تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 312 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه Nina.S.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خودم هم نمی دونم . شاید یه جایی که خیلی دوره

پيش فرض

یه سوال ؟؟؟
    خودت تجربه یه همچین چیزایی رو داشتی ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نوشته شده توسط HolySooshiant
    ......افکار ما قدرت جذب دارن یعنی وقتی به چیزی فکر میکنی اونو به طرف خودت میکشی و قدرتشم به علاقه تو بستگی داره عزیز این مبحث خیلی گسترده هست و خیلی قانون داره فقط همینو بگم که اگر بخای این افکار و انرژی های منفی از فکر و زندگی خودت بیرون کنی نباید سعی به این کار بکنی که موفق نمیشی چون نیروی ذهن مثل 1 طناب میمونه نویتونه چیزیو پس بزنه بلکه فقط میتونه به طرف خودش بکشه یعنی برای این کار باید با افکار خوب انرژی های مثبتو به زندگی خودت جاری کنی

من درست 7 ماه و 9 روزه که دارم روی این موضوع کار می کنم ولی دقیقا از زمان شروع به این کار فاتحه زندگیم خونده شده .
    همه چی تو زندگی من به هم ریخته . باور کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان من روی موضوع های زیادی کار کردم ولی چیزی در مورد چاکرا یا فعال سازی انها نمی دونم می شه یکم توضیح بدهید که چگونه انها را فعال می کنید و چه استفاده هایی می توان از انها کرد
    خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام د.ستان
    من هنوز ابتداییم وسوالی از حضورتون داشتم...
    میشه کسی خودآگاه وناخودآگاه را تشریح کنه واگه ممکنه مثالی بزنه(هنوز باخلسه دست وپنجه نرم میکنم)
    کسی نیست واسه راهنمایی

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

......افکار ما قدرت جذب دارن یعنی وقتی به چیزی فکر میکنی اونو به طرف خودت میکشی و قدرتشم به علاقه تو بستگی داره عزیز این مبحث خیلی گسترده هست و خیلی قانون داره فقط همینو بگم که اگر بخای این افکار و انرژی های منفی از فکر و زندگی خودت بیرون کنی نباید سعی به این کار بکنی که موفق نمیشی چون نیروی ذهن مثل 1 طناب میمونه نویتونه چیزیو پس بزنه بلکه فقط میتونه به طرف خودش بکشه یعنی برای این کار باید با افکار خوب انرژی های مثبتو به زندگی خودت جاری کنی

من درست 7 ماه و 9 روزه که دارم روی این موضوع کار می کنم ولی دقیقا از زمان شروع به این کار فاتحه زندگیم خونده شده .
    من هم از این قانون استفاده می کنم ولی جواب داده .
    شاید شما به صورت عمقی این کاررو انجام ندادید . اگر ضاهری باشه جواب نمی ده باید کاری کنید که با تمام وجود بخواهید و حس کنید
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام deer عزیز
    من اوایل که تمرین تمرکزی انجام میدادم بعدش دچار سردرد میشدم البته اونم مواقعی بود که به سرعت از جام پا میشدم ولی این حالت به مرور زمان از بین رفت
    البته باید بگی تمرینی که انجام میدی چی هست چون خیلی تمرین برای این مسئله وجود داره و البته صحیح انجام دادن تمرین هم شرطه البته تلقین به خود که این عوارض ماله این تمرین هست هم این حالت رو تشدید میکنه که مثلا ممکنه سردرد در مربوط به چیز دیگه ای باشه
    موفق باشین
    خیلی ممنون از راهنمایی هاتون شاید چون تا حالا چاکرای قلبم غیر فعال بوده و تازه شروع به کار کرده این اتفاق افتاده باز هم از شما ممنونم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

deer عزیز من واقعا و با همه تلاشم سغی کردم
    کلی در موردش مطالعه کردم / فیلم دیدم / با دیگران بحث کردم و ...
    ولی متاسفانه
    حالا شبیه این ضرب المثل شده زندگیم ( کلاغه اومد راه رفتن کبک رو یاد بگیره راه رفتن خودش هم یادش رفت )

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

deer عزیز من واقعا و با همه تلاشم سغی کردم
    کلی در موردش مطالعه کردم / فیلم دیدم / با دیگران بحث کردم و ...
    ولی متاسفانه
    حالا شبیه این ضرب المثل شده زندگیم ( کلاغه اومد راه رفتن کبک رو یاد بگیره راه رفتن خودش هم یادش رفت )
    دوست عزیز شاید به خاطر اینکه فکر می کنید این کار غیر ممکن شده براتون اتفاق نمی افته یکم دیگه هم صبر و تحمل داشته باشید درست می شود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی نیست واسه راهنمایی
    ضمير خود آگاه مربوط به كارايي مي شه كه به صورت ارادي انجام مي دي ( مث تكون دادن ارادي دستت ) و حافظه ضعيف و كوتاه مدت كه در طول روز ازش استفاده مي كني و لي ضمير ناخود آگاه مربوط به اعمال غير ارادي مي شه ( مث نفس كشيدن كه بدون اينكه واسه دم و بازدم فك كني و بخواي با اراده خودت نفس بكشي اين كار واست انجام مي شه ) و البته حافظه قوي و بلند مدتي كه ضمير ناخود آگاه داره كه باعث مي شه هر چيزيو حتي اگه واسه يه لحظه ديده باشي يا خونده باشي يا شنيده باشيو با كلي اطلاعات ديگه واسه هميشه تو حافظه ضمير ناخود آگاهت مي مونه و پاك نمي شه حتي چيزاييو كه موقه به دنيا اومدن يا تو بچگي ديدي و شنيدي و تجربه كردي و اطلاعاتش يه موقعي تو ذهنت بوده با اينكه الان هيچكدومشو شايد يادت نياد ولي با مراجعه كردن به ضمير ناخود آگاهت با كارايي مث خود هيپنوتيزم و خلسه مي تونه يادت بياد
    ظاهرا با كارايي كه مي شه به ضمير ناخود آگاه دسرسي پيدا كرد مي شه اون اعمال غير اراديو اونجوري كه مي خواي تغييرش بدي

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

دوست عزیز درسته که شما دارین به یک فکر مثبت فکر میکنید ولی در این حال به اثر عکس اونم فکر میکنی مثلاً من فکر میکردم تو کنکور قبول میشم(+) و اینو تو ذهنم هی تصور میکنم ولی از طرفی هم به فکرم میومد که اگه تو کنکور قبول نشم چی میشه (-)
    و از اونجا که +در - میشه منفی پس قدرت انرزی منفی بیشتر
    وشما باید سعی کنید این انرزی های منفی به افکارتون نفوذ نکنه. اگه نمیتونید کنترولش کنید سعی کنید اینو منحرف کنید
    مثلاً : اگه من سمنان قبول شدم(+) چه طوری خوابگاه پیداکنم......
    امیدوارم جواب سو،الت رو داده باشم
    البته این مثال ها به جز آخری در مورد خودم درست بوده که باعث شد با رتبه 3854 نتونم قبول شم پس سعی کنید افکار منفی تو ذهنتون نفوذ نکنه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •