سلام.
آقا برای God of war کسی ترینر سراغ نداره؟![]()
سلام.
آقا برای God of war کسی ترینر سراغ نداره؟![]()
اگر می بود که می ذاشتم ولی فقط سیوش بود.
سلام.
دستتون درد نکنه.
میشه راهنمایی کنید که سیوها کجاست؟
سلام ميخواستم بدونم آيا براي بازي هاي XMen2 Wolverine's Revenge و Demon Stone تراينر و سيو گيمي چيزي وجود داره ؟ اگه هست لطفا بزارين ...
آره عزیزم چرا وجود نداره !
X2: WOLVERINE´S REVENGE
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Forgotten Realms Demon Stone
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا دوست عزیز من خبر ندارم .
اینجا بپرس دوستان بهت جواب میدن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمگه واسه PC هم هست ؟!سلام.
آقا برای God of war کسی ترینر سراغ نداره؟
Last edited by Oracle_Eldorado; 30-03-2008 at 10:44.
ممنون ولي در مورد مردان ايكس من وقتي از تراينر ها استفاده ميكنم يا بازي گير مي كنه يا وقتي كنار يه در مستطيلي كه قرمزه و مثل گاراژ باز ميشه ميرم اونجا يه جوري ميشه كه نميشه توش رو ديد و نا مفهوم ميشه . من الان بدون تراينر توي مرحله اول موندم . الان توي اون دري كه گفتم رفتم و همه رو كشتم . الان يه جا مونده كه درش قرمزه و رو به روش يه كاميون جنگي هست . اگه شما مي دونيد لطفا بگين بايد چيكار كنم ؟
اگه سيو هم براش دارين لطفا بزارين ...
Last edited by mohammadrezams; 30-03-2008 at 11:49.
از این استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد...
ممنون S A M عزیز .
mohammadrezams عزیز اگه با لینک مشکلی داشتی بگو تا توی سرور خودم واست آپلود کنم .
موفق باشید .
s a m عزيز از شما ممنونم ولي اين تراينر رو Oracle_Eldorado جان هم گذاشته بود . ببينيد من گفتم تراينر ها برام مشكل ايجاد ميكنن وقتي ميخوام توي اون قسمت كه در قرمز مستتطيلي داره همون قسمت كه دور و برش مين هست و تا ميري كنارش منفجر ميشي رو ميخوام برم توي اونجا رو نميشه ديد ( وقتي از تراينر استفاده كنم ) مشكل من الان تراينر نيست سيوه آخه من نميدونم چرا حالا كه همه رو كشتم مرحله بعد نميرم . تنها جايي كه بهش اميد دارم يه در قرمز ديگس كه رو به روش يه كاميون سبز نظامي هست ...
اگه سيوش نيست بگين لطفا ....
ببخشيد اذيتتون ميكنم![]()
سلام.
سیوهای Unreal Tournament 3 رو میخواستم.
خیلی ممنون.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)