تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 416 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به دنیای انیمه ها و مانگا ها خوش امدی
    باسه فهمیدن انیمه و مانگا تاپیک زیر رو بخون که اطلاعات کافی رو داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من سیزن بندی اش رو ندارم ولی می دونم در انیمه ناروتو 220 قسمت و از ناروتو شیپن نزدیک 170 قسمت پخش شده و هر هفته قسمت جدید پخش میشه( تو ژاپن )
    باسه مانگا تا الان 503 چپتر منتشر شده و هر هفته یک چپتر منتشر میشه

2. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shalakhtehall_01367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

شما که اسم جوتسوهارو میگین خوب یه توضیحی هم دربارش بدین دیگه ما که نمیدونیم شونسین نو جوتسو چیه؟؟

من خودم مانگا رو تا قسمت 400 دوبار خوندم ولی خیلی از چیزایی که شما گفتینو اصلا ندیده بودم توش.
    شونشین نو جتسو فنیه که فرد استفاده کننده میتونه خیلی سریع و در کمتر از یک ثانیه از جایی به جای دیگه بره...مثل توبی یا یوندایمه...مثلا اگه من شونشین نو جتسو رو بلد بودم یک ثانیه بعد از اینکه این پست رو زدم پشت در خونتون ظاهر میشدم...
    خیلی از چیزایی که من تو پستای قبلی گفتم مربوط میشن به چپتر های 400 به بعد....البته قضیه هاتوری هانزو و ساسکه ساروتوبی جز تاریخ ژاپن هستن و ربطی به منگا ندارن ولی کیشی از اونا برداشت هایی داشته (دیگه بیشتر از اون 9 تا بیجو که از افسانه های معروف ژاپنن)
    راستی این آدم پدر کورنای همسر خدابیامرز آسوما هست.تا حالا اصلا به چشم های کورنای توجه درستی نکرده بودم.اینا چشماشون مثل ناگاتو رانینگانه؟؟یکم دایره هاش کمتره شاید رانینگان کامل نباشه؟؟

کونوها محد قدرت بوده ها شارینگانو رانینگانو بیوکاگون رو داشتن
    ایول به چه چیزی توجه کردی یه دایره دیگه اضافه کنن میشه رانینگان...
    کلا شکل چشمای کورنای توی مانگا خیلی مشکل سازه....تو انیمه بهتر نشون داده شده...
    تو انیمه چشم کورنای با شارینگان هیچ تفاوتی نداره و قرمز و دارای دو حلقه هستش...ولی تنها تفاوتش نبود ویرگول هستش...
    حالا که فکرشو میکنم اون زمان که هاشیراما قبایل رو جمع کرد و کونوها رو ساخت هرچی خاندان توپ و با ابهت رو واسه خودش برداشت..اون خاندانای دربوداغونو چپوند به دهکده های دیگه....

4. این کاربر از shalakhtehall_01367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

شونشین نو جتسو فنیه که فرد استفاده کننده میتونه خیلی سریع و در کمتر از یک ثانیه از جایی به جای دیگه بره...مثل توبی یا یوندایمه...مثلا اگه من شونشین نو جتسو رو بلد بودم یک ثانیه بعد از اینکه این پست رو زدم پشت در خونتون ظاهر میشدم...
    خیلی از چیزایی که من تو پستای قبلی گفتم مربوط میشن به چپتر های 400 به بعد....البته قضیه هاتوری هانزو و ساسکه ساروتوبی جز تاریخ ژاپن هستن و ربطی به منگا ندارن ولی کیشی از اونا برداشت هایی داشته (دیگه بیشتر از اون 9 تا بیجو که از افسانه های معروف ژاپنن)
    ممنون که توضیح دادین.

باز شما خیلی حافظتون خوب کار میکنه که این چیزارو یادتونه.من تازه مانگا 490 رو که دوباره خوندم کلی چیزاشو یادم نبود.

ایول به چه چیزی توجه کردی یه دایره دیگه اضافه کنن میشه رانینگان...
    کلا شکل چشمای کورنای توی مانگا خیلی مشکل سازه....تو انیمه بهتر نشون داده شده...
    تو انیمه چشم کورنای با شارینگان هیچ تفاوتی نداره و قرمز و دارای دو حلقه هستش...ولی تنها تفاوتش نبود ویرگول هستش...
    حالا که فکرشو میکنم اون زمان که هاشیراما قبایل رو جمع کرد و کونوها رو ساخت هرچی خاندان توپ و با ابهت رو واسه خودش برداشت..اون خاندانای دربوداغونو چپوند به دهکده های دیگه....
    من میگم شاید اینا پدرو مادرشون یکیشون شارینگان داشته یکیشونم رانینگان حالا بچه هاشون چشماشون ترکیبی از 2 تاش شده.احتمالا باید یه کارایی هم بتونن با چشماشون بکنن.

