با چی کانورتش کردی ؟
اکثر کانورتور های چند تا آپشن واسه صدا دارند
44100 Hz, stereo, 192 kb/s
Bit rate: 187 kbit/s
این یه استاندارده که تو گوشی های نوکیا
جواب میده
امتحان کن این تنظیمات رو
با چی کانورتش کردی ؟
اکثر کانورتور های چند تا آپشن واسه صدا دارند
44100 Hz, stereo, 192 kb/s
Bit rate: 187 kbit/s
این یه استاندارده که تو گوشی های نوکیا
جواب میده
امتحان کن این تنظیمات رو
بهترین کانورتور به نظر من کانورتوری هست که همراه SmartMovie هست اگه نداری بگو آپ کنم.
معذرت می خوام باطریتون هالوگرام و سریال نامبر خود نوکیا رو داره؟ آخه یکی از دوستام خریده بود هالوگرامش سریال نامبر نداشت و یه اسم خاصی هم زیرش نوشته بود که تو ذهنم نیست.
ممنون آقا علی و مهدی جون از جواباتون ولی حقیقت اینه که کار از کانورت گذشته...خیلی قبل تر یه فیلمو کانورت کرده بودم که اصلا به درد نمی خورد(یه دی وی دی به avi) ، همش وسط پخش توو گوشی سکته می زد اما این فیلم خودش از اول فرمت avi بوده و میشه با DivX پلیر توو گوشی دیدش ولی متاسفانه بعضی از فیلم ها هستن که برای صداشون از Codec AC-3 استفاده می کنن و بدبختانه این فیلم هم همینطوره و بر حسب تصادف خیلی هم دنبالش بودم!
حالا نمی دونم از کجا این کدک رو گیر بیارم اونم تازه چی!!!واسه DivX پلیر گوشی...
n73.n70.n91 که مشکیش اومده بود میگفتن جنسه بدنه کربن n95 8gb هم همینطوره؟؟
راستی من میخوام از اونجا بگیرم که گفت 580 imei رو تو سایتچک کنم و یه سری چک کردنای همیشگی گوشی کفایت میکنه دیگه؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با blaze video کانورت کن با core player پخش کن. عالي جواب ميده از اينجا بگيريد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنمایی همگی ولی مشکل رو حل کردم!
Audio Codec AC-3 رو جایی پیدا نکردم به خاطر همین فرمت کلی فیلم رو از avi به mp4 تبدیل کردم...
گوشی هم پخشش می کنه ، با صدا و با کیفیت خوب!
تشکر...
سلام / بچه ها من حدود يك هفته است كه n95 8 gb خريدم ولي دوتا مشكل بزرگ دارم
1) منشي تلفني نداره
2) نرم افزاري واسه قفل فايلها و ويديو و تصويرو اس ام اس ها نداره
اگه اين دوتا مشكلو قبلا حل كردين و نرم افزاري واسشون دارين كمكم مي كنيد ...!!! ؟؟؟
مرسي
با این برنامه میتونی رو گالری و مسیج ها و ...... رمز بذاری تا کسی به غیر از خودت نتونه بازشون کنه
قبل از نصب برنامه رو ساین کنید .....
رمزش هم به صورت پیش فرض 0000 هست .....
Webgate.Advanced.Device.Locks.Pro.v2.00.37.S60v3.S ymbianos9.1.Unsigned.Cracked-Illusion
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)