کل adsl ایران داره ب اسم mod fast ک اینا میگن پروفایل گیم
کل adsl ایران داره ب اسم mod fast ک اینا میگن پروفایل گیم
دوستان شما هم از دیروز هر دو دقیقه یه بار به مدت حدودا 3 ثانیه کلا اینترنت و اینترانت همه چی قطع میشه و سریع وصل میشه دوباره ؟
یا الله برادر
سلام
نه مشکلی مشاهده نمیشه فعلا
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Last edited by ghnjfg; 11-07-2019 at 08:44. دليل: مشکل حل شد..
سلام دوستان این شرکت شبانه هم داره؟ اگه داره نامحدوده یا حجم مشخصی داره؟ این جشنواره ای که تو سایتش هست هم شبانه داره؟
برای شبانه باید بسته شباهنگ بخرید با این مشخصات
بسته شباهنگ: با توجه به سیاستهای تشویقی در نظر گرفته شده،مشتریان صبانت میتوانند با پرداخت مبلغ 75000 ریال در ماه و خرید یک بسته شباهنگ ،در ساعات 2 تا 7 صبح بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند.لازم به ذکر است ترافیک تضمین شده در دوره یک ماهه برای این بسته تشویقی،30 گیگابایت ترافیک بین الملل در نظر گرفته شده است
یعنی کلا 30 گیگه در ماه؟! :| اینکه فایده نداره اصلا
صبانت پروفایل گیم داره، فقط بعد از نصب سرویس باید باهاشون تماس گرفت و درخواست کرد.
من از مشهد مرکزمخابرات فرشچی ازشون امروز سرویس گرفتم و از نظر پینگ راضی هستم
فقط برای اینکه کاملا در بازی راضی بشید و پینگ از حدود 115 به 90 تا 100 در بازی با سرورهای اروپایی برسه، پیشنهاد میکنم یک سرویس کاهش پینگ هم در کنارش خریداری کنید.
سرویس های ایرانی و خارجی کاهش پینگ زیادی وجود دارن که میتونید خرید کنید یک نمونه اون هم godping.ir هست که یک کانکشن پنج دقیقه ای هم واسه تست داره و میتونید از اون برای بررسی مقدار پینگتون استفاده کنید.
توی بسته شبانه شباهنگ، چیزی در مورد حد مصرف منصافانه در زمان خرید داخل پنل کاربری نوشته نشده اما لزوما بعد از 30 گیگ سرعت کاهش پیدا نمیکنه
طبق تجربه های قبلی مقدار بیشتر از این حرف ها میشه از این مدل بسته ها که روی سرویس فعال میشن استفاده کرد و در واقع دانلود در اون زمان نامحدود میشه.
اما برای دانلود شبانه، بنظرم بهتره در کنار سرویس ADSL یک سرویس 4G+ داشت و مثلا یک بسته شبانه ایرانسل 2 تا 8 صبح خریداری کرد به قیمت 2 هزارتومان برای همان شب و تا 60 گیگ را با سرعت 60 تا 100 مگابیت و یا بیشتر با یک مودم خوب، دانلود کرد که برای دانلود چیزهای مورد نیاز خیلی زمان به هدر نره
بجای هزینه و شب زنده داری میتونی ispرو تغیر بدی به شرکتی که حجم بیشتری بهتون میده
24ساعته هم دانلود کنی تموم نمیشه
فکر نکن 2ساعت ایرانسل بگیری 60تا100گیگ میتونی دان بزنی در همون لحظه ممکنه هزار تا مشکل سیگنال خرابی سرعت برات بوجود بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)