به به به!سلام رضا جون!چطوری؟ما رو نمیبینی خوشی؟
به به به!سلام رضا جون!چطوری؟ما رو نمیبینی خوشی؟
آها!گفتم از تو بعیده همچین حرفی!
مازیار اصلا ازت انتظار نداشتم سر یه شوخی کوچیک ناراحت شی.اگه واقعا اینقدر حساسی من دیگه باهات شوخی نکنم؟جدی میگم.
Last edited by Arshia001; 22-10-2007 at 16:24.
خيلي باهوشي كي گفته psp چيت نداره داره خوبشم داره.
عجب زمونه ای شده همین که میخوای پی اس پی بخری همه میرن 360 یا پی اس 3 میخرن و میرن ، خدایا توبه .
شما نگران نباش تو بخر ما كمكت ميكنيم چيز توپي هست ولي اگه يه اينترنت adsl هم داشته باشي كه بتوني باهاش انلاين بازي كني باحال ترم ميشه.
فکر می کنین که ورژن پایدار 3.71 کی بیاد ؟
جاوید جان می شه آدرس اون سایتی رو که اطلاعات رو می گیری واسه ما هم بذاری ؟ مرسی..
الان اين ورژن 3.71 خوبه نيمه پايداره مخصوصا با كرنل 1.5 فعلا منتظر يه فريم ور كاملا پايدار نباشيد چون اين اسليم ها كه اومد سيستم امنيتي فريم ور ها دچار تغيير و تحول اساسي شد و تا بيان همه سوراخ سمبه هاشو در بيارن يكم طول مي كشه ...فکر می کنین که ورژن پایدار 3.71 کی بیاد ؟
جاوید جان می شه آدرس اون سایتی رو که اطلاعات رو می گیری واسه ما هم بذاری ؟ مرسی..
من تو سايت هاي خارجي مي چرخم سايت فريم ور ها كه همون سايت دارك الكسه
برنامه اخبار PSP هم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه انجمن خارجي هم هست مال PSP باز هاست اسمش الان درست يادم نيست من سوال هام رو اونجا مي پرسم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين الان زياد وقت ندارم کلی جواب بدم. فقط ميام سر ميزنم. تا انشالا سرم کمی خلوت بشه.من که گفتم psp phone کریسمس میاد و شبیه همین psp های خودمونه چینی چرتو و پرته
بازی psp چیت ندارن save game دارن
فعلا درگيره همين ایکس باکسم. اما يک چيزی رو آويزه گوشت کن.
این پست هارو که ميبينم .........
از قديم خودم گفتم! دوستانی که از چيزی اطلاعی ندارن لطفا چيزی نگن. نظر هم ندن. چقدر گفتم؟
موقعی که آقا جاويد قبل شما ميگه که پی اس پی رمز هم داره ديگه این حرف چيه که اینقدر مطمئن ميزنی؟
خجالت نکشيدی؟! اشکالی نداره. همه ی ما قبلا اینجوری بوديم. اما بايد پيشرفت کنيم. بای
فدات بشم عزيزم. تو بخر نگران نباش. خودم تشويقت ميکنمعجب زمونه ای شده همین که میخوای پی اس پی بخری همه میرن 360 یا پی اس 3 میخرن و میرن ، خدایا توبه .
راستي رسول جان اون فايل تصويريه كه واسه فيكس كردن پيكسل بود به كارت اومد ؟ من الان رو يه پي اس پي امتحان كردم جواب داد !
اره از دوتا يكيش درست شد تازه 5 دقيقه بيشتر نزاشتمش ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)