جمعه 5 دسامبر
![]()
ساعت 23:
Dubai Sport 1
Sky Calcio 2
Allianz Arena, Munchen
bayernclub
جمعه 5 دسامبر
![]()
ساعت 23:
Dubai Sport 1
Sky Calcio 2
Allianz Arena, Munchen
bayernclub
حضور پودولسکی در لیگ برتر؟
پودولسکی هم به منچسترسیتی می رود
هورا اسپرت, منابع آگاه از احتمال پیوستن لوکاس پودولسکی,بازیکن نیمکت نشین بایرن مونیخ به منچسترسیتی در ماه ژانویه خبر دادند.
گفته می شود, مقامات باشگاه منچسترسیتی قصد دارند در بازار نقل و انتقالات زمستانی با این مهاجم ملی پوش و آلمانی قرارداد 12 میلیون پوندی به امضا برسانند.
به رغم اینکه این مهاجم 23 ساله جایگاه سابق خود را در آلیانس آرنا از دست داده و فاش کرده که مورد توجه مسوولان باشگاه سابقش, کلن, رم و به ویژه سیتی قرار دارد, اما خاطر نشان کرده برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم مدافع عنوان قهرمانی بوندس لیگا خواهد جنگید.
با این حال فرانتس بکن باوئر, رئیس بایرن اخیرا گفته است, حاضر است پودولسکی را که دیگر با شیوه بازی بایرن هماهنگ نیست, به قیمت منصفانه بفروشد.
به نقل از دیلی استار بکن باوئر گفته است:" نمی توانیم بازیکنی حرفه ای که از نیمکت نشینی راضی نیست را حفظ کنیم.او مهاجم بزرگی است اما ما همان طور که می داند, ما باید با تیم هایی مقابله کنیم که بشدت تدافعی بازی می کنند."
زى روبرتو آخر فصل تصميم مى گيرد
تردید زی بر ادامه حضور در بایرن
زى روبرتو هافبك برزيلى بايرن قبل از شروع فصل عنوان كرد كه فصل ۲۰۰۹-۲۰۰۸ آخرين فصل حضورش در مونيخ خواهد بود. هافبك توانمند بايرنى ها قصد دارد به كشور خود بازگردد تا سال هاى پايانى حضورش در مستطيل سبز را در سرزمين قهوه پشت سر بگذارد. چندى پيش مسئولان بايرن از هافبك برزيلى تيم خود خواستند كه در تصميم خود تجديدنظر كند و يك سال ديگر براى بايرن بازى كند.
اولى هوينس مدير متعصب بايرن در اين مورد گفت: «زى روبرتو يك سال ديگر مى تواند در مونيخ بماند و همچنان به عنوان بازيكنى تأثيرگذار براى بايرن بازى كند. ما از او خواسته ايم كه يك فصل ديگر قراردادش را با ما تمديد كند. اميدوارم او به اين درخواست پاسخ مثبت بدهد.»
هافبك برزيلى بايرن در واكنش به درخواست مسئولان تيمش گفت: «در حال حاضر تمام فكر و ذكرم حضورى موفق در رقابت هاى فصل جارى است. مى خواهم يك بار ديگر با بايرن قهرمان بوندس ليگا شوم و در ليگ قهرمانان نيز حضورى موفق داشته باشم. درباره سال آينده در پايان فصل تصميم خواهم گرفت. شايد نظرم عوض شود و يك فصل ديگر براى بايرن بازى كنم. البته اين مسأله به شرايط بدنى و موقعيت بايرن بستگى خواهد داشت. به هر حال درباره آينده دوست ندارم حرفى بزنم. آينده من در حال حاضر فقط و فقط بازى حساس جمعه مقابل هافنهايم است. اميدوارم بتوانيم اين بازى را با پيروزى پشت سر بگذاريم.»
