آقا كاشتي امروز ميرفتيم بخدا حيف شد شنبه هم تعطيله
آقا كاشتي امروز ميرفتيم بخدا حيف شد شنبه هم تعطيله
قرار ملاقات اهالي تبريز...
ميدان شهدا شنبه 26 مرداد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بياين قرارمون رو تنظيم كنيم...
پس چي شد كسي نمياد شمال بابا بياين ديگه
کی بریم؟با چی بریم؟کجا بریم؟چند روزه بریم؟!شما حاظری با کسایی که نمیشناسی مسافرت چند روزه بری؟!!
مخلصیم ها...
آره آقا من ميام بريم سه نفر بشيم يا چار نفر اگه هم بيشتر شديم كه چه بهتر يه ميني بويس ميگيريم يا اتوبوس ميگيريم خيلي حال ميده
خوب تو مسافرت همديگه رو ميشناسيم
با ماشين ميرم مگه چند ساعت راهه سه ساعت بيشتره
بابا اينقدر سخت نگيرين ميريم كلي خاطره ميشه بخدا مثلا چهارشنبه بعد از ظهر بريم جمعه برگرديم يا تعطيلات من تقويم رو ديدم چند تا تعطيلي توش بود جونه انقدر سخت نگيرن خيلي حال ميده هزينه ها هم همه دنگي حساب ميكنيم
Last edited by jak_1300; 01-08-2007 at 17:35.
سامان هم گفته ميام اگه تو باشي ميشيم سه نفر بخدا سه نفري هم خوش ميگذره مياي بريم ؟؟؟ميريم امل ميريم هر جا كه تو دوست داشته باشي مهم اينه كه فقط كنار دريا باشيم و دوره هم باشيم
باشه؟؟؟ يعني اگه جور بشه چه حالي ميده بخدا من مشتاقانه منتظره جوابهايه شما هستم
هر وقت رو بگين من پايه هستم
من فکر میکنم اول بهتره شما در یکی از قرارهای عمومی حاظر بشید تا بیشتر با دوستان آشنا بشید(ایضا بقیه ی دوستان با شما)اینجوری طلبه هم راحتتر پیدا میشه
مخلصیم
اخه همينجري كه نميشه .........مجازي............بايد چند بار هميديگرو ببنيد.......اونجا قرار مدار بزاريد
خوب كي كجا چه روزي بيايم زود باشين بابا تابستون تموم شد ها تعطيلي ها يكي پس از ديگري مياد و ميره من سريه قبلي يادم رفت بيام سر قرار وگرنه ميامدم پارك لاله
خوب بگين كي بيايم من منتظرتون ميمونم بگين امروز كه 1386/05/10 هستش من شنبه ميام ببينم چي گفتن بقيه دوستان
Last edited by jak_1300; 01-08-2007 at 17:50.
خسته نباشی برادر...چرات قرار آخر تیر رو نیومدی؟
فعلا قرار خبری نیست.یه جوری قرار رو میچینم که واسه تعطیلات 22 بهمن بتونی پا جمع کنی!خوبه؟!راضی ای؟
مخلصیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)