سلام
من یه هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم که متاسفانه از دو روز پیش کامپیوترم اونو نمی شناسه و آیکونو اصلا نمی آره می خواستم ببینم چیکار کنم روی اون اطلاعات زیادی دارم خواهش می کنم منو کمک کنید.
سلام
من یه هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم که متاسفانه از دو روز پیش کامپیوترم اونو نمی شناسه و آیکونو اصلا نمی آره می خواستم ببینم چیکار کنم روی اون اطلاعات زیادی دارم خواهش می کنم منو کمک کنید.
گارانتی رو برای یه همچین روزایی گذاشتن.اگه سازگار ارقامه که ببری برات تعمیرش میکنه تحویل میده
سلام دوستان .
من یه هارد IDE دارم که ویندوزش نمیاد بالا . توی بایوس هم هارد رو به عنوان اسلیو میشناسه . جامپراشم درست قرار گرفته . میتونه مشکل از مادربرد باشه ؟
اگه یه عکسی چیزی بذاری بهتر راهنماییت میکنیم!
سلام
من یه هارد اکسترنال Silicon Power دارم که پورت usb ش ۲ شاخه ی! خوب این تا چند روز پیش خوب کار می کرد، من نمی دونستم این ۲ شاخه بودن usb مال چیه! فکر می کردم میشه به ۲ تا سیستم هم زمان زد، زدم حالا دیگه سیستمم هارد رو توی درایوهای myComputer نشون نمیده و زمانی هم که به سیستم وصلش می کنم یه صدایی میاد (یعنی یه چیزی به usb وصل شده) ولی تو قسمت safty remove hardware چیزی وجود نداره
هم توی ویندوز اینجوریه هم تو لینوکس
و اینکه توی device manager میشناسش (و اسمش رو هم می نویسه)
و از تو device manager هم که درایورش رو uninstall می کنم و بعد دوباره install میزنم در کمتر از ۱ ثانیه مینویسه که به خوبی نصب شد! در حالی که فکر کنم باید کمی طول بکشه!
لازم به ذکره هارد کار می کنه! یعنی وقتی دستم رو روش میزارم لرزش گردش موتورش رو میشه حس کرد!
ممنون میشم کمک کنید...
_____
پ.ن: البته شاید هم دلیل اینکه دیگه بالا نمیاد اینکه به دوتا سیستم زدم نباشه، اما خوب آخرین بلایی که سرش اومد فکر همین بود!
پ.ن2: الان از تو device manager یه لینک از safely remove hardware پیدا کردم که وقتی روش کلیک می کنم توی صفحه ی باز شده اسم هارد رو نوشته و وقتی stop میزنم میگه "The 'SPCC PHD USB Device' device is not removable and cannot be ejected or unplugged."
Last edited by pezhman32; 21-01-2010 at 00:26.
هارد من در مواقعی که هیچ استفاده ای از آن نمیکنم. چراغ آن به طور مداوم و زیاد چشمک میزند نه اینکه به صورت مداوم چراغش روشن باشد و در هر ثانیه 2 بار چشمک میزند. قبلا هرگز اینگونه نبود و مشابه تمامی هاردهای دیگر در حالت IDLE هر 4 ثانیه یکبار چشمک میزد. من تمامی پروسسهای ویندوز را بستم ولی هیچ تاثیری نداشت. چندین بار ویندوز xp و ویستا نصب کردم و هارد را فرمت کردم و از تعدادی نرم افزارهای هارد که کمترین فعالیت هارد را نشان میدهند استفاده کردم ولی میزان فعالیت هارد از دقت آنها هم کمتر بود و در حالی که آنها عدد صفر را نشان میدادند چراغ هارد من چشمک میزد و صدا میداد. نتوانستم ببینم به چه علتی هارد مشغول است و همچنین با تعویض مادربورد و سیم ساتا نیز مشکل برطرف نشد....
حتی در حین نصب ویندوز زمانی که هارد در حالت IDLE قرار دارد باز هم چشمک میزند.
هارد من مکستور250 گیگابایت 8 مگ بافر ساتا 2 7200 تایلندی میباشد. من حدود 3 سال است که آنرا دارم.
لطفا مرا کمک کنید... با هیچ نرم افزاری که میشناختم نتوانستم مشکل آنرا بفهمم
شما خیلی باحالی!
اینکه هارد 2 تا پورت یو اس بی داره یعنی یکی از پورتها مال تغذیه برقشه یکی دیگه مال انتقال اطلاعات.برای اینکه مجبور نباشی یه ادابتور 300 گرمی رو با خودت ببری اینور اونر این کارو کردن.
بی ادبی نباشه ولی فکر کنم شما پورتهای یو اس بی برق و دیتا رو جابه جازدی!
میشه بپرسم کی به شما گفته که هارد موقع نصب ویندوز میره تو IDLE?!
اولین هدف نصب ویندوز منتقل کردنش روی هارد دیسکه اونوقت اگه IDLE باهش به نظر شما ممکنه؟!
فکر میکنم یه سری تنظیمات بود که هارد ساتا رو در موقعی که ازش استفاده نمیشد خاموش میکرد یادم نیست دقیقا کجای تنظیمات مادربرد برد بود.ولی یه ربطی به Power Save و از این حرفها داره.
نظر لطفتونه
البته گفتم "نمی دونستم" و بعدش که اینجوری شد دونستم!!
خوب یعنی چی جابه جا زدم؟ دوتا usb داره دیگه که جفتش به یک نوع پورت usb از سیستم می خوره! خوب اون اصلیه مال دیتاست که البته برق هم می گیره و تو کاتالوگش نوشته اگر کم آورد اون یکی انشعابش رو هم بزنید! خوب چه فرقی می کنه اون انشعابش که فقط مالِ برق به همون سیستم بخوره یا یه سیستمِ دیگه؟
درضمن من کلا" بار اول بود که از اون انشعابش استفاده می کردم!
راستی از این آدابتورهای مبدل usb هم دارم، استفاده کنم ببینم چی میشه؟
ممنون
الان دیگه هاردم به طور مداوم کار میکنه و علتش تو تسک نمیجر هم معلوم نیست. یک نرم افزار حرفه ای میخواستم که کوچکترین فعالیت هارد را نشان بدهد که مربوط به کدام پروسس یا سرویس ویندوز هست و قابلیت حذف آن پروسس را داشته باشد. و همچنین امکان جلوگیری درگیری بی مورد هارد را داشته باشد. لطفا کمک کنید. شاید باور نکنید ولی حدود 1.5 سال است که من این مشکل را دارم و ولی خر نرم افزاری که گرفتم فقط فعالیت هارد را نشان میداد و امکان اینکه مربوط به کدام پروسس میشد را نداشت. من یک نرم افزار حرفه ای جهت مونیتورینگ فعالیتهای هارد به طور دقیق با قابلیت حذف process های بیهوده را می خواهم. با تشکر.... لطفا نا امیدم نکنید
من هاردم رو با نرم افزار HD Tune 4.01 چک کردم و یک ارور داد. تصویرشو قرار دادم. ارور مربوط به سیم ساتا بود من چک کردم مشکلی نداشت ولی باز ارور بر طرف نشد. در ضمن چراغ مربوط به هارد مدام چشمک میزند.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)