تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 173 از 1174 اولاول ... 731231631691701711721731741751761771832232736731173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

دست درد نکنه چارلز نمیدونی با تمام خستگی و بدبختی که داره این کار ولی اگه با داداشا و خواهرا و پسر دایی ها و دختر دایی ها و پسر عمو ها و دختر عمو ها و .... با هم گوش کن با هم و در کنار هم قالیشویی کنی و در هین قالیشوی یه کم هم اذیت و آزار و شوخی های جوانی خیلی حال میده ها البت اگه بابای مث ما نداشته باشی که همش بالای سرت باشه و نذاره کاری کنه خوب ما یه کم خوش شانس بودیم که بابام رفت پیش مهمونا و ما .... آره تنهای تنها تا همین الان از اینا که بگذریم یه خبر خوب واس شما عزیزان دارم:
    این اقای عجیب و غریب منظورم این مرتیکه کلمنته است که گفته که تیم سویا هم از رئال بهتره و هم از بارسا حالا این مردک انگار اصلآ جدول رو نگاه نمیکنه و هنوز بابت اون اتفاقات تو فرودگاه تو تهران گیج میزنه؟

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

9

ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی تو تهران میشه لباس رئالو البته درجه یک رو گیر اورد . به غیر از منیریه .
    Last edited by david23; 12-03-2008 at 22:30.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اینو بخونید .......................
    */*/*/*/*/*/*/*/*
    به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبون پیشرو بین المللی یک نیکولاس کیج بدلی هواداران رئال را در بازی این تیم با رم دست انداخت .
    پائولو کالابرسی یک مجری ایتالیایی است که بازی رئال مادرید و رم را در کنار رامون کالدرون در سانتیگو برنابئو دید .
    وی گفت : حقیقت آن است که من ترسیدم که اگر آنها به هویت من پی ببرند چه می شود تما در لحظه ی اول همه با من دوستانه برخورد کردند . می دانستیم که انعکاس این خبر چقدر است . صدای زنگ تلفنم قطع نمی شود .
    طبق تصاویری که از رسانه های اسپانیا منتشر شده است ما کلابرسی را می بینیم که با پیراهن رئال مادرید به تشویق این تیم می پردازد . کالابرسی همچنین عکسهایی با روبینیو دارد .
    این بازیگر ایتالیایی ه جایزه ی اسکار را در سال ۱۹۹۶ به خاطر فیلم :: ترک لاس وگاس :: برده است .

اين خبر رو منم از همون سايتي كه اعلام كرده بود نيكلاس اومده رئال شنيدم و شكه شدم و فكر كردم كه اشتباهي نوشته....اما حالا ديگه مطمئن شدم.........
    من موندم اينا چطور نفهميدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا درست اين يارو بازيگر بزرگيه ولي اصلا شبيه نيكلاس نيست حتي با گريم............

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

با داداشا و خواهرا و پسر دایی ها و دختر دایی ها و پسر عمو ها و دختر عمو ها و ....

اول اينكه شما چند نفريد؟؟؟؟؟؟(خانواده خودت رو مي گم)البته بخشيد دخالت ميكنم.....اما اگه سنت رو بگي اين سوال من شايد برطرف بشه..........
    راستي توهم آره!!!!!!!!!!!!!!!!!(دختر دايي ها و دختر عموها)
    ميگم حالا به ما هم ميخورن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بيايم خواستگاري؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نزن بابا...چرا ناراحت ميشي شوخي كردم..........
    آشتي.......
    راستي حالا رائول هيچ ولي دي استفانو با اون همه افتخار به نظر شما برترين بازيكن رئال نيست؟؟؟؟؟؟؟ اين همه گل زده و افتخار داره..........البته منم زيدان رو خيلي دوست دارم و بازي كه از فوتبال خداحافظي كرد منم مثل همه هواداران رئال گريم گرفت ولي به نظر من زيدان نبايد جز 3 نفر اول باشه..........

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی تو تهران میشه لباس رئالو البته درجه یک رو گیر اورد . به غیر از منیریه .
    سوال جالبي بودا!
    من تو رشت هستم، خواستم ببينم قيمتش چقدر هست؟
    يه پيراهن خالي ( يا حالا با شورتش ) با شماره هست يا بي شماره؟
    اگه كسي ميدونه بگه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

!

يه پيراهن خالي ( يا حالا با شورتش ) با شماره هست يا بي شماره؟
    اگه كسي ميدونه بگه

من خودم تهرانم. تو میدون منیریه داره فروشگاه علی دایی قیمتشم 17 تا 20 با شماره .فقط پیرهن . هرجا رفتم گفت درجه یک چون قیمتش بالاس (45تا50) کسی نمیخره . درجه دو یه حالت پلاستیکی داره ولی مشخصه که اصله. تو رشت شاید تو این مغازه های با کلاس ورزشی (یه جا یی مثل بالا شهر تهران ) داشته باشه .
    Last edited by david23; 13-03-2008 at 17:22.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خيلي جالب بود

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

ببخشید منظورتون با کی بود

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

فابیو کاناوارو مدافع باتجربه و ایتالیایی تیم رئال مادرید در مصاحبه ای نظرات خود را در مورد برخی مسائل این گونه بیان کرد :
    ناپولی - یوونتوس
    یکشنبه اینده تیم ناپولی میهمان تیم یوونتوس خواهد بود و کاناوارو در مورد این بازی گفت :
    ناپولی - یوونتوس ؟ من از بچگی طرفدار تیم ناپولی بودم و امیدوارم تیم ناپولی برنده شود هرچند می دانم بازی سختی خواهد بود.
    در یوونتوس همه چیز خوب بود و رابطه خیلی خوبی با هواداران تیم داشتم اما متاسفم که دوران من در این تیم ان گونه به پایان رسید و این تصمیم باشگاه بود که من را به رئال مادرید بفروشند.
    رئال مادرید
    کاناوارو بعد از اتفاقات کالچوپولی در سال ۲۰۰۶ از یوونتوس به رئال مادرید امد :
    در رئال من سریع شماره ۵ را انتخاب کردم شماره ای که قبلا زیدان ان را می پوشید و این باعث افتخار بود اگر چه در اسپانیا ان حرمتی که برای شماره ها قائل هستند به اندازه ایتالیا نیست.
    رونالدو
    فابیو در مورد هم بازی سابق خود نیز گفت :
    واقعا برای او متاسفم من یک سال در کنار او بازی کردم و فهمیدم که بعد از مارادونا بهترین بازیکن دنیا است.
    کاسانو
    کاناوارو از اتفاقی که اخیرا برای کاسانو افتاده است بسیار ناراحت است :
    من واقعا برای او ناراحتم کاری که او کرد واقعا زشت بود او در بازی برابر تورینو لباس خود را به سمت داور پرتاب کرد و باعث شد ۵ جلسه از همراهی تیمش محروم شود ان هم در حالی که قرار بود دوباره به تیم ملی دعوت شود.
    بازگشت به ناپولی
    در اخر این ایتالیایی از احتمال بازگشتش به تیم ناپولی گفت :
    من هنوز یک سال دیگر با رئال قرارداد دارم و بعد از ان باید ببینیم چه می شود رویای بازگشت به ناپولی برای من همیشه زنده است به خاطر اینکه از وقتی کودک بودم با افتخارات فراری و مارادونا زندگی کرده ام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •