثانیه یه بار اتیش پرتاب میکنه.چی کار کنم؟
باید 1 دونه از دستگاه ها که مثل فرفره هست ببری جلو اتیش تا هی جلو اتیش رو بگیره.
بهش مشت بزن و کم کم برو جلو.
جواب همونیه که این دوستمون گفتند.این کارو میکنم ولی بعد که میرسم به به یه جایی مثل کلیسا و اون جعبع رو می شکنم بعد هم میرم یه جا که هر چند ثانیه یه بار اتیش پرتاب میکنه.چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)