بدبختای دهکده های دیگه همیشه زیر دست کونوها بودن.هاشیراماخوب سیاستی داشته.

قسمت بعدی خیلی حساسه آدم نمیتونه تحمل کنه تا بیاد.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

آقا ما اگه بخواهيم اين كارتونو به دست بياريم چيكار بايد بكنيم.

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

ببخشید یک چند تا سوال داشتم:
    1-وقتی ناروتو چاکرای کیوبی رو گرفت بدنش از حالت طبیعی خارج شد و انگار داشت میسوخت.امکان داره این چاکرا کیوبی باشه که خودشو نشون میده؟در ضمن اون 6 تا ویرگول روی سینش 6 تا عنصر طبیعتن؟
    2-تو اخر این صفحه
    کد:
    غورباقه میگه:
    .this is also your ticket to perfecting that jutsu
    این جتسو چیه؟با تشکر
    Last edited by footballist; 27-07-2010 at 10:44.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ببخشید یک چند تا سوال داشتم:
    1-وقتی ناروتو چاکرای کیوبی رو گرفت بدنش از حالت طبیعی خارج شد و انگار داشت میسوخت.امکان داره این چاکرا کیوبی باشه که خودشو نشون میده؟در ضمن اون 6 تا ویرگول روی سینش 6 تا عنصر طبیعتن؟
    2-تو اخر این صفحه
    کد:
    غورباقه میگه:
    .this is also your ticket to perfecting that jutsu
    این جتسو چیه؟با تشکر
    سلام

1-فقط نصف چاکرای کیوبی تو بدن ناروتو هست نصف دیگشو فکر کنم پدر ناروتو نابود کرده یا فرستادتش یه جای دیگه.تو قسمت بعدی مانگا احتمالا مشخص میشه.آره فکر کنم کیوبی همین چاکرا باشه.

در ضمن 5 تا عنصر طبیعی بیشتر نداریم:آب - زمین (خاک) - باد - آتش - رعد و برق.اینم منبعش:
    کد:
    اون ویرگولا نشانه طلسم کیوبیه.

2-به نظرم طبق گفته هاشون جوتسویی باشه که ناروتو بتونه با چاکرای وزغیش کیوبی رو کنترل بکنه.

فردا یا پس فردا مانگا جدید میاد.شاید بالاخره معلوم بشه سر پدر و مادر ناروتو چی اومده.

داره خودمونی میشه Sepehr Rezamand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

آقایون یه زمانی من این انیمیشن رو دنبال می کردم و خیلی هم بهش علاقه داشتم و دارم می خواستم بدونم از کجا می توانم دوباره این انیمیشن جالب رو تهیه کنم لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

مانگا 504 هم اومد:
    کد:
    بالاخره معلوم شد چی به سر پدر و مادر ناروتو اومد.

نمیدونم چی بگم.کاش بیشتر میتونستیم میناتو رو ببینیم تازه عادت کرده بودیم بهش.

از الان به نظرم ناروتو قوی تر بشه چون دیگه همه چیزو میدونه و باید انتقامشو از مادارا و کیوبی بگیره.مثل ساسوکه که بعد از فهمیدن در مورد ایتاچی کلی عوض شد.

راستی من نفهمیدم چطوری کیوبی رو تو بدن ناروتو زندانی کردن؟؟نصف چاکرای کیوبی نابود شد؟؟

فقط یه جمله مادر ناروتو گفت که دختری رو پیدا کن که مثل من باشه.به نظرتون اون دختر کی میتونه باشه؟؟

من میگم احتمالا هیناتا هست چون بخاطر نجات ناروتو جلوی پین نزدیک بود بمیره.البته فکر کنم ناروتو ساکورا رو بیشتر دوست داشته باشه.ساکورا هم به نظرم حاضر جونشو فدای ناروتو بکنه.

در کل قسمت بعدی دوباره داستان به روال عادی بر میگرده باید ببینیم چی میشه!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز خاله سوسكه تو اين قسمت يه فري خورد
    ----------
    اين فاصله مه بين اينا افتاده خيلي بده به حاج رضا بايد بياد تو كار

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

[QUOTE=hpk34;5213028]
    در ضمن 5 تا عنصر طبیعی بیشتر نداریم:آب - زمین (خاک) - باد - آتش - رعد و برق.اینم منبعش:
    کد:
    در اصل 6 تا هست ولی چون از ششمی اطلاعات زیادی در دست نیست و تا به حال هم دیده نشده که در مانگا کسی ازش استفاده کنه نمینویسنش اینم منبع:
    کد:
    اسمشم yin and yang هست.با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •