سرعت شبانه 2شب هست عال شده. 10مگابیت
سرعت شبانه 2شب هست عال شده. 10مگابیت
من الان بسته عیدانه 100 گیگ رو خریدم و فقط همون 100 گیگ اضافه شد و اون 25 درصد اعمال نشد بقیه دوستان هم همینجوری بودن؟
بله من تو صفحه قبل گفتم که خریدم و همون 100گگی اضافه شد البته بازم مقرون بصرفه است هرگیگ تقریبا 1090تومان می افته
اخه چطوری ؟
من طرح شبانه رو مهر پارسال گرفتم اما هیچ وقت از 121 کیلو بایت بیشتر نشده
من چند شب تست کردم مودم اصلا خاموش نکردم تا ای پی ثابت باشه ولی دقیقا بین ساعت 4.00 تا 4.03 یه ای پی جدید میده چه در حال دانلود باشی چه نه
من اصلا از شبانه دانلود زیاد ندارم چون سرعتش کمه و ارزش نداره کامپیوتر این همه روشن باشه ولی وقتی دیدم شما ها گفتید زیاد شده تست کردم همون قبلی بود
قبل از اینکه وارد تایم رایگان بشی، باید کانکت کنی. تو ساعت 4 تا 9 وصل بشی سرعتت همون 125 کیلوبایت هست. قبلش کانکت کنی محدودیت سرعت نداری
فکر کنم چیزی شبیه به نوبتی و موقت سرعتهای بالای شبانه رو بین کاربرها می چرخونن! از من مدتیه روی 1 مگ ثابت شده. قبلا تا 7 الی 9 مگ می رفت
درود
چند وقته فروم مخابرات رضوی کم رونق شده و این را باید به فال نیک گرفت یا به فال بد اگه به فال نیک گرفت که انگار همه راضیند ( چون کار دیگری نمیتوانند انجام دهند) اگه به فال بد گرفت که همه از مخابرات کوچ کردند در هردو صورت باید به مدیر عامل مخابرات رضوی درود و افرین گفت که این چنین مقتدرانه حرف خود را پیش میبرد و یکه تازی میکند و هیچ کس را یارای مقابله با ان نیست رگولاتوری و بقیه هم پیشکش
باز سرعت شبانه رو محدود کردن رو 1مگ![]()
. یک هفته شیرفلکه اینترنت باز بود تو تایم رایگان شبی 17 گیگ دانلود کردیم
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . این سامانه مجازه؟؟
سلام دوستان من تا 4-5 روز دیگه اینترنتم تموم میشه؟
طرحی که دانلود رایگان که ندارن اینا
میگم یه طرح موقت 3 ماهه یا 6 ماهه بگیرم شاید فرجی شد و یه طرح خوب ارائه دادن
به نظرتون کدومو بگیرم؟
کدوم هارو میتونم 3 ماهه یا 6 ماهه بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)