ببین یه RAm OCZ Buss 800 2X1 GB Dual Chanel بگیر از نوع OPC که حدود 70 تومان در میاد (قیمت مرداد 87)
ببین یه RAm OCZ Buss 800 2X1 GB Dual Chanel بگیر از نوع OPC که حدود 70 تومان در میاد (قیمت مرداد 87)
دوست خوبم مدلي كه شما اينجا پيشنهاد دادي تو مدل هاي ocz نيست ولي با توجه به قيمت شما شايد منظورتون سري gold بوده
لطفا در دادن پيشنهاد بيشتر دقت كنيد
آقا یکی نیست جواب سوال صفحه ی قبل منو بده؟ آیا هاردهای اکسترنال بدسکتور نمی گیرن؟ کلا اونها چه مزایا و مضراتی دارن؟
نه اینکه بدسکتور نمی گیرند، ولی یک سری سیستمهای Protection دارند که باعث میشه حساسیت کمتری نسبت به هاردهای معمولی داشته باشند.
مزیت اصلیشون Portable بودن هست و عیب اصلی هم سرعت پایین که ممکنه برای یک قطعه Portable خیلی عامل مهمی نباشه (بعضی از مدلها هم Bootable نیستند)
من متاسفانه از سخت افزار زياد سر در نمي يارم.
رم كامپيوترم 256 هست و مي خواهم به 1 گيگابايت افزايشش بدم.
آيا مي شه 1 رم 256 را با يك رم 1 گيگ با هم روي مادربورد بست.
يا بايد دو تا رم مثل هم باشند.
آيا نوع رم و ظرفيتش با نوع مادربورد ربط داره يعني مادربورد مي تونه ظرقيت رم را محدود كنه.
اگه مادربردت ساپورت کنه می تونی استفاده کنی. دو تا رم باید ddr2 یا ddr هر چی مادربردت استفاده میکنه باشن. بله بعضی مادربردها 2 گیگ رم ساپورت می کنند. بعضی 4 گیگ و بعضی 8 گیگ و حتی 16 گیگ.
سلام من ميخوام Segate 1 Terabyte بگيرم فقط نميدونم مادربردم ساپورت ميكنه يا نه ! مادربردم P4C800-E-DELUXE ASUS هست و
الان 2 ساله يه هارد DIAMONMAX10 320 SATA MAXTOR روش كار ميكنه حالا ميخوام ببينم اين هارد جديد رو كامل ساپورت ميكنه ؟ واينكه كنار
هم هر دو هارد رو ميتونم داشته باشم ؟؟ اگر جواب مثبته بگيد كدوم رو مستر بذارم
Last edited by mishen; 17-08-2008 at 19:06.
همگی خسته نباشید .
من الان مادربردم P5B هست با 1 گیگ رم (Kingston 512x2 667 ddr2)
می خواستم تو این هفته 1 گیگ یا 2 گیگ رم به سیستم اضافه کنم .
از دوستان می خوام راهنمایی کنن که چه رمی بخرم که بشه با این 1 گیگ رم config بشه و Performace خوبی بده .
با تشکر.![]()
Last edited by jabdon; 17-08-2008 at 19:43.
گذرگاه جلويي ، كه گذرگاه داده بين CPU و Ram است . و براي تبادل داده با ساير قطعات متصل به مادردبرد بكار مي رود .همچنين System Bus يا Memory Bus يا CPU Bus Speed يا External CPU Speed گفته مي شود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)