زنگ زدم به نمايندگيش گفت داشتيم تموم كرديم حالاا ميگم قيمت چند بوده ميگه بايد جنساي جديدبرسه ميگم چرا ميگه چون تغيير قيمت داريم
ميگم خوب قبلا چند بود حدودا بگو نگفت كه نگفت
حالا بازم بيگرت هستم
![]()
زنگ زدم به نمايندگيش گفت داشتيم تموم كرديم حالاا ميگم قيمت چند بوده ميگه بايد جنساي جديدبرسه ميگم چرا ميگه چون تغيير قيمت داريم
ميگم خوب قبلا چند بود حدودا بگو نگفت كه نگفت
حالا بازم بيگرت هستم
![]()
اين اموزش براي تعويض درايو هستش كه ديگه مجبور نباشين كل دستگاهو رد كنيد يا ببريد پيش تعميركار:
بدون شرح
اول اين پلمپ بكنيد زيرش محفظيست باز زير اون ييچ كه براي باز كردن قاب اوليه بكار ميره
وقتي پيچرو باز كردين قاب اوليه بصورت كشويي در مياد
قاب دومي
خوب به اصل ماجرا رسيديم سمت چپي درايور هستش
جداسازي سيمها
حالا اينكار به 2 قسمت تقسيم ميشه
1.اگر فقط خود لنز مشكل داشت كافيست كه برد پشت درايو جدا و به درايو جديد متصل كنيد
2.اگر فقط برد مشكل داشت كه به همين صورت
4 سيم رو جدا كنيد تا به درايور دست پيدا كنيد
و تمام
اميدوارم يه كارتون بياد
![]()
در اینجا حرفی از کپی نزده تا اونجا که من دیدم... فقط گفته میشه دی وی دی ها رو shrink کرد. ( کاهش حجم دیسک )
سلام دوستام من دو بازی fifia 08 و armored core 4 رو دارم و به علت احتیاج به پولش میخوام هر دو رو با قیمت باورنکردنی 25 هزار تومان بفروشم .پول پست هم با خودم. هر دو بازی سالم سالم همراه با دفترچه هستند. در صورت تمایل همین جا بگین چون من نمیتونم پیغام خصوصی بدم.
فقط همینا رو دارین؟؟خوب چه جوری همدیگه رو پیداکنیم چون اتفاقا" منم نمیتونم پیغام خصوصی بدم .
سلام
منم دیشب طی یه عملیات انتحاری یه PS3 80Gb PAL خریدم با بازی R.EVIL5 به قیمت480هزار تومن.
دوستان اگه آخرین قیمت مدل 40 گیگ رو بفرمایین ممنون میشم .....و ارزانترین و معتبرترین جا برای خرید بازی؟؟
خسته نباشید . ببخشید من فلش مموریم ویروسی بود . احتمالا ps3 هم ویروس گرفته . خواستم ببینم حالا باید چیکار کنم چجوری ویروس کشیش کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)