سلام این بیماری با توجه به این که درجات مختلفی داره با نظر کمسیون پزشکی معافیت دارد
به طور معمول فقط کوررنگی مطلق شامل معافیت میشود ( فرد کاملا خاکستری میبیند و قادر به تشخیص هیچ رنگی نیست )
موفق باشید
سلام این بیماری با توجه به این که درجات مختلفی داره با نظر کمسیون پزشکی معافیت دارد
به طور معمول فقط کوررنگی مطلق شامل معافیت میشود ( فرد کاملا خاکستری میبیند و قادر به تشخیص هیچ رنگی نیست )
موفق باشید
Last edited by SNOW PATROL; 17-08-2013 at 12:32.
** off topic**
امروز بالاخره کارت پایان خدمتم اومد
یه امید آزادی و رهایی همه دوستان
پس چطوری بعضی ها موبایل میبرن؟بازرسیشون نمیکنن؟
دوره آموزشی ما هم نموم شدراحت شدیم
واقعا دوران خیلی سختی بود که به خیر و خوشی تموم شد
![]()
ببخشید ولی سوالت واضح نبود شما الان ازدبیرستان فارغ التحصیل شدی درسته؟هنرستان که نبودی؟اگه هنرستان بوده باشی برای کاردانی 6ترم یا سه سال سنوات داری و باید تو این سه سال کاردانی بگیری و دوباره 1سال وقت داری که برا کارشناسی قبول بشی یا بری خدمت باز اگه کارشناسی قبول بشی 6ترم یاهمون سه سال وقت داری که این مقطع روبگذرونی.اگه پیش دانشگاهی داشتی ومستقیم کارشناسی قبول بشی اونجور6سال وقت داری درست رو تموم کنی البته اینم بگم وقتی سقف سنواتت تموم بشه یه کمیسیون تشکیل میدن اگه شرایطش روداشته باشی باز بهت سنوات میدن.وحالا مشکلاتش این که ثبت نام که بکنی دانشگاه باید کلی شهریه بدی آخرسرم که بخوای انصراف بدی دوباره باید پول ترمت رو بدی کلی هم بدویی برا انصراف.متولد چه سالی هستی؟چه رشته ای درس میخونی؟اینا رو بگو تا کمکت کنم.امسال کنکور دادی یا میخوای بدی؟
با سلام
میخواستم بدونم اگه وسط اموزشی کارشناسی ارشد قبول بشم میتونم معافیت تحصیلی بگیرم؟
اره میشه ولی آموزشی دوباره باید از اول برید البته اون مدتی که توی آموزشی خدمت می کنید جزء خدمتتون حساب میشه
تشکر از جوابتون
تفاوت یه فرد دیپلمه با لیسانسه در آموزشی چی هست؟تاثیر داره؟
من شنیدم تحصیلات خیلی تاثیر داره
یه بنده خدایی تعریف میکرد توی آموزشی یه نفر اومد که از لیسانسه ها برای بیگاری ببرند،اما فرمادهشون خیلی و بشدت باهاشون مخالفت کرد و بهشون گفت به هیچ وجه نمیزارم از لیسانسه ها برای بیگاری ببرید.
اگه کسی گفت بین دیپلمه و لیسانسه تفاوتی وجود نداره،حتما از نزدیک ندیده
توی اقوام خودمون اونهایی که با دیپلم رفتن اکثرا میگن هیچ فرقی با هم ندارن،اما اونهایی که با لیسانس رفتن میگن اونها چون ندیدن که ما چقد راحت بودیم این حرفو میزنن
من هم هنوز نرفتم اما طبق شنیده هام میگم.
موفق باشید
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)