ميهمانى ۹۰ دقيقه اى مونيخى ها براى قهرمانى نيم فصل
اظهارنظر مربیان و بازیکنان 2 تیم
فردا در حساس ترين بازى اين هفته بوندس ليگا ۲ تيم مدعى بايرن مونيخ و هافنهايم در ورزشگاه زيباى آره ناى مونيخ مقابل هم صف آرايى خواهند كرد.
اين بازى حساس در تعيين قهرمان نيم فصل اول بسيار تأثيرگذار خواهد بود. هر ۲ تيم در هفته هاى اخير در اوج آمادگى بوده اند و به همين دليل نيز انتظار يك بازى زيبا و تماشايى در آره ناى مونيخ مى رود.پيروزى و كسب ۳ امتياز بازى هدف هر ۲ تيم است.
يورگن كلينزمن سرمربى جوان بايرن در گفت و گو با وب سايت بيلد در مورد بازى حساس تيمش گفت: «از اينكه بالاخره نوبت به اين بازى حساس رسيد بسيار خوشحالم. از زمانى كه هافنهايم خود را به عنوان تيم شگفتى ساز اين فصل معرفى كرد منتظر اين بازى بودم. خوشحالم كه با آمادگى كامل به اين بازى رسيده ايم. تيم شرايط بسيار خوب و ايده آلى دارد و ما براى پذيرايى از تيم آماده و قدرتمند هافنهايم كاملاً آماده ايم. هر ۲ تيم، فوتبالى زيبا و هجومى را به معرض نمايش مى گذارند و من مطمئنم جمعه (فردا) بازى فوق العاده زيبايى را تماشا خواهيم كرد. ما احترام خاصى براى هافنهايم قائليم اما مطمئنم كه آنها شانسى در مونيخ نخواهند داشت. هدف ما در نيم فصل نخست قهرمانى است و براى رسيدن به اين هدف با تمام توان در ۲ بازى آتى خودمان ظاهر خواهيم شد. با پيروزى در بازى فردا شانس زيادى براى قهرمانى در نيم فصل اول خواهيم داشت. مصدومان به جمع ما اضافه شده اند و ما مى توانيم بعد از مدت ها با تمام نفراتمان در ميدان ظاهر شويم. شانس بسيار خوبى براى جبران ۳ امتياز اختلاف با هافنهايم را داريم. قصد داريم از اين موقعيت به بهترين شكل ممكن استفاده كنيم.»
كلينزمن در ادامه در مورد سبك و روش بازى هافنهايم گفت: «بازى هاى هافنهايم را در اين فصل مورد بررسى قرار داده ايم و روى نقاط قوت و ضعف اين تيم به خوبى كار كرده ايم. خيلى خوشحالم كه آنها هجومى بازى مى كنند. هافنهايم بازى كاملاً هجومى را به معرض نمايش مى گذارد و من از اين بابت خيلى خوشحالم زيرا بايرن هميشه مقابل تيم هاى هجومى خوب بازى مى كند و نتيجه نيز مى گيرد. همان طور كه لوركوزن را شكست داديم فردا نيز مى توانيم هافنهايم را در خانه خود مغلوب كنيم. اميدوارم پيروزى مقابل هافنهايم زمينه ساز قهرمانى ما در نيم فصل اول شود.»
كلينزمن در صحبت هاى خود افزود: «هافنهايم در گلزنى تيم بسيار موفقى است. ما نبايد فقط به گل زدن فكر كنيم. اگر در خط دفاع و در كارهاى دفاعى ضعيف ظاهر شويم، اين تيم مى تواند مقابل دروازه ما بسيار خطرناك ظاهر شود. براى پيروزى مقابل چنين تيمى بايد در كارهاى هجومى و تدافعى بدون اشتباه كار كرد. مقابل لوركوزن ثابت كرديم كه توانايى به نمايش گذاشتن چنين بازى را داريم.»
ميروسلاو كلوزه مهاجم گلزن بايرن معتقد است فردا جدال بسيار سختى بين مهاجمان ۲ تيم شكل خواهد گرفت. مهاجم لهستانى الاصل مونيخى ها در اين مورد گفت: «بازى سختى خواهيم داشت. هر ۲ تيم كاملاً تهاجمى بازى مى كنند. به نظر من فردا جدال اصلى بين مهاجمان ۲ تيم خواهد بود. در نهايت تيمى پيروز خواهد شد كه از موقعيت هاى به دست آمده خود بهتر استفاده كند. در چنين بازى هايى مهاجمان مى توانند نقش بسيار تأثيرگذارى داشته باشند. من بازى پرگلى را پيش بينى مى كنم. در اين بازى سهم گل هاى بايرن بيشتر خواهد بود. ما نسبت به بازيكنان هافنهايم باتجربه تر هستيم و از آن مهمتر در خانه خودمان بازى مى كنيم. خيلى از بازيكنان جوان هافنهايم اولين بارى است كه در آره ناى مونيخ مقابل بايرن قرار مى گيرند. من مطمئنم كه آنها تحت تأثير جو استاديوم قرار خواهند گرفت. هواداران هافنهايم نبايد انتظار داشته باشند تيمشان در مونيخ مقابل بايرن امتياز بگيرد. ما با تمام توانمان به مصاف هافنهايم مى رويم و با شكست اين تيم خود را به قهرمانى در نيم فصل اول نزديك تر مى كنيم.»
مارتين دميكليس مدافع باتجربه بايرنى ها نظرات جالبى در مورد بازى حساس فردا (جمعه) گفت: «تنها نقطه قوت هافنهايم فوتبال تهاجمى آنهاست. در مقابل ما علاوه بر قدرت تهاجمى، تجربه و هواداران خود را نيز به همراه داريم. مسلماً روى كاغذ شانس ما براى پيروزى بيشتر از رقيب است. به اين ۳ امتياز احتياج داريم بنابراين از تمام داشته هاى خود براى كسب پيروزى استفاده خواهيم كرد.»
مدافع آرژانتينى بايرن در ادامه به حضور يك مهاجم فوق العاده آماده در خط حمله هافنهايم اشاره كرد و گفت: «وداد ايبسويچ پديده بى چون و چراى اين فصل بوندس ليگا بوده است. او مهاجم فوق العاده اى است. قرار گرفتن مقابل چنين مهاجمى مى تواند جالب و جذاب باشد. خيلى دوست دارم مأمور مهار او شوم. اگر كلينزمن من را براى اين مأموريت دشوار انتخاب كند مطمئن باشيد تعداد گل هاى ايبسويچ در مونيخ افزوده نخواهد شد. او شانسى براى گلزنى در مونيخ نخواهد داشت.»
و اما در آن سوى ميدان، هافنهايمى ها در آستانه بازى حساس جمعه كركرى هاى حريف را بى جواب نگذاشتند.
وداد ايبسويچ در پاسخ به دميكليس گفت: «هدف اول من گلزنى است. برايم فرقى نمى كند مقابل كدام مدافع بازى كنم. من در مونيخ هم گل خواهم زد. بايرن تيم بزرگى است و ما احترام خاصى براى اين تيم قائليم ما برای تماشای ورزشگاه آلیانز به مونیخ نمی رویم فقط براى كسب ۳ امتياز به مصاف اين تيم خواهيم رفت. با پيروزى مقابل بايرن قهرمانى خود در نيم فصل اول را جشن خواهيم گرفت. بايرنى ها بايد بدانند كه جمعه به مصاف بهترين تيم حال حاضر فوتبال آلمان مى آيند.»
سرمربى موفق تيم شگفتى ساز بوندس ليگا نيز به مانند مهاجم گلزن تيمش اميدوار است در مونيخ شاهد پيروزى شاگردانش باشد: «انگيزه اى كه بازيكنانم براى كسب عنوان قهرمانى در رقابت هاى اين فصل بوندس ليگا دارند غيرقابل توصيف است. ما با اين انگيزه تاكنون توانسته ايم به اهدافمان برسيم. بازيكنانم براى پيروزى در مونيخ فوق العاده انگيزه دارند. آنها از همين حالا خودشان را براى جشن قهرمانى آماده كرده اند. تاكنون تيم هاى بزرگ حاضر در بوندس ليگا نتوانسته اند مقابل انگيزه بازيكنانم مقاومت كنند. مطمئناً بايرن هم مقابل تيم باانگيزه هافنهايم شب سختى را پشت سر خواهد گذاشت. ما بدون توجه به نام بايرن براى پيروزى پا به ميدان خواهيم گذاشت. براى پيروزى در آره ناى مونيخ كافيست بازى خودمان را به نمايش بگذاريم. همه ما براى كسب يك پيروزى شيرين مقابل بايرن آماده ايم. اميدوارم بتوانيم جشن قهرمانى در نيم فصل اول را در پايان اين بازى حساس و نفسگير برپا كنيم. من به توانايى هاى تيم خود ايمان دارم و مطمئنم شكست دادن بايرن در مونيخ برايمان دور از دسترس نيست.»
AbrarNews
در تصحيح پست بالابازي امشب از Dubai Sport 2 پخش ميشه.ساعت 23:
Dubai Sport 1
Sky Calcio 2
Canal24 هم به احتمال 99 درصد بازي رو مستقيم پخش ميكنه.
ما که 1دوبی اسپورت بیشتر نداریم.
امیدوارم نشون بده
آخرین بازی که از بایرن دیدم بازی با استوا بخارست بود.
چين و امارات حريفان تدارکاتي آلمان
تيم ملي فوتبال آلمان در ديدارهايي تدارکاتي به مصاف دو تيم آسيايي چين و امارات خواهد رفت.
به گزارش ايسنا، تيم ملي آلمان قرار است براي آمادگي در بازهاي مقدماتي جام جهاني درسفر آسيايي خود به مصاف تيمهاي چين و امارات برود.
آلمان در تاريخ 29 مي 2009 در شهر شانگهاي چين به مصاف تيم ملي اين کشور خواهد رفت و 4 روز بعد يعني 3 ژوئن 2009 در امارات ميهمان تيم ملي امارات خواهد بود.
اعتراف سرمربي گالاتاسراي تركيهاين مربي آلماني كه در فصل جاري هدايت گالاتاسراي تركيه را در اختيار دارد، ادامه داد: در دقايق پاياني بازي، برليني ها صاحب چندين موقعيت شدند كه با خوش اقبالي، دروازه خود را حفظ كرديم.
اسكيبه: با خوش شانسي مقابل هرتا برنده شديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم گالاتاسراي تركيه گفت: در خانه هرتابرلين بازي خوبي ارائه كرديم؛ اما اعتراف مي كنم پيروزي ما با چاشني بخت و اقبال همراه بود.
![]()
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال، ميشائيل اسكيبه اظهار داشت: در نيمه نخست ديدار مقابل هرتا، بازي را به خوب تحت كنترل گرفتيم؛ اما در نهايت صداقت مي گويم در پايان با بخت و اقبال بسيار، برنده شديم.
وي ادامه داد: بابت پيروزي تيمم بسيار خرسند هستم؛ ولي آرزو مي مي كنم هرتابرلين نيز بعد از باخت مقابل گالاتاسراي، در بازي بعد برابر تيم يوناني پيروس برنده شده و همچنان در جام يوفا حاضر باشد.
تيم گالاتاسراي تركيه در بازي چهارشنبه شب جام يوفا مقابل هرتابرلين با يك گل به پيروزي رسيد.
احتمالا بايد دوبي اسپورت 3 باشه رو هاتبرد كه اونم فقط از ليگ امارات ميذاره.ما که 1دوبی اسپورت بیشتر نداریم.
تبریک میگم برد شیرینی بودد برد در دقیقه 90 به امید قهرمانی بایرن,البته امیدوارم هوفنهایم در نیم فصل دوم افت نکنه و یکی از نماینده های آلمان در لیگ قهرمانان سال آینده